Det här upplevde jag!

Sitter och tittar tillbaka på fans som spelat in på Tokio Hotel konserterna, och känslan kommer alltid tillbaka när man var där! Jag vet att många inte gillar dom eller så, men ge dom en chans? Jag vill att folk som är lite nyfikna ska få se vad jag upplevde!
Så nu tänkte jag dela med mig av vad jag såg, och hur det kändes att se mitt favoritband för första gången.
Det är inte jag som har filmat dessa videos, kommer inte att visa exakt alla låtar heller!

Noise!
Jag kan nästan inte beskriva detta med ord, allt finns i mitt huvud, men när lamporna släcktes så tänkte jag: Herregud, snart står dom här, snart, snart! Sedan då introt till låten börjar, jag kan inte beskriva känslan, du hör gitarrerna, och trummorna. Gustav Tom och Georg kommer fram. GUSTAV, TOM OCH GEORG!! Dom står verkligen DÄR, jag kan verkligen inte fatta det. Sedan hör man Bills röst...och där kommer Bill! När Bill kom in blev det så otroligt mycket på en gång, känslor som glädje och lycka, och mycket mer. Där står dom som jag har läntat efter så, deras musik som jag älskar! och jag vill aldrig att det ska ta slut!!
och ja jag skrek, som aldrig förr! och ja en sak till jag stog längst fram!


Dogs Unleashed!
Den här låten är verkligen..så häftig live tycker jag, och chockerad blev jag redan från början av låten för jag visste inte under vilken låt den skulle dyka upp ;)



Darkside OF The Sun!
Min favoritlåt, och ja den var suuper live! :D
Gillar framförallt när låten är slut och Gustav sitter kvar och elden kommer.


Monsoon!
Den här låten måste jag ju bara lägga in!


Alien!
Jag funderade på hur denna låt skulle låta live, och jag tycker att den är hur bra som helst!


Forever Now!
Sista låten, jag kom inte ihåg någonting att dom spelade den här låten, helt sjukt, jag kom ihåg konfettit! Men inget mer, lustigt är ju att jag filmande en snutt av låten, men kom inte ihåg det. och givetvis ville man inte att det skulle ta slut!
Alltså det är inte jag som filmat detta!


Jag skulle vilja ladda upp hela konserten här men det blir alldeles för mycket. Ska jag sammanfatta konserterna så var dom här dagarna dom bästa i mitt liv hittils! Jag fyllde år..18! Det finns inte något som kan slå den födelsedagen, och jag tackar pappa för att han köpte biljetterna till mig!

Till TH, alla som jag träffat, alla som jag varit med dessa dagar:
Tack!



Kommentarer
Postat av: A

tack själv du :D <3

2010-05-10 @ 20:05:12
URL: http://nichtohnedich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0