Stan

Jajamän, det är tjejkväll på stan imorgonkväll från 18:00 till 21:00, och jag ska såklart dit, jag ska köpa en mössa XD och så öppnar Gina Tricot, vilket är typ hur stort som helst. Ö-vik är så efterbliven när det gäller utveckling i samhället!!

Håller inte ni med???

Food

Food is god
for poor people...We eat to live
that's how we grow


But millions are dying in the third world of hunger.

 

 

So please don’t waste food, it is precious


Spotify

Jag må vara efter, men vi hade tydligen Spotify på skoldatorerna, men jag lovar att det inte fanns för en månad sedan.

Det ä chill!!

 

Nej, nu ska jag återgå till visitkortet jag pratade om!


På skolan

Sista lektionen, vi har fått i uppgift att göra ett visitkort till våran lärare, jätteroligt!
För övrigt så är jag ganska så trött idag.

Innan gjorde vi ett monogram och detta är mitt slutgiltiga resultat:
Ögon

The eye sees a thing more clearly in dreams than the imagination awake.


Day has its eyes, night has its ears.Our eyes are our enemies


Slutat för...

360d61613be42bf9f8d8373b70af5b02.png

Kolla varifrån!

Slutat för dagen, Paula och jag gick på Subway och åt. Jag fick på in av helvete ont i magen, vet inte varför men..


Playground!

Welcome to the playground!


Här finns inga regler förutom att du ska kasta bollen åt mig!


---

Do you wanna be somebody else?
Are you sick of feeling so left out?
Are you desperate to find something more?
Before your life is over
Are you stuck inside a world you hate?
Are you sick of everyone around?
With their big fake smiles and stupid lies
While deep inside you're bleeding

No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me


Denna text måste vare skriven åt mig.
Känner igen mig själv så mycket


"Fotoserie"

Har bestämt mig för att göra som en "serie" av bilder jag tagit, inte som en hel serie.

Denna serie kallar jag "The lonely dog"


Skild från dig
betyder sorg för mig,Var hos mig när jag har det svårt,
ty då blir allt lättare för mig om jag har dig.Ge mig tid att förstå vad det är du begär
av mig.Gör mig tillitsfull ty du är mitt hela liv.När du blir irriterad på mig för att du själv
har brått, så tänk på att jag kanske har ont
i magen, kanske låg för länge i solen eller
bara är trött och ledsen på allt.Du har ditt arbete, dina vänner och nöjen, jag har bara dig.

Stort tack till min älskade hund Hummelviksgårdens "Crazy" Fox

100

WOHO! 100 inlägg, måste firas eller något!!
Nej men seriöst.


Vaknade pigg i morse, helt otroligt. Fast jag låg kvar en stund och tänkte. Jag tänkte på då jag skaffar körkortet, att fan vad allt blir lättare på något vis, jag vill kunna köra till skolan, dom enda dagar jag skulle kunna det är på fredagar, men det äre värt. Men jag har ingen bil xD
men pappa har lovat att jag ska få hans bil, gulligt. En skitgammal Volvo 740 från typ 1986! Men vad fan, det är ju bättre än inget, dock är bilen liite för stor för mig den har combi så, jag menar jag är ju ensam. Fast pappa sade något klokt. Ska du skaffa en hund är den bilen väldigt bra att ha! javisst, men jag kommer nog inte at kunna skaffa mig en hund förrän om typ 7 år eller något. Hade planer på att börja spara, men Tokio Hotel känns lite aktuellare nu änm en hund. hade planer på att köpa en hund till mig själv då jag fyller 18, men det är ju fan som bortblåst. Kör hellre på en tatuering eller något!


Tillbaka till bilsnacket. Börjar på körskolan i Januari nästa år, så det är hårdträning för mig innan jag börjar där, det underlättar ju en del så att säga, för då kanske du kan köra upp relativt fort efter att du börjat körskolan, men det tror jag fan inte kommer hända mig, no waaay XD

Men jag är målinriktad, det ska ni veta. Jag SKA ha körkort nästa år, det är mitt mål och då jag skaffat så ska jag vara riktigt stolt över mig själv!

pappa vi måste ut och övningsköra!! Det var flera månader sedan haha!

Dagens planer

Fredag, och äntligen! Är jävligt slut nu asså, fy fan!

Dagens planer då?
Ja för det första så är det skolan som gäller, men då jag slutat skolan ska jag ner på stan och köpa en datakabel till min mobil, då blir mobilen plötsligt roligare än vad den är då man kan ha sina egna bilder och musik där ;)
Ellen och jag är ensamma hemma ikväll, så vi ska käka tacos och lite sånt ^^
Och så väntar jag på ett svar av Stina.

Vad ska ni göra ikväll?So sad, so afraid, so frantic

UPDATE: Stina kommer ikväll, YAY!!

testar min...

4748ce789128dfa87d04c3a3a2252676.png

Kolla varifrån!

testar min nya mobil. Bilden är tagen av mobilen såklart ;)


Studiebidrag

Kom just på att jag får mitt studiebidrag på fredag. yay! Har inte fått mitt studiebidrag sedan juni! Man kan säga att man varit jävligt pank dom senaste månaderna! Men jag måste spara! Ska betala bussresa och så åker jag ju till morfar med Stina i slutet av Oktober. Hoppas jag lyckas. .

Nej men ärligt talat så har jag blivigt mycket bättre på att hålla koll på mina pengar och spara!

På skolan

Har varit sjuk i två dagar, men nu är jag igång igen. Vi har nyss haft redovisning det gick bra :) Vi slutar tidigt idag, halv två. Skönt!! Sedan ska jag hämta ut min mobil. Jag ska inte ha för höga förväntningar för då kommer jag bara bli besviken

Ha en trevlig dag

Andar

Ja jag tror på andar, det har jag alltid gjort. och har alltid varit intresserad av vad "Den andra sidan". Jag har upplevt en del saker som är bevisat på att jag är lite mental. Jag har upplevt övernaturliga saker, och så har det hänt misstänksamma saker som jag kopplar till andevärlden. Känner dom som är mottagliga, men det håller jag privat.

Tänkte visa några foton där det misstänks vara andar på


En av dom mest kända bilderna. Jag trodde ärligt talat att det där var en retusherad(stavning?) bild innan jag läste om bilden.

Bilden är tagen 1936 av två helt vanliga fotografer som hade fått uppdrag av tidningen London Magazine Country Living att ta bilder på denna byggnad
, en av de bästa fotografiska bevis för existensen av spöken. Bilden föreställer en kvinna som går ner för en trap. Bilden har granskats av hundratals experter, skeptiker, och det har ännu inte kommigt fram några bevis på om bilden är bluff eller om det är kameran det var fel på.                                          Denna bild togs 1995,på Wem town hall in Shropshire, England
från gatan av en lokalfotograf som heter Tony O´Rahilly. det föreställer en flicka som kollar ut från en byggnad där det varit en brand. Fotografen har visat brandmännen fotot och dom har letat efter rester av kroppen, men dom hittade inget. Vissa från området hävdar att en ung flicka som hette Jane Churm av misstag råkade bränna ner hela byggnaden på grund år 1677 av att hon tappat en ljus. Bilden har granskats av experter


Den här bilden tycker jag är lite läskig

Man ser skepnaden av en pojke på bilden, fotografen skulle givetvis ta ett kort på fågeln, men upptäckte då detta att en pojkes ansikte uppenbarades.
Fanns inte mycket information om denna bild

Källa:
http://www.ourcuriousworld.com/FavGhostPXs.htm

Såhär såg det ut..

... Då jag gick in  i vardagsrummet, Fox är väldigt tydlig då han vill något, vilket jag tycker är en väldigt bra egenskap!

 

Så jag joinar Fox och kollar vad det var för något som låg där nere

Det var en tennisboll som han absolut ville ha, ingen annan!!, trots att det fanns en annan tennisboll på golvet och inte bakom soffan!

Lycklige FoxMobilen och annat

Mobilen har kommigt! Nu behöver bara pappa komma hem så att vi kan hämta ut den. Är så otroligt spänd, hoppas det inte blir en besvikesle.
Jag blir så irriterad, helt plötsligt så har vi inte alla Kanal+ kanalerna, utan bara två. Fan jag som hade tänkt se Harry Potter idag!! Har säkert letat igenom våran teve 5 gånger men kan inte hitta åt kanalerna. Aja shit the same

Jag tror jag ska göra en budget, bara för att se vart fan mina pengar tar vägen, nu går det en massa pengar åt molbilen, sedan ska jag göra om mitt hår, så jävla spännande!!, så jag tänker skriva upp vad jag gör med dom så jag får mer koll.


Dagens låt: Automatisch - Tokio Hotel http://www.youtube.com/watch?v=3-wcX9xf0tk&feature=player_profilepage


Mårriz

Tog lite bilder på Mårriz :)


Hamnen!

Bilder som jag tog nere i hamnen för några kvällar sedan. Är jävligt nöjdNu är...

7503e7db2cebb00c7bbf2d05baae6f8e.png

Kolla varifrån!

Nu är mobilen bokad efter flera jävelskap! Åldersgräns borde inte finnas fan


EMA 2009!

Jajjmän då är det dags igen, EMA 2009 den 5 November i Berlin! Var fett sugen på att åka dit för att Tokio Hotel ska uppträda där och är nominerad i Best Group, men tycker det är överkurs att tävla för att få biljetter.. Så jag får se dom live på teve istället, bättre än inget fan!

Så rösta på Tokio Hotel på EMA

http://ema.mtv.co.uk/voteSitter på...

268b92b488bad5b1bd27c452da94aa6b.png

Kolla varifrån!

Sitter på lektion på skolan, vi ska alltså komma på en nyhet att skriva om. . Jävligt lätt, är inte den bästa när det gäller nyheter


LG

Har tänkt om lite, jag har jusparat ihop en massa pengar för att kunna se Tokio Hotel. Jag pratade med mamma och mobiltelefoner osv, och hon nämde att jag kunde ju köpa en mobil för åtminstonde lite över 1000 spänn, och att jag hinner säkert komma upp till den summa jag hade innan dom spelar i sverige. Det har hon rätt i. Det är julafton, jag har förhoppningsvis fyllt år!

Så jag har bestämt mig för att köpa denna:En LG KU990i Viewty
Har letat efter mobiltelefoner och har hålligt mig till sidan pricerunner hela dagen och dom flesta recentioner har varit negativa särskilt på Sony Ericsson. Men så går jag in på Elgiganten och hittar denna och det är bra recentioner på denna!


Beställer hem från elgiganten

Nya bilder!

Tackar min mamma för att hon skickade ett sms till mig igårkväll om att det var jättefint nere i hamnen, så jag tog min kamera och sprang ner dit och tog fantastiska bilder. Jag är så jävla nöjd! Visar bilderna då jag har tid, nu ska jag gå och äta lite.

Höres senare!

Paranoid

Finished with my woman cause she couldnt help me with my mind
People think Im insane because I am browning all the time
All day long I think of things but nothing seems to satisfy
Think Ill lose my mind if I dont find something to pacify

En låt jag lyssnar på mycket just nu!

Har inte gjort något speciellt idag, det är skönt att inte göra någonting faktiskt. Planerar på att gå ut och fota någon gång framöver, fotograferingen går hela tiden i peroider, ibland vill man inte fota, ibland fotar man nästan varenda dag.

Bjuder en bild på mig, tjoho.


Losing my way

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself

Losing my way
Keep losing my way...
Keep losing my way...
Can you help me find my way?

<3

Det verkar vara lite jobbigt just nu, stackare..


Fundering

Jag undrar, vad kan man fota utomhus på hösten? Jag har sådan dålig fantasi, träden är ju väldigt fina på hösten så ja, men förutom träd?

Man kan inte fota vilken tid som helst på dagen beroende på väder och ljus. Har vid säkert 100 tilfällen sett changsen att få riktigt snygga bilder men då har man inte haft kameran med sig, inte så lätt att packa ner en systemkamera i fickan? Men å andra sidan kan man ju tycka att man kan ta en väska och ha kameran där. Aja!

Min inlämnade mobil är fuktskadad..kan det bli bättre?

Ha en trevlig helg!


meddelande

64348da394dfef5fe505a017a5c8cd2a.png

Kolla varifrån!

 

meddelande

 

EDIT: WOHO Det fungerade!!

 


Prenumerera på bloggen och annat

Japp nu kan man prenumerera på min blogg, så alla intresserade kan ju alltid göra det :)

Herregud vad jag ser fram emot höstlovet! Vill bara åka ifrån Övik, nog för att jag är stolt som kommer härifrån. Men ibland blir man så jävla trött på att vara här. Övik är ingenting jämfört med Stocholm, Göteborg och Malmö. Övik är en hockeystad.


Har inte riktigt fattat grejen med att boka Ybuss, men det ordnar sig med min mammas hjälp hoppas jag!

Jag ska ävan försöka med att mobilblogga, men vete fan om det ens fungerar på blogg.se??Fotouppgift

Som jag tidigare nämde så hade vi i uppgift att fota en bild som inrpirerats av en ftgraf man valt. Jag valde David La Chapelle som tar färgstarka och ovanliga bilder på kändisar blandannat,

Här bjuder jag på två bilder, det märks att man är amatör. .
, tack till Izabell (Izabelleleonora.blogg.se) som fotade bilderna :)Ny Pirates Uppföljare!


Just som rubriken lyder (och bilden) så kommer det en ny uppföljare på Pirates filmerna! Disney hade lagt ut nyheten för några dagar sedan! Rykten säger att filmen ska vara baserad på en bok.Det är klart att Johnny Depp ska vara med, men med dom andra skådisarna är det ingen som vet!

Filmen heter så mycket som: "Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides"
Svensk biopremiär 2011!

Jag längtar!

Musik

Musik är bland det underbaraste som finns, tänker därför berätta om min musik genom åren!

När jag var liten så älskade jag Aqua, favoritlåten var Dr Jones, Barbie Girl och Cartoon Heroes. Sedan har vi Dr Bombay, Calcutta, S.O.S, Rice and Curry, och så har vi Spice Girls! Wannabee och alla dom där klassikerna - Väcker många minnen! Tyckte också om A*teens bara för att dom var så lik ABBA.

När jag var 10-11 så började jag lyssna på Eminem, jag vet inte anledningen till varför jag gjorde det. Jag tror faktiskt det skedde av en slump jag tyckte han var bra osv!
Sedan började jag lyssna lite smått på The Ark, jag hatade dom från början låten "One Of Us Is Gonne Die Young" spelades hela tiden på radion. Då fick jag en skiva av mamma eller pappa som deras låt fanns på och jag faktiskt satt ohc tjuvlyssnade på den och jag började tycka att dom var bra, jag köpte deras skiva "State Of The Ark" och blev fast direkt
Sedan under 13-14 års åldern hade jag inget särskilt jag lyssnade på, jag lyssnade endast på Eminem och The Ark.
Men sedan mot 15-16 så kommer Tokio Hotel in i bilden och det bandet visste jag skulle förändra mitt liv! Det har dom gjort, och jag tackar dom till den person jag är idag!

Nu för tiden så lyssnar jag på:
Tokio Hotel
Eminem
The Ark
Bullet For My Valentine
Volbeat
Marilyn Manson
System Of A Down
Disturbed

Kommer säkert komma på fler!

Så detta är min musiksmak genom åren. Vad har ni lyssnat på?


Att skaffa ett djur vs att inte skaffa ett djur

Igårkväll kom diskussionen om att skaffa ett djur. Pappa verkar ha något emot att skaffa något, vilket jag inte förstår, fast visst ska jag väl respektera det. Så jag frågade honom, varför har du så emot att skaffa ett djur? Våra katter (och hund såklart) får sällskap, och det är trevligt med sällskapsdjur. Han svarar att det blir så svårt att få någon djurvakt då man ska bort i en vecka, javisst det kanske det är, eller egentligen inte för min del, jag känner dom som skulle kunna ställa upp hur lätt som helst. Jag kan förstå att det bli lite krångligare om man skaffar gnagare (jag har inget emot dom! Jag har haft 2 st). Gnagare tänker jag skaffa då jag flyttar hemnifrån

Det råkar nu vara så att jag vill skaffa en katt, ja en kattunge. Den katten vill jag ju såklart ta med mig då jag flyttar hemifrån. Jag kan inte se några som helst problem att skaffa en katt, en katt tar hand om sig själv. oftast. Det poängterade jag till pappa också. Jag är villig att någon gång adoptera en katt från djurskyddet, eller från våran morgontidning, någon gång i alla fall, då jag pratar lite allvar med min pappa.

Eller så gör jag som mamma gjorde då hon var liten, far och köp katten och ta hem den utan att ens frågat. Fast i mammas fall var detta en kanin
Nej så elak ska jag inte vara....eller?


Jag med Mårriz på ryggen


Zakhyntos 2008

Vi tog planet till Grekland i september förra året, så ja det är ungefär ett år sedan, är förvånad att jag inte ens laddat upp dom bilderna än!
Vi for till den grekiska ön Zakhyntos, grannland med Kefalonia där den välkända filmen Mamma mia spelades in
!
Respekt

Lägger först upp detta


Det var en tjej på internet som hade skrivigt om henens syster om tagit livet av sig och så skriver folk såhär? Jag fortsatte och läsa vad dom skrev, dom skrev mycket provocerade saker om att hon var paketisk och dum i huvudet och att hon inte var omtyckt. och det gjorde mig faktsikt jävligt förbannad, inte fan skämtar man väl om någon som har dött? Dom är antagligen ute efter någon form av uppmärksamhet och bekräftelse, jävligt omoget! Visst får man väl stå för att man är emot självmord men det kan man hålla för sig själv istället för att skriva det till en som sörjer. Folk tar livet av sig vare dag visst men man behöver inte bli påmind om det.
Det finns dom som skrattar åt dom som har någon som gått bort. Tänker inte nämna något namn.
Fattar inte att det finns folk som sitter och roar sig med sånt här.
Döden är bland det hemskaste som finns, tycker jag!

Planering

Nu händer det mycket framöver, har jag märkt!
Göra om mitt hår
Ska följa med Iza till Birsta
Ska åka till Sandslån med pappa
Ska kanske åka till Morfar vecka 44
Mamma fyller år
Tokio Hotel släpper Automatisch och Humanoid

Jag lovar att mycket mer kommer att tilläggas!Grattis!

Stort grattis till min farmor som fyller 65 idag!

8 År sedan

Jag avskyr att se bilderna och klippen, jag ryser av obehag. Stackars människor som drabbades av detta. Och jag mindes detta som att det vore igår, och jag har faktiskt tidnngen kvar sedan dom publicerade det 2001!

Denna bild finns i "20 bilder som förändrade världen" och kallas The Falling man, en världskänd bild, vet dock inte vad fotografen heter!
Rest In Peace September 11th 2001!


Låt av Queen

He spends his evenings alone in his hotel room
Keeping his thoughts to himself he'd be leaving soon
Wishing he was miles and miles away
Nothing in this world nothing would make him stay

Texten får mig att tänka på någon. .


Skolarbeten

Såklart gör vi arbeten på skolan, tänkte visa 2 arbeten som jag gjort.

Filmomslag
Vi hade en uppgift på skolan att göra ett filmomslag, så likt originalet som möjligt. Jag valde filmen The Gurudge!

Original


Min egen, det ligger en hel del arbete bakom detta, och visst dom är inte identiska!
Tack till mamma, Malin och Adam Sellin för att jag fick använda bilder på er!Reklambild
Vi fick välja att göra en reklamaffish antingen med märket Nike eller bilmärket Opel, jag valde Opel

 

Har även gjort ett bokomslag, men jag kan inte hitta det!
Vi har en annan uppgift som jag håller på med nu. Vi ska skriva om en fotograf, sedan ska vi ta ett kort som är inspirerat av fotografens foton. Jag tänkte först på naturfotografen Jörgen Larsson, men det fanns dessvärre inte någon bra fakta om honom. Då kom jag på Christopher Haering, en tysk fotograf som fotat mitt favoritband Tokio Hotel under flera år, men jag hittade inte ens någon fakta om honom, synd.
Så da valde jag fotografen David La Chapelle, han fotar bland annat kändisar!
Och jag har en brilljant ide på hur jag ska ta den inspirerade bilden ;)


Skor

Jag älskar skor! Jag tycker vissa är snygga, och det är jävligt synd att man är så fattig..

Skor från Melba.se
Från Dinsko            TH i sverige

Nu är Tokio Hotel officiellt på svensk mark!
Välkomna hit!"Stugköp"

Mamma och Patrik ska köpa "en stuga" i Myckelgensjö, "stugan är egentligen min mormors systers hus!
Jätteroligt!
Har inga bilder på muset dom köpt men ar lite från självaste byn.

 

Ellen fiskar i Myckelgensjö

Slähuset

Jag fiskar

Brygga

Uteplats samt stugor

Och tack mamma för att du klippte till min lugg ;)Automatisch

Tokio Hotel, mitt favoritband har släppt deras nya video Automatisch! Jag älskar den

http://www.youtube.com/watch?v=3-wcX9xf0tk&feature=related

Singeln Automatisch/Automatic släpps den 22 September!


Sandslån

For till Sandslån på Kräftfest förra helgen


Fredagen:


K.A med sin båt :)

Tycker att bärget har en riktigt häftig blåfärg, det är visserligen dimma men!

Jag hjälpte farmor att kratta

Gunvor tände ett par jättefina ljus och lyktor som säkert gjorde hela campingen vacker!Vi hade även en liten "cermoni" på Sandslån denna kväll! Farmor och Anders "Gifte sig" på skämt dock, men roligt var det!


Lördagen:

Förberedelser

Tävlingar!!


Maten serverad


Jag, K.A och Ove for sent på kvällen ut med båten för att se hur Sandslån ser ut från vattnet, det var jättevackert för det var marshaller nästan hela campingen! Det var jättesvårt att ta bilder då det var så mörkt


Tack för i år! Jag ser redan fram emot nästa sommar, då ska jag vara på Öfesten oxå.


På skolan

Hejhej! eller något x)
Är på skolan just nu, i brist på annat tyckte jag att jag skulle skriva i min blogg, jag har en massa nya bilder att ladda upp å visa er!  Har ju inte lattat upp bilder på ett tag, det är för att jag inte har orkat, och borde tillbringa mindre tid vid datorn!

Laddar upp bilder ikväll!
Kram

RSS 2.0