Orka?

ÅH vad det känns drygt med skola imorgon, och inte nog med det så ska jag och några till stå inne i kvantum mellan 13-14 och visa aprilskämt. Tycker synd om våran lärare som gjort allt detta för oss och så vill folk inte ens göra det, asså okej jag har absolut inget emot att göra detta och så, men det är bara just innan allt känns bara drygt, men det går nog över!

Är vädret bra imorgon tar jag bilen till farmor, om inte tar jag bussen :) Längtar!

Hamnfesten

Källa: Allehanda.se

 

Helt seriöst? Vad vill dom?
Hamnfesten är det ENDA roliga som händer i Övik, tycker jag, och så ställer dom jävlarna in det, vad tänker folk med egentligen? Är det så fattigt i denna stad att det inte finns pengar till en hamnfest? Det har ju varit vartenda år. Äh det är bra det, gör denna stad ännu tråkigare, ni kanske får något utav det! *Ironi*

Vad ska man hitta på i Övik denna sommar då?. .

 



Motsats

Skoluppgift!


Vad är det med mig?

Haha ja den frågan ställde jag mig själv häromdagen! Ska förklara varför.
Det är söndag kväll, är jätettrött förstås, går ner och ska lägga mig hyffsat tidigt, men det har egentligen inte med saken att göra!
Jag har ingenting att läsa, jag brukar alltid läsa innan jag lägger mig, så jag går till garderoben, sätter mig på golvet och tittar om det finns någon bra bok, jag gör det nästan varenda vecka, tror jag att det ska dyka upp en helt ny bok där? och så blir jag helt plötsligt sittandes där på golvet framför garderoben. Jag satt i tankar och filosoferade, jag satt där i säkert 20 minuter innan jag återgick till sängen, släckte lampan och somnade. - Därav frågan, vad är det med mig? Varför sitter jag på golvet framför garderoben och dagdrömmer? Ah det är så typiskt mig så ni anar inte! Men jag kan fortfarande ställa mig den där frågan.

Jag är ju trotts allt stjärntecknet fisk och dom ska ju vara ultimata dagdrömmare, och ja det håller jag med om!


Måndag

Guuud vad trött jag är, jag orkar verkligen inte gör någonting ikväll. Jag sov väldigt dåligt inatt också, super.
Jag har oboypulver på handen..asså orka? Hur kom det dit som? Aja jag orkar inte sitta och fundera på hur det kom dit som.
Var på stan en snabbis idag och köpte min studentkläning, nu är det bara skor kvar, sedan är det faktiskt helt färdigt! Härligt!! Men jag har fortfarande inte något att gå med på studenten, alla har väl skaffat sällskap redan, antar jag.

Aja, ha en fortsatt trevlig kväll! =)


So boored


Photobucket

Fan å

Och här får man veta att pappas kompis köpt en svart Dodge Charger 70 - fan vad livet är orättvist...

Andrew Garfield

Duuude...



Jaha

När tänkte pappas besökare ta och åka hem så man får äta någon gång? 
Visst kan jag fixa maten själv, men jag ids verkligen inte.

Har inte direkt varit på sånt bra humör i helgen, märker jag. Dels för att jag tydligen helt hade missuppfattat pappa. Jag fick lov att betala min balklänning för mina sparade pengar, och sedan skulle jag få igen pengarna av mamma i fredags, och grejen var att pappa hade sagt till mig att han kunde betala tågbilejtterna, vad bra tänkte jag, då har jag väl lite pengar jag kan handla för i sundsvall då pappa och jag var dit en sväng i fredags. När vi är i Sundsvall säger pappa att det var tänkt att jag skulle betala tågbiljetterna själv för de pengarna jag fått av mamma nu. Då blev jag så jävla förbannad på han, jag tänkte ju spara dom där pengarna till en kamera, och varför i heela friden sade han att han kunde betala biljetterna då?! Då kunde han väl ha varit tyst om det, eller sagt i måndags då jag skulle bokat tågbiljetterna att jag får köpa biljetterna för mina egna pengar, ibland klantar pappa till det så ordentligt. Så jag var sur resten av dagen i Sundsvall, hans eget fel faktiskt. Är fortfarande lite irriterad över detta.

Sedan funderar jag på hur jag ska ha råd med allt jag ska göra framöver? Jag får studiebidraget nu i slutet av mars, jag måste åtminstonde köpa självaste studentklänningen denna månad för annars är den helt slut om jag köper den i april eller maj hehe. Sedan måste jag köpa pumps, och eventuellt löshår..jag börjar faktiskt bli lite ekonomiskt stressad..sedan måste jag ju köpa biljetter till Metaltown, som jag ska på i juni, dom kostar 1500..
Lycka till säger jag bara..

Söndag

God eftermiddag!
Klockan är redan över 15:00, vad tiden går fort.. lika bra det, för jag verkligen hatar söndagar! och det snöar ute, no kidding...
Tog två kort idag! Första kortet tog jag i blåare ton, och andra kortet var mer "verkliga" färger :)



En fågel

Sitter och funderar på vad jag skulle vilja vara för fågel om jag var en, hehe det är faktiskt inte några direkt intressanta fåglar om jag ska erkänna, ni kommer säkert undra varför just den fågeln? Hehe ja ni får väl se!

Det är inte jag som tagit bilderna!

Korp/ kråka
Jag tror faktiskt att om jag var en fågel skulle jag vara en korp eller en kråka! Jag tycker att det är någor speciellt med dessa fåglar faktiskt, och jag tycker då inte att dom är särskilt fula heller!


Örn

Har haft en särskild koppling till örnar också, dom är så vackra och ståtliga djur!




Lördag!

Har inte bloggat på två dagar omgomg. Ibland måste man ta en paus ;)
Är bjuden på fest hos en kompis ikväll, tänker dra dit efter jag ätit och sedan skjutsa fyllskallarna in till stan för Ung kultur möts på sliperiet, jag själv ska inte in dit, jag har inte råd (okej jag har råd, men jag vill inte göra av med de pengar jag har kvar).
Sitter och lyssnar på The Ark, jag gjorde något igår som jag aldrig kommer förlåta mig själv för, The Ark ska spela i Sundsvall i april och jag kan inte dra dit eftersom biljetterna är slutsålda, men igår spelade The Ark exklusivt live på svt.se för de som inte fått tag på biljetter, och vad gör jag? Jo jag missar det! Jävligt bra jobbat av mig, HUR kunde jag glömma det? Jag funderar seriöst på att dra till Piteå och se dom där i sommar, om jag fixar biljetter och boende innan sommarlovet så är det ju lugnt, då måste jag bara se till att göra det också!

Som nämt så provade jag produkter från Tresemmé, och det var faktiskt riktigt bra för mitt hår, mitt hår känns friskare och bättre på något vis :) Fast det kaske behövs fler duschar för att man verkligen ska känna skillnaden?


Before n After

Before

After

Vilket väder!

Haha snacka om väderomväxlingar! Nästan alla typer av väder på bara någon timme x)
Jag känner mig ordentligt less, jag vet inte varför men det känns bara så just nu.

Ska ta mig en varm dusch och prova på ett schampo och balsam jag fick av farmor idag. Det ska tydligen vara skonsamt för mitt hår, med vitaminer och sånt, och hjälper mot slitet hår osv, heter Tresemmé! Skriver om resultatet sedan :)

Snö

Kort taget för ca 20 min sedan


Tattoo

Jag har bestämt vad jag ska tatuera för något i textform!
Jag ska tatuera in en text eller en låttitel från The Ark, som en hylling till dom. Med tanke på att jag har lysnsat på dom sedan jag var liten och nu ska dom lägga ner kändes en hyllning till dom en självklarhet. Jag har bara inte riktigt bestämt om jag ska ha en titel eller text, och vart jag ska placera den. Har tänkt att kanske tatuera in Echo Chamber..men jag vet inte.. Vad tror ni?

Denna var faktiskt jättefin!


Men det lär väl ta ett par år innan jag lyckas få ner den där jäkla texten på kroppen, man ska ha råd till det också..

Blandat


Snow


Katt tass

Försökte att ta kort på Brummas baktassar och jag trodde jag fick en bra bild där, men då blev fokusen på helt fel ställe, jäkla kamera!

 

 


La Luna

Månen är ju extra stor ikväll, synd att man inte har någon superzoomarkamera så att man kunde fått en riktigt fin bild på den. Nu ligger den bakom moln.


Me & Fox


Makeup


2012

Varför vaknar jag hitt i natten, totalt panikslagen? Jag måste ha drömt något skumt..Kunde inte somna om heller, för då börjar man tänka så mycket så att man inte kan somna, det är inget ovanligt för min del, tror att min hjärna kommer att explodera en vacker dag.

Jag började tänka på nästa år, 2012. Om hurvida jorden kommer gå under eller inte, det låter ju sjukt overkligt, och osannolikt egentligen. Jag fattar inte varför jag satt och läste en massa teorier och diskussioner om 2012 häromdagen, jag blir rädd, för jag tror det kommer hända, att vi dör nästa år, och jag är verkligen jätterädd för att dö, jag undrar verkligen hur det ska gå för mig den dagen. För några år sedan så var det något snack om att jorden skulle gå under, och då var det faktiskt folk som hade tagit livet av sig, och då funderar jag på hur många som kommer att ta livet av sig under nästa år? Jag blev jätterädd då jag hörde det för några år sedan, och det är tack vare att media som förstorar upp allting så otroligt mycket!
Jag funderar på hur jorden ska gå under som? Ska en gigantisk våg svepa över hela jorden? Då får vi alla människor en ytterst plågsam död, great. Jag skulle nog inte dö på fläcken, tror jag. Jag kan som inte komma på något annat sätt?
Aja, för mycket spekulationer kring detta.
Nu ska jag gå och fixa mig i ordning och eventuellt dra på stan.

Zakhyntos - Grekland, kortet taget av mig


Sjukt!


Visat?

Har jag visat denna? Om inte så visar jag den nu. Autograferna från hela Volbeat gänget :D Så jävla fult att det blev randigt papper, men jag hade inget annat D: Men jag är så jäkla nöjd endå att jag har deras autografer!


Helg!

Hörreni tryck F5. har gjort om i bloggen lite. Inget speciellt egentligen, men jag är nöjd!

Varför for jag på stan idag? Undrar jag nu såhär i efterhand..jo jag ska ha tag på dom här jävla örhängerna, earuffs. jag ska fan ha dom! De är slut på glitter men de ska få in nya ,de skulle få in dom denna vecka men tydligen har de inte kommit än. Vandrade runt på stan i en timma, for hem. En värdelös resa till stan..eller ja det var väl inte helt värdelöst..

Jag drömde om Robert Pattinson inatt, haha why did I do that?? Han var någon betjänt hos något familj, de påstog att han var en robot, och han är programmerad så att han inte ens säger hej till folk? Hehe okej? Men det visar sig under drömmen att han inte är en Robot utan han blir väldigt illa behandlad av familjen han är hos. Han pratar inte med dom. Sedan under drömmen så kommer ett hemskt oväder med massa regn och åska, varpå jag är ute någonstans och ser Robert komma och hålla handen för armen där det blödde, han hade förmodligen blivit knivskuren i armen av någon i familjen. Sedan vaknade jag.

SKUMT!

Moi


Skoor!

Ska lägga undan pengar för dessa skor, my god vilka snygga!



Katastrofen i Japan

Tänker på de som gått bort och har blivit drabbade av tsunamin.
Jag tänkte ta upp det här med situationen i Japan. Jag har följt det som har hänt i Japan sedan i fredags då det inträffade, jag tycker det är intressant och vill veta vad som händer. Det verkar total kaos där, det är inte bara tsunamin och jordbävningarna som oroar Japanerna, utan även kärnkraftverket Fukushima som redan exploderat 2 st reaktorer, när jag hörde att den andra reaktoren exploderat tänkte jag vilken extrem otur de fick med dessa kärkraftverk, för det känns nästan som att det finns en risk att alla reaktorerna exploderar eftersom man inte ens kan vara i närheten av reaktorerna nu på grund utan radioaktivitet, det senaste jag läst nu är att radioaktivt regn hotar de som bor i Tokyo.

Jag har tittat på en massa videos med turister och japaner som filmat efterskalven i Japan, det verkar som att det aldrig kommer att sluta, det hade nyligen skett ett nytt efterskalv utanför Japan mitt på dagen idag som var kraftigt och därmed en ny tsunamivarning, skulle tycka det var riktgit hemska om det inträffade en tsunami igen. Snacka om jobbigt läge.
I samband med tsunamin så har jag även tittat på tsunamin som inträffade i Thailand 2004, det är också hemskt och se på det ser mer verklighetstroget på något vis än det som visats i japan, för det är som turister som filmar i Thailand. Tycker det ser så otäckt ut, har ju drömt en del mardrömmar om tsunamis och sånt förut.

Jag kände bara att det här var helt enkelt något jag ville skriva om, och eftersom detta är en fotoblogg tänker jag ladda upp lite bilder från Japan.


Stuff


Ice


Rödluvan och vargen..

Hehe eh..jaa..

Sjumilakliv


Jag vill kasta loss,

och lära mig slåss.
Raka av allt hår,
och bäras ut på bår.
Ta tjuren vid hornen,
och hålla dom hårt.
Bita på sanningen,
Och kväva all gråt.

Börja sluta tro,
och låta vansinnet gro.
Jag vill sparka bakut,
och göra nåt sjukt.
Släcka fyren på berget som räddade liv,
och smita från smällen med sjumilakliv.


XD

Haha dog lite..

Whats up hair?

Haha asså idag är det nog den dag då mitt hår verkligen INTE vill samarbeta, jag mena kolla...

 

Just den där delen av mitt hår vill sticka ut sådär idag, jag plattade och plattade men gav upp, det gick bara inte. Det är såhär man får då man går och lägger sig med fuktigt hår då man duschat..

Mitt hår var fucked up idag, duscha ikväll? Japp! och sedan se till att håret är torrt då man lägger sig!!

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta upp mig så vi kan fara och titta på balklänning :)

 

 

 


Brumma & Fox




Want


Lördag

Jaha tjoff så var lovet slut, och inte har jag direkt gjort något som jag egentligen ville. Har inte råd. Sedan insåg jag att jag gjort av med nästan alla mina födelsedagspengar, inte bra alls. Jag har i alla fall sett till att spenderat lite tid med mina vänner under lovet, det ville jag se till att göra under lovet så :)

Aja nu är det lördag, melodifestivalen ikväll. Kommer nog bli trevlans det!
Verkar som att maten snart är färdig, fläskfile och potatisgratäng. Mums!!

Ha en trevlig kväll!

My room

Jag tyckte det såg så mysigt ut


Light





Fan vad coolt..


Converse

Asså ja inte som jag tänkt, men liite nöjd är jag iaf..

Spirited Away

Någon som sett denna film? Den verkar intressant. Fin drake..


Cadillac n Dodge

In the back of my Cadillac
- Hehe I wish!






I'm a charger
That charges through the night






Haha varför är inte jag rik?? x)


Bilderna från google.

Måndag

Godmorgon..eller något. Vilken fin dag, och det är varmt! Jag hade på mig helt fel jacka när jag var ute och gick med hunden.
Nu sitter jag och tittar på vänner, pratar med Ellen. Ska strax göra mig i ordning och dra på stan.

Ha en trevlig dag ni andra ^^

HAHAHAH

I just died..

Photobucket


Lov

Kul att man håller på att bli förkyld nu då det är lov och allt, jag är lite snorig och det bränner lite i halsen. Damn. Jag ska alltid lyckas med att bli sjuk på lov eller strax innan lov, men jag hoppas att denna förkylning inte utveklar sig mer.
Jag vill till stan och köpa lite saker för mitt ansikte, mina jävla finnar. Vill få dom väck NU. Men jag orkar inte åka in till stan. Tänker i alla fall klippa ut produkterna jag tänker köpa från tidningen jag hittade dem.

Så nu sitter jag här, tittar lite på tv och lyssnar på musik. Sitter och väntar på att något ska hända. Pappa skulle ner i garaget med min modellbil och trolla sade han, men då gick han till köket istället och rensade ur ett skåp med massa jävla krukor i. Kul liv. Om det blir som jag föreslog för pappa så ska vi nog äta på Subway ikväll, så gott!



Nej nu ska jag försöka äta något, är verkligen urkass att äta när det kommer till frukost. Jag måste vara vaken flera timmar för att jag sak kunna äta frukost. Jag klev upp klockan tio och var då inte alls sugen på frukost, nu är klockan ett och jag känner att jag nu skulle kunna ta mig en macka eller något. Intressant.<


EDIT: Hehe asså jag brukar alltid läsa mina inlägg då jag publicerar de, och jag inser att jag är väldigt bra på att skriva osammanhängande saker. Men det är jag i ett nötskal.

;)

Hehehe okeey ;)

Photobucket




För er som inte förstår så skjuter Gerard Way Justin Bieber..

Gårdagen

Fyllde ju år igår, det firades med vänner och ett besök på krogen :)


Fick en modellbil av pappa, en Cadillac - precis en sån som jag drömmer om att köpa :)


Presenter av vänner


Sitter nu och lyssnar på Robyn, och väntar på mat. Det blir god mat idag, I like it!

Shopping

Köpte en skinnjacka idag :D Denna från bikbok:

Köpte även en skitsnygg Guns n roses tröja från H&M


1 år

1 år har nu gått sedan du somnade in min vän, det var den värsta dagen på året för mig. Det är så obegripligt svårt än idag att förstå att du är borta. Tänker på sommaren i år vad tomt det ska bli utan en gladlynt katt som hoppar upp på ryggen då man kommer hem från skolan, som med glädje springer till en från granntomten då man ropar. Att en katt kan betyda så mycket. Trotts att jag nästan alltid blir tårögd när jag skriver och pratar om Mårriz så vet jag att han finns här hos mig, jag tror att han är med mig nästan överallt, jag känner det på något vis.

Mårriz <3


RSS 2.0