Tillåt mig..

...att klaga lite granna. Lamporna i mammas lägenhet är verkligen UUUURkassa, I badrummet ser mitt hår näst intill brunt ut, och i ett sovrum ser det ljusblont ut, vad är det för lampor ni har?! Skitdåliga.

Vet ni vad jag gjorde igår? Blandade ihop 2 äggulor, samt 4 matskedar olivolja sedan tog jag lite honung också. Vispade ihop det och hällde det i håret. Jag lät det sitta i håret drygt en timme, sedan sköljde jag ur det med kallt vatten, schamponerade håret 2ggr (för att inte riskera att håret ser fett ut). Jag blev lite orolig efter jag schamponerat för mitt hår var världens trassel! Men balsamet var pricken över i:et, håret blev mjukt och fint :) Så då håret torkat känns mitt hår fräsht och är mycket lent! Sånt här ska jag börja göra, det är verkligen bra för håret!

Så vad har annars hänt idag då? Har gått på stan med Ellen, hämtade ut mitt löshår, som jag inte kan prova nu på grund av dåålig lampor, så det får vänta tills imorgon kväl då jag tänkte äta hos pappa.
Sitter nu och lyssnar på Hoffmaestro, chillar, funderar på att sätta igång solsidan och bara dega ikväll. Låter mysigt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0