Vad är grejen med att slåss?

Precis som rubriken lyder, why?
Det uppstår alltid slagsmål på större fester, då folk from everywhere kommer. Då är det förstås någon som har något oklart med någon annan och så klappar man till varandra och tror att det är färdigt sedan? Njaa..för vissa kanske. Fast det finns ju dom som bara är ute efter att mucka med andra också, haha så jävla omoget tycker jag, synd om den som blir utsatt bara, och rent reflexmässigt så slår den som blir utsatt tillbaka, och så blir det ett jävla liv.. Sedan kan ju det vara mycket alkohol inblandat i vissa som slåss men egentligen inte menar det, och det är ju synd egentligen..då tycker jag att man ska dricka med måtta..
Vad får man utav att slåss? Bekräftelse?
Är det för att visa en brud att man är en bad boy? Visa hur stark man är?
Jag kan inte se något bra i att slåss, okej nu är jag tjej, vi tänker olika. Men jag blir liksom: hoppas ingen skadas riktigt allvarligt..
Jag har aldrig sett tjejer slagits, och då skulle jag bli förvånad ärligt talat. Det är en killgrej att slåss, men till vilket pris?


Kommentarer
Postat av: Julia

Heej kollade i din kategori dagens undran. (om edwards volvo) Den 1 a volvon fick ett fan som tävlade i tyra banks show. Varför den nya blev svart vet jag nt men den var finare tycker jag xD

2010-11-06 @ 19:53:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0