Dag 30 – Ett sista ögonblick

Gott Nytt år!


Dag 29 – Mina ambitioner

Så mycket att berätta. orkar inte

Året som gick



No Makeup

So, here I am, ofixat hår, osminkad. Det enda som jag har gjort me bilderna är att jag gjort dom svartvita. Smink kan göra underverk mina vänner, det må jag säga.



Jag undrar, kan man påstå att man har bra självkänsla om man tycker att man ser bra ut i smink?
Jag tycker inte att jag ser bra ut utan smink, jag jobbar på att bygga upp min självkänsla på den delen. Jag har aldrig sedan åttan visat mig på stan eller soklan utan smink, fast egentligen, nu för tiden jar jag så lite smink så varför behöver jag smink egentligen? Men smink gör väldigt mycket. Ibland när jag är osminkad så tittar jag mig i spegeln och tänker, skulle någon vilja vara tillsammans med mig, som jag verkligen ser ut? Utan sminket? Jag vet faktiskt inte.

Dag 27 – Min(a) favoritplats(er)

Här blir det svårt att välja en, så jag väljer två
Sandslån


Myckelgensjö

Dag 28 – Det här saknar jag

Sommaren 2010

Stockholm                                                                                    Twilight Fan event - Taylor Lautner och Kristen Stewart
Sandslån

Dag 26 – Mina rädslor

Jag är rädd för nästan allt, seriöst! Jag är rädd för mörkret, skogen, jag är rädd för att det ska komma in tjuvar i vårat hus, jag är rädd för att dö, jag är rädd för att tappa mina vänner, jag är faktiskt lite rädd för framtiden också,

Sedan är det mycket mer som jag är rädd för men kommer inte på.

Dag 25 – En första

En första blick på mina julklappar
Slarvbilder och fläckarna på bilderna är kameran.
Mer jag fick:
Smink
Pengar
Tröja från Carlings
Nintendo Wii med syrran
och mer

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Döden

och mycket mer.


Söndag

Ojoj, har inte haft tid över att blogga, men det är faktiskt inte hela världen Nu är julen slut och jag är väldans snöjd med julklapparna, Ellen och jag fick ett Nintendo Wii ;D Sedan en massa annat också, ska ta kort på alla mina julklappar :)

Idag blir det Thaimat, så gott det ska bli!

Hörs!

God Jul!

God Jul på er alla!


Dag 23 – Det här får mig att må bättre



MUSIK  . VÄNNER  . SOMMAR  . HUNDEN


2 Övre bilderna weheartit.com

Tisdag

Idag har jag haft fullt upp i stort ett, har inte vilat en sekund. Vaknade 12, drog i på stan 1, var på sten en timme åkte sedan till mamma och stanade där i någon timme, och nu håller jag på att fixa mat.

Vill dra på stan ikväll också men har ingen att gå med, det är suurt ><


Dag 22 – Det här upprör mig

. Djurplågare
. Falska människor
. Människor som tror att dom är någon annan
. Idioter

Listan kan bli lång, men jag ids inte skriva mer.


Julpyntning!






Tomten kom förbi







Var på konsert..

Jag var på en Kizz konsert inatt! Jajjemän...i mina drömmar dock.
Drömde att dom spelade på arenan i Övik, när konserten var "slut" så gick alla, och jag VET att band har oftast extranummer, men alla gick och det var bara jag och några stycken till kvar, sedan kom bandet ut på senen och började spela, vi stog längst fram, sedan säger Gene: Hey, get up here on stage! så vi fick gå upp på scenen då dom spelade för...ingen...haha xD Men jag tyckte det var awesome i drömmen iaf!

Sedan för någon natt sedan drömde jag att någon ringde på telefon, jag kom inte riktigt ihåg vad han sade från början men sedan började personen sjunga: Feel the sadness burning in my heart..
Det var alltså Michael Poulsen himself som ringde mig och sjöng Fallen. haha!

Pappa bara skakade på huvudet då jag berättade, du är ju sjuk sade han XD Men vafan, är det något fel med att drömma om sina idoler? Jag kan ju inte direkt förutse vad jag ska drömma om heller. Jag måste börja skriva ner mina drömmar igen, gjorde det tidigare men gav upp. Why?


"Sånglös" musik

Jag gillar verkligen musik där det inte är någon som sjunger, finns många filmer som har vacker musik osv.


Tomtee

Haha ja vad säger man, temat är jul på festen ikväll. Fast jag vet inte om jag ska ha glasögonen xD


Dagen

Var på stan idag med syrran för att hitta något som pappa kan köpa till oss i julklapp, men eftersom jag hatar när det är mycket folk på stan så hittade jag nästan ingenting. Det är verkligen skillnad på "mycket folk i Övik" och "mycket folk i Stockholm" - mycket folk i Övik blir jag förbannad på för dom är bara i vägen överallt, i Stockholm är det annorlunda på något vis, det är mer folk där, men inte lika drygt! Dessutom är butikerna i Sthlm anpassade för att mycket folk ska kunna gå där.
Pappa och Ellen håller på att fixa Tacos, annars är det alltid jag som får fixa Tacos, men inte idag HAHA!

Ikväll är det fest, nu var det ett tag sedan, sist var 200 dagars.

Who they are



A higher form that makes us feel cold they said dying alone is our fault








Dag 21 – Ett annat ögonblick

Sthlm summer 10!


Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har gått för fort, alldeles för fort. Men det har varit en fin månad tycker jag :)
Jag har inte direkt några bilder eller något som jag tagit denna månad men.


Jared Letooo

Ja, jo...vad säger man? Eyecandy? ..det räcker inte..


Dag 19 – Detta ångrar jag

Jani här finns en lång lista kan jag lova er. Ojoj..

Finns väldigt mycket jag ångrar att jag aldrig gjorde, eller gjorde. Men just nu så kan jag inte komma på direkt såhär vad jag ångrar att jag aldrig gjorde. Finns många konserter jag missat som jag ångrar att jag aldrig gick på exempelvis. Jag ångrar att jag inte följde med mina vänner på krogen förra helgen.
Sedan ångrar jag en del saker som jag har gjort, dom sakerna vill jag inte ta upp, det är för personligt. Men jag kan säga att jag har ju inte mått särskilt bra av det jag ångtar att jag gjort.

Men nu var det längesedan jag ångrade något.

Gamla bilder



Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Kortfattat - 4 Mars 2010 är min favoritfödelsedag!

Dagens låt

BEP - Whenever


Om Otrohet

Vad är er åsikt om det?
Jag sitter och läser felskickade sms från sidan felsms.com om folk som är otrogna, okej visserligen är väldigt många falska, men ENDÅ!
Jag förstår inte hur folk kan vara så hjärtlösa mot varandra, och svika varandra på ett sådant sätt. Att folk har hjärta att vara otrogen mot någon? Då ska man fan inte vara tillsammans med någon om man inte kan hålla händerna i styr. Då kan man lika gärna vara helt själv och ligga med alla andra singlar där ute. Man kan inte ha någon bra syn på ordet kärlek om man ät otrogen mot sin partner, kärlek handlar om att man ska kunna lita på varandra och vara varandra trogna ellerhur? Om man tycker att det är trist och man tycker helt enkelt inte att det funkar i ett förhållande kan man antingen prata om det eller göra slut? Att vara otrogen är väl steget värre. Men vissa tar ju den utvägen för att göra slut på ett förhållande.

Jag själv då?
Jag skulle ALDRIG i hela mitt liv vara otrogen, hur fan kan man göra något så dumt egentligen? Nej aldrig. Jag säger bara detta till mitt framtida förhållande - Jag skulle aldrig såra dig!


A walk in the woods




Tisdag

Har tappat suger på att blogga just nu, men det är väl bara i en period skulle jag tro. Är så jävla less på skolan nu, BLÄ! Jag längtar mer till lovet än till julafton, ledighet betyder väldigt mycket för mig nu.
Och shit vad kallt det blev ute, det var jag verkligen inte beredd på. Fast ja kylan brukar komma vid den här tiden. Jag bara väntar att det ska stå -28 på termometern, i morse stog det åtminstonde -17. Har jag sagt att jag hatar vintern? Kyla är inte min grej, jag tycker om att titta ut på vintern, men inte alls att vara ute. Jag går långpromenader med hunden förstås, men jag går inte ut i onödan om man säger så.

Har tagit nya kort i skogen! Ska lägga upp dom senare idag. Fina bilder faktiskt!


Dag 17 – Mitt favoritminne

Här är det ju svårt att välja ett favorit, har ju så många.

Den 4 & 5 mars i år
Sommaren 2010
Den 17 Oktober i år

Orkar inte lägga upp bilder.


hehehe

...typ som våran katt Brumma..eller ja hon skulle kunna gör såhär!

Måndag

Denna dag kommer att bli långsam, det har jag på känn.

Gud så less jag blir.

Dag 16 – Min första kyss

Kortfattat - aldrig haft min första kyss.


Coulors





Dag 15 – Mina drömmar

Ojoj. Det här kan bli långt.
Det finns ju drömmar som jag har som aldrig kommer att inträffa, och drömmar som är mer "realistiska".

Jag vill förstås bli rik, och vara ekonomiskt oberoende, jag skulle köpa 1 miljonersbilar och flytta till ett paradis. Där skulle det finnas stall så att jag kan ha hästar. - I min drömvärld ja! Sedan drömmer jag om New York och Los Angeles.

In the real world, så drömmer jag om att komma in på någon av de utbildningar som jag kommer att ansöka till nästa år. Jag vill flytta hemifrån och börja leva mitt eget liv, skaffa ett jobb så att man har pengar. När jag har allt det där - förhoppninsvis, så skulle jag skaffa hund och katt :)

Sedan drömmer jag om att hitta kärleken förstås.


Dagen

Orkar egenligen inte blogga menmen.
Idag var jag på skolan ca en timme, sedan tog jag mig en spontanresa med Fox till mormor! Var där till typ halv två, sedan drog jag till pappas jobb för att byta bil.

Nu är jag hemma och har nu städat hela huset, ska snart börja med maten!

Random bild på mig


Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Eftersom jag är så dålig på att ta Outfitbilder på mig själv så får det vara

Ge.Mig.Styrka..

Guuud så trött jag är nu, jag orkar inte blogga idag, seriosly.
Dessa skolarbeten dödar mig.

Vi hörs!


The Ark.

Ja faktikst, jag har varit lite ledsen idag. Mitt älskade favoritband The Ark ska lägga ner, det känns verkligen som en chock, och helt overkligt. Det här trodde jag verkligen inte! Jag som hade hoppats på att se dom fler än en gång, jag kan inte beskriva vilken ångest jag har över att jag inte sett dom. Nu känner jag att jag MÅSTE se dom, dom ska ha en turne i vår och då ska dom spela i sundsvall så jag ska försöka se till att få tag på biljetter. Känns jävligt fånigt att säga detta, men asså nu när jag fick reda på att dom lägger ner så inser jag verkligen hur mycket dom betyder för mig.

Just nu känns det bara fan, och jobbigt. Men ja...


Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan..hmm


Bilder från weheartit

Den här veckan har varit långsam och trist. Har faktiskt hållit mycket på med skolan denna vecka, just för att vi har en del inlämningsuppgifter som ska vara klara nästa vecka. Jag har sovit dåligt hela denna vecka hittils, och varför vet jag inte. Så då har min dåliga sömn kommit med dåligt humör och munterhet. Veckan är inte slut än, och jag hoppas den blir bättre!

Dagens låt

Cartoon Heroes - Aqua

Nostalgi mina vänner!
Jävligt jobbig början, men låten börjar 1:30

Dag 12 – I min handväska


Idé!

Hoho, jag har kommit på en idé som jag så småningom ska fotografera :D Jag ska fotografera mina funderingar och tankar.

DENI!

Ajja, har fått köra farmors bil till skolan idag, jävlar vad chill det är! :D
För övrigt så är jag verkligen skithungrig, och det är inte någon god skolmat, och det är dessutom försent att gå och äta nu. Har gjort färdigt uppgifter på skolan nu så nu känns det som att stressen lagt sig för stunden!

Kreativiteten?

Herreguud, vart tar kreativiteten vägen då snön landat på backen? Vafan det här ska ju vara en fotoblogg. Hittar verkligen inte något att fotografera inomhus, inte utomhus heller för den delen. Vintern är färglös och tråkig.

Jag kommer på något. Så småningom!

3 saker jag gillar

1. Titta på stjärnorna
Att vi kan kolla rakt ut i rumden fashinerar mig, och jag tycker stjärnorna är vackra att titta på, jag skulle kunna lägga mig ner på marken och bara titta på dom, särskilt då det syns väldigt mycket stjärnor. Jag har varit med om 5 stjärnfall, fast jag tycker det är rätt så overkligt endå, 4 st stjärnfall såg jag på en kväll, är det möjligt? Vissa säger att det kan vara satelliten, men satelliten kan väl knappast vara på 3 olika ställen?
Senaste stjärnfallet såg jag nu i helgen.

2. Umgås med mor och farföräldrar
Jag har inget emot att spendera en helg med min mormor, jag har inget emot att spendera flera dagar hos farmor, jag har absolut inget emot att stanna hos morfar i en vecka - Ja ni fattar vinkeln, jag tycker om att umgås med dom, och vara hos dom. Dom är mycket viktiga för mig. Jag kommer aldrig att sluta tycka om att vara och umgås med dom, det är bara så härligt att umgås med dessa människor!

3.Bilar
Att jag gillar att sitta och diskutera och titta på bilar är det inte många som vet, men ja jag har ett litet bilintresse, har varit på en del bilträffar och varit på cruising osv. Det är inte bara gamla veteranbilar som intresserar mig utan "vanliga" bilar också. Skulle jag ha mycket pengar så skulle jag nog inte bara ha en bil utan fler. Har en del bilar som jag skulle vilja ha, men kommer aldrig att få om man säger så. ;)

Dag 11 – Mina syskon

Ellen Larsson är min lillasyster. 13 år. Jag hatar henne, och älskar henne - Precis som det är med syskon. Vi kan prata om allt med varandra. Jag tycker att Ellen är väldigt rolig ibland. Vi är syskon, vad finns det mer att säga.

Ellen är bäst!
Här är henens blogg:
www.eeellenn.soclog.se


Söndag

Fifan vad trött jag är idag, fick lov att hämta pappa inatt på Brux. Han hade varit på Rockabillykväll. Tur att man är en nattuggla och kan vara uppe flera timmar på natten. Men var ganska så trött igårkväll så det var en lättnad att komma i sängen.

Jag förstår inte vad det är med mig och höghus, när jag drömmer. Jag är alltid panikslagen i drömmarna då jag är i höghus. Då är jag oftast uppe på högsta våningen på höghuset och där ligger jag på golvet, rent panikslagen. Jag har drömt detta väldigt många gånger! Som inatt:
Jag drömde om att Iza och jag skulle någonstans i ett höghus, vi skulle till nån tror jag. I alla fall så tog vi till en början trapporna, vi skulle på 6:e våningen, men då av en konstig anledning slutar trapporna att upphöra på 3:dje våningen. "Vi får väl ta hissen då" säger Iza, paniken kommer smygande i mig, är ju rädd för att åka hiss. Så vi kliver in i hissen. Vi hamnar på 14 våningen, varpå jag säger "Jaha men vad bra, det är ju här vi ska av" Jag kliver ur hissen, men det gör inte Iza. "Kommer du?" frågade jag, Iza skakade på huvudet och dörrarna till hissen stängs. Då kommer jag på att det är på 6 våningen vi skulle vara så Iza hade åkt ner dit. Jag springer runt på våningen i panik, och jag känner att huset svajar av ovädret som blivit ute. Jag letar efter en trapp som går ner till 6 våningen. Jag gick fram till en kvinna och frågade om det fanns någon trapp ner, hon svarade "Nej, det finns inte trappor i sånna här moderna hus", jag springer och frågar en random kille om det finns någon trapp, nej sade han. Sedan ligger jag på golvet, panikslagen och känner hur huser svajjar fram och tillbaka. Jag bara väntade på att huset skulle rasa. Jag ställer mig upp och ringer mamma, jag kom inte ihåg vad jag sade till henne, men det var något om att jag ville att hon skulle skicka upp Iza så att jag kunde åka hissen tillbaka ner med henne, för jag vågade inte åka själv.

Sedan helt plötsligt är jag i något vinterland, men fortfarande så väntar jag på Iza som ska komma upp och hämta mig från hissen. Varpå jag ser en Pokémon komma ut hissen, Paras (en krabbpokemon) och jag blev bokstavligt talat överlycklig, och det blir Paras också, han höjer klorna och vi kramar om varandra, och jag är så lycklig att jag började grina. Jag började även grina påriktigt, lyckan var så äkta.
Sedan vaknar jag!

Jag förstår inte varför jag drömde om en pokemon, och framförallt Paras. Men Paras var verkligen jättesöt i drömmen och både den och jag var så lyckliga. But i still dont get it?


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


Volbeat T-shirt - Köpt på Volbeat konserten
Linne
Cheap Monday Jeans
(Har trashat dom själva)

SKOR!

I looove shoes!


Dag 09 – Min tro

Så då var det dags att diskutera min tro idag då.

Jag tror inte på att gud skapade jorden, jag tror inte heller på Adam och Eva - Än fast det är en spänannde historia. Jag tror mer på "Big Bang" och att människan började som en..partikel typ som utvecklades, orkar inte riktigt förklara hur men.
Like this:


Jag tror på liv efter döden, jag tror att livet är evigt. Jag tror att det finns en annan dimenstion som är precis som jorden, där alla andar hamnar, jag tror inte på "himmel" och "helvete" - Varför säger man att man kommer till himlen då man dör??
Jag tror också på ödet, att saker och ting är menade att det ska hända.


My mood is like a fire

Åh vad jag hatar vintern, jag vet alltid vad vintern innebär för min del, jag är inte alls på samma humör som på våren och sommaren. Jag är oftast bara trumpen och sur när det blir vinter. Sedan kommer perioderna då jag börjar må dåligt och tycker att livet rent utav suger. Jag blir trött och less på allt och alla. På vintern vill jag bara lägga mig ner och sova, sova från då snön kommer tills den har smält på våren. Det skulle vara underbart för min del. Jag önskar lite att jag var en björn.
Vintern har inte mycket att bjuda på, bara kyla.

Bara för att jag skriver detta betyder inte det förstås att jag är såhär varje dag, det inträffar bara lite mer oftare än på sommaren.

Can you teach me how to feel real?
Can you turn my power on?




Dag 08 – Ett ögonblick

Kan inte bestämma mig. Så jag orkar inte skriva om ett ögonblick..

Volbeeeat!

Take me back! Så jävla bra spelning!


Tröttttt

Johan i klassen: Flinaren och mösspojken

X'D

Dag 07 – Min bästa vän

(Jag orkade aldrig blogga igår)
Det här är alldeles för svårt att välja, jag har inte direkt en absolut bästa vän heller, jag har några stycken! Det är som en helt annan syn på bästa kompis nu när man är äldre, dom jag umgås mest med är mina bästa vänner. Min första bästa kompis då jag var liten var Izabell, och det är en sak som jag ångrar att jag gjorde, än idag, jag tycker att jag var så jävla dum. Det var förra året, jag var i värsta down perioden och mådde verkligen skitdåligt och jag satt och grubblade i flera veckor, varpå jag skickar ett sms till Izabell att jag inte tycker vi ska umgås mer. Hur fan kunde jag göra så? Vad fan tänkte jag egentligen? Det gick väl kanske en vecka och jag skickar ett sms till henen om att jag vill träffa henne och reda ut lite om att jag fortfarande vill träffa henne. Att jag gjorde "slut" med Iza var det dummaste jag gjort.
Stina och jag är också barndomsvänner, vi delar många minnen tillsammans, bra, mindre bra, roliga, ovanliga - Ja minnen i alla kategorier! Stina är spontan och riktigt rolig, hon vet vad hon ska säga för att jag ska börja skratta.

Sedan en återfunnen vän är Cilla. Vi var vänner ända sedan vi var jättesmå. Vi var med varandra så fort jag var i mormors stuga i Myckelgensjö, men sedan vet jag inte riktgit vad som hände, vi träffades inte mer på säkert 4 år! Men för kanske 2 år sedan träffades vi i Myckelgensjö, och sedan dess har vi umgåtts och funnigt vår vänskap. Cilla och jag har mycket gemensamt och jag tycker jättemycket om henne!

<3

Sedan har jag ju också många andra som inte näms här, ni vet vilka ni är :)

Still counting!

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order


Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again

 


RSS 2.0