Volvon e skitig!

Jocke ligger under bilen och grejar med avgassystemet medan jag granskar hans bil
Jag - Men asså jag tycker ju att din bil är lite skitig :O
Jocke - Mä, nu får du hålla käften, vilket jävla gnäll det blev XD
Jag: Sanningens ord Jocke!
Hahaha XD

Twitter

Jamen sådärja då har man skaffat twitter till bloggen också, najs.

Tvångstankar

Jag såg för ett tag sedan en reklam om dom som led av tvångstankar på tvn. Jag satt och tänkte att det kan minsann inte vara lätt och lida av sånt där. Då slog det mig att jag faktiskt också haft ett litet tvångssyndrom, inte lika farligt som dom som verkligen har det men.
Vi flyttade ju till hus från lägenhet för kanske 10 år sedan. Då är allt så nytt, det blir plötsligt väldigt tyst omkring en på nätterna, i lägenheten var det alltid något som lät, sedan är det ju en helt ny omgivning man hamnat i. Jag har alltid alltid alltid varit rädd för att någon ska göra inbrott i vårat hus, medans man är hemma framför allt. När vi nyss flyttat dit var det folk som skrek och levde om på helgerna (brukar ju vara så, ungdomar i fyllan), och jag reagerade på varenda bil som körde förbi på nätterna, och jag kunde INTE låta bli att se till så att dörren var låst, så jag gick nästan alltid upp på nätterna och kände så ytterdörren och balkongdörren var låst, ibland gick jag och kände så att garagedörren var låst också. Jag kunde inte låta bli. Men sen med åren så blev jag lugnare, det var värst för mig från början då vi flyttat dit, jag höll på i säkert 3-4 år.
Dom där fix ideerna höll på att återkomma för mig förra vintern. Det är mitt i natten och jag hör att det är några som går utanför vårt hus ( mitt rum är i en källare och jag hade sängen under ventilationen, då hörde man ganska fort om det kom någon) så är det någon som plingar på dörren, rycker i handtaget och bankar och skriker. Jag trodde nästan jag skulle dö, men det gick så fort så 3 sekunder senare var dom borta. Jag kan nästan skratta åt det idag, men det var inte roligt dom första nätterna efter det hände, jag var tvungen att gå upp en natt och se till så dörren var låst. Men nu har jag inte dom där tankarna längre, och det känns skönt att inte känna att jag måste kolla så dörren är låst.

Sommar!!!

Åh, jag vill ha sommar all over again! Den här sommaren var helt klart en utav dom bästa. Jag är fan småsugen på att önska mig festivalbiljetter i julklapp och födelsedagspresent, fast endå inte. Men värt endå asså, för jag mena om jag inte kan åka på festivalerna kan man endå sälja biljetterna. Det är liksom aa fast nee läge på den där funderingen.
Det ska nästan alltid komma upp något om Getaway när man är med Jocke. Jag satt och pratade en del om Getaway med Jocke, Ceder och Jerry härom dagen. Vi har redan planer på att åka dit nästa år igen, bara vänta och se om det kommer något bra band dit. Jocke snacka om att han skulle köpa en billig husvagn också. Jag tror att vi alla faktiskt hade det riktigt kul på Getaway, jag hade det asroligt i alla fall.
Annars då?
Imorgon ska jag på stan och köpa någon jävla plats som jag ska ha till mobiltelefon.
och jag borde egentligen sova nu, men vafan jag har ingen tid att passa. Sova är överskattat.



Heheey

Heleuu, kom hem för någon timma sedan. Jocke dök upp med Ceder och Jerry med nybilen. Så jag har åkt bil ikväll, det var nice =) Jocke verkade helnöjd med bilen så det är ju roligt för honom, jag funderar på att sno den.
Näe, ska nog ta och gå och lägga mig nu, är lite sömnig. 
Gonatt ^^

Lördag

Idag har det varit en bra dag faktikst. Jag har inte gjort nåågonting, bara suttit framför tvn och datorn hela dagen, det var ett tag sedan jag bara tog det lugnt. Fast det varar väl bara ett tag till I guess.
Fick ett sms ikväll av Jocke att han köpt en "ny" bil, bilen är ju ny för honom, men modellen på bilen är gammal x) Visste ju att han skulle till Umeå idag och kika på en Volvo, likadan som min, Volvo 745 fast svart och bättre motor. Riktigt roligt för han!
Vet inte vad som händer resten av kvällen, finns en risk att jag får köra Jockes nya bil. Eller så får man förhoppningsvis åka med ^^ Eller så blir man bara hemma ikväll. Man vet aldrig.



Humhum

Då var det helg då, klockan är ett på natten. Vad har hänt idag då? Jo jag köpte mig en ny mobiltelefon, en HTC Desire S :) Så har jag träffar Cilla och tagit en fika på stan. Sen så har vi alla träffats ikväll, jag, Cilla, Jocke och Jerry, samt Jocke och Jerrys kompis Ceder (Emil) som har kommit hem från Luleå, vi var på hörnsjön och eldade. Det var mysmys! 
Vete fan vad som händer imorgon, vi lär väl ska ses då också.

Jävla dröm!

Drömde något sjukt, som vanligt inatt.
Det börjar med att jag springer på en skogsväg mitt i natten, finns inga lampor eller något. Jag är panikslagen och skiträdd. Jag hör en bil komma, då springer jag in i skogen och försöker gömma mig, bilen kör förbi. Sen kommer det en bil till som kör rakt emot mig, det är Jockes bil, och i bilen sitter Jocke och en okänd kille jag inte alls vet vem han är. Jag hade blivit hittad. Jocke och den här människan hade alltså kidnappat mig, och under drömmen försökte jag rymma flera gånger men dom lyckades alltid hitta mig på något sätt. Jocke var riktigt ond och jag hatade honom så mycket.
Det var inte en trevlig dröm i alla fall D:

Nature

'

Just!

Jag glömde ju och skriva det, jag måste ju fan göra de!
Jag träffade Emelie för någon dag sedan, herregud det var verkligen inte igår. Känns som att det var 100 år sedan vi träffades, och det var riktigt trevligt, och fler gånger lär vi garanterat ses! =) 



Onsdag

Denna vecka har gått fort jue. Blev väldigt spontant idag må jag säga. Jag hade inget alls planerat idag, men blev borta hela dagen. Paula skrev till mig på msn om vi kunde käka på Max - självklart! Så jag gick in till stan, luncha med Paula ett tag. Sen får jag sms av Jocke som undra vad jag tänkt hitta på idag, jag hade ju tänkt träffa honom idag, men då skulle han börja på skolan idag. Men han hade tydligen fått sluta tidigare idag. Så efter jag träffat Paula vandrade jag från stan till Jocke, sen har jag varit med honom typ resten av dagen. 

Och imorgon väntas möte med AF, jag VILL INTE! Men måste ju fan. Åååh.

Det spökar

Jag tror det är något i mitt rum som min hund är rädd för. Fox har 2 nätter denna vecka lagt sig i min säng bredvid mig och skakat, och han har vägrat att hoppa ner från sängen. Jag vet inte vad jag ska tro för det är ett ytterst konstigt beteende Fox håller på med, sådär brukar han aldrig göra.
Jag tror det är något spökeri i mitt rum, helt klart. 
Min dörr var igendragen idag då jag gick ner dit, det var den inte sist då jag gick därifrån, då var den helt öppen, och jag kan inte dragit igen den, för det gör jag inte. Det kan inte vart något vinddrag från mig heller som dragit igen dörren, för min matta är under dörren och då ska det vara ett riktigt kraftigt vinddrag för att dörren ska dras igen. Skumt helt enkelt!



Hehey

Sov till 12 idag, så skööönt. Var längesedan jag sov så länge. Var ut i skogen idag och fotograferade, fick fina kort, ska ladda upp dom här, så småningom! När jag vart ut i skogen drog jag på stan och tog "en kaffe" med Jocke och Cilla.
Har spelat minecraft resten av kvällen, haha kommer bli en jävla spelnörd.



Söndag

God afton!
Tack och lov för att denna söndag gick fort! När jag tänker efter så fundera jag på vart fan dagen tog vägen? Jag rensade ingen garderob, jag orkade inte, och jag gick inte ut till skogen i fotograferade, och inte bytte jag däck på bilen heller haha. Var med Jerry och Jocke och spelade Minecraft hela jävla dagen istället. Får se om jag drar till skogen och tar kort imorgon istället =)



Hmm

Hejhej!
Sitter just nu hos Jerry med Jocke och Cilla, tanken var att vi skulle spela Minecraft tillsammans men det verkar bara gå åt helvete, så medans dom håller på och jävlas med det där spelet så tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg.
Är trött som faen idag >< Konstigt då man lägger sig på morgonen.

Hejhej

Jag skulle kunna blogga om så mycket nu då det är natt, jag känner mig så motiverad till att blogga på nätterna, konstigt det där. Vet inte riktigt vart jag ska börja heller.
Imorgon är det fan dags att rensa garderoben, usch ni ska se hur det ser ut där, en stor jävla klädhög som jag blir mer och mer förbannad på. Har nästan lust att slänga ut högen och elda upp skiten. 
Ska kanske hjälpa pappa byta till vinterdäck imorgon också, får väl se. Sen ska jag bege mit ut i skogen imorgon eftermiddag och fotografera, var ute och gick i skogen idag och jävlar vad fint det var. Är det fint väder måste jag helt enkelt ut! Bara för det kommer det säkert regna imorgon, det märks. 

Fan, ska sluta blogga nu. Klockan är 4 på morgonen, var längesedan jag varit vaken såhär länge.
Godnatt/morgon!

Mjah

Kvällen igår rent utav sööög. Var hemma klockan elva, jag blev irriterad och less, varför vara kvar och förstöra för alla andra som vill ha det kul när man blivit irriterad och less? Fast det var fler än jag som blev irriterad igårkväll. Jag blev småirriterad på en utav mina vänner också, blev riktigt besviken. Man ska inte förvänta sig för mycket helt enkelt. Har jag lärt mig nu. Det var inte någon stor grej egentligen. Aja, what's done is done!

Home

Sådärja då var man hemkommen från mormor, har haft det riktigt trevligt =) Ska bege mig ut med Fox, take a shower, äta. Sen blir det party!! Utgång ikväll! Whoho!

 

 



List

KOMPISAR
Har du någon bästa vän? Yes
Är du ofta med dina vänner? Umm, i stort sett nästan varenda dag
Vad brukar ni hitta på? Det är så olika, beror på vem jag är med
Bästa minnet med någon vän? Har så bra minnen med alla mina vänner så =)
Kan du vara dig själv med dina kompisar? Haha jaa
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? Jo
Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? Nä, faktiskt inte.
Har du ljugit för någon kompis någongång? Jag är inte någon som ljuger, speciellt inte för mina vänner, men ja någon gång har det hänt.
Har någon kompis ljugit för dig någongång? Det vet ju inte jag? Förmodligen
Ljuger du för dina vänner ofta? Aldrig!
Vilken kompis var du senast med? Jocke
Har du många kompisar i din klass? Trvides i stort sätt bara med en i min förre klass, Paula!!
Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? Paula
Två stycken vänner som du känt sen du var liten? Stina och Cilla


KÄRLEK
Är du singel nu? Yess
Föredrar du långa förhållanden istället för korta? Jo
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nä
Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? Nope
Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? Nej
Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? Ne
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? På sätt och vis, ja!
Sparat något från ett gammalt förhållande? Nej
Somnat gråtande pga kärleken? Jao
Varit på en blind date? Nä
Varit otrogen? Nej
Ångrade du dig? -
Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? Aldrig vart tillsammans med någon
Har du någonsin varit kär? Inte riktigt kär nej.
Är du kär nu? Nä, och det är så skönt!


SISTA SOM
Du fick en puss av? Cilla, haha!
Sov med dig i samma säng? Öö kom inte ihåg
Du delade ett riktigt skratt med? Jocke
Du gick på bio med? Umm, kom inte ihåg
Du höll i handen? Veene
Du gick på stan med? Jocke
Du delade en pizza med? Umm dont remember
Du ringde? Pappa
Skickade ett sms till dig? Stina
Du kramade? Cilla
Gjorde dig lite besviken? Vet ej
Gjorde dig mycket besviken? Vet inte
Du skrev med på msn? Kom inte ihåg, Jocke förmodligen
Du snackade skit om?
Du åkte bil med? Jocke
Gav dig en komplimang? Kom inte ihåg
Du kollade på film med? Mormor, haha
Du åt med på restaurang? Pappa och Ellen
Betalade något åt dig? Pappa
Grät inför dig? Vet inte


BOENDE
Bor dina föräldrar tillsammans? Nejs
Om inte, vem bor du mest hos? Bor permanent hos min pappa
Har du eget rum? Oyes!
Egen dator? Japp
Egen tv? Yup
DVD? Aoo
Boxer? ja, fast den är döö.
Internet? Haha nää inte alls ;)
Vilka färger går i ditt rum? Svart och rött
Har du trosor på din golvyta? Näpp
Får man plats att sova fler än en i din säng? Haha ne, min säng är så jävla liten.
Är köket stort? Nä
Badrum? Jafan
Glass i frysen nu? Vet inte
Fler än ett badrum? Yess 2
Badkar eller dusch? Dusch
Tvättstuga? Yupp
Balkong? Ja
Bra grannar? Jofan!


DIVERSE
Favoritfärg? Svart och rött
Mobiltelefon? Sony Ericsson, vete fan vad det är för modell
Skola och program? - Går inte i skolaa
Oskuld? Ja
Senaste filmen du såg? Kom inte ihåg vad den hette haha
Senaste låten du lyssnade på? Venee
Vad står det i ditt äldsta sms som du har kvar i inkorgen och av vem? Haha från pappa "Jaja vad ska du ha?"
Hur många timmar har du pratat i din telefon? Totalt - 73 timmar. Senaste - 3 min
Hur många SMS har du totalt fått på din telefon? Vene
Hur många SMS har du totalt skickat ifrån din telefon? Vet ej
Vad åt du till middag igår? Köttbullar och mackaroner
Har du duschat idag? Näe
Vad var det senaste du sa till din mamma? Kom inte igåg
Vad var det senaste din mamma sa till dig? Typ "Hejdå"
Hur mår du just nu? Bara fint!
Är du en svartsjuk person? Mjaa
Kommer du bra överrens med din familj? Jaa
Har du några syskon? Yes



Heuheu

Jajamän då var man hos mormor, kuul!
Blev så förvånad då jag satt och åt frukost idag, då hör jag någon som kommer. Vem fan kommer hit klockan halv elva på morgonen tänkte jag XD Då är det Jocke som tittar förbi, haha roligt! :D Hade hoppats på att träffa han på stan innan jag stack till mormor, men då hade han haft vägarna förbi i järved då han vart på någon utbildning. Vi satt väl och tjattrade på i 2 timmar tills han fick skjutsa mig till bussen, och då höll jag fan på att missa den XD Bra jobbat!

Nä nu ska jag gå och vara social med kära mormor!
Ha en fin dag!


Hej

Onsdag idag, helskotta vad veckan gått fort. Hur som helst så åker jag till mormor idag och hälsar på, och blir där till mitt på dan på fredag, tar med mig Fox också. Kommer bli mys!



. .

Tanken var att jag skulle ta många sånna här kort på mig själv, men blev bara nöjd med ett kort. Fail.

Klänningen är från Carlings =)


.

Tittar tillbaka på arkivet i bloggen på förra året, och tidigare i år. HAHAHA åh vad mitt liv var tråkigt och sorgligt, jag skäms nästan över mig själv. Mitt liv är långt ifrån tråkigt och sorgligt nu kan jag lova.

-

Trivs med er så jäkla bra, ni är bäst!

 


Freaks

Haha jag beslutade mig för att skapa en grupp på facebook - Freaks, där jag bjudit in Jocke, Cilla och Jerry där vi kan planera fester och annat shit. Så slog det mig, något som vi hade pratat om när vi var ut och eldade för några dagar sedan. Det suger att man bor så långt ifrån varandra, både Jocke och Jerry bor ju på samma ställe men jag och Cilla bor på två helt olika ställen. Som Jocke sa så är det som att man far runt i en trekant mellan oss X) Man skulle haft ett ställe mitt på stan som alla kunde träffas på och umgås eller festa, eller bara ha ett ställe man kan festa på. Är ju alltid problem att hitta någonstans att festa.
Då kom jag på att jag har en stuga på min tomt som aldrig används på hösten och vintern, knappt på våren och sommaren heller. Stugan är liten, får plats två sängar, ett bord och en bänk där inne. Men stugan är bra nog att kunna ha fester i. Så jag föreslog det på gruppen och haha det verkar ju bli succe med den där stugan. Jocke ville vi skulle skaffa oss rediga högtalare till stugan, sen snacka Jocke och Jerry om att dom hittat ett piano bortskänkes på blocket HAHA vafan XD Ett piano i den lillstugan, naaee, men det var en jävla rolig tanke.

Dagen har vart bra faktiskt. Tog en långpromenad med Fox, fick sms av Jocke att han var i stan och vinglade så jag stack in dit en sväng. Köpte ett presentpapper. Drog hem och slog in paket, promenerade ner till mamma som vi firade idag, fast hon fyller år imorgon, men hon ska jobba imorgon så hon ville firas idag. När jag kom hem stack jag till Coop för att hänga en stund med Jocke och Jerry, och nu sitter jag här, äter bullar och dricker mjölk, ska snart hoppa in i duschen!

Ha n trevlig kväll!



Lörda

Eller ja det är väl pratiskt taget söndag nu om man ska vara petnoga! Men aja.
Så det blev hemmafest igårkväll hos mig, i mitt rum haha. Brukar aldrig ha fest hos mig. Har haft det en gång tidigare och det var då jag fyllde år i år XD Men det blev en lyckad kväll tyckte jag. Sedan skulle dom där gå hem från mig, asså från Järved till Gimåt, fan det är nästan en mil x) Följde dom en bit, och smart som jag var så följde jag dom över skogen, gick inte igenom skogen på hemvägen kan jag lova er. Usch.

Idaag har jag vart på stan på ärenden, och det var mycketmycket folk, vilket resulterade i att jag blev sur och less. Med hittade det jag skulle ha (Y)
Sen ikväll så har jag hängt med Cilla, Jocke och Jerry. Vi drog först till Hamptjärn och eldade, men där fanns dååligt med ved, så vi åkte vidare till Hörnsjön. Haha då vi åkte från Hamptjärn springer en älg över vägen, lite chockad man blev! Helvete vad stor den var. Vi hittade en massa ved vid hörnsjön så vi stannade där resten av kvällen, det var mys.
Ååå imorgon är det värsta dan på veckan, söndag. Dö söndag, dö. Vill sova bort hela jävla dagen imorgon!

Friday

Haha vid den här tiden förra veckan körde man till umeå, en vecka går så fort. Har vart igång sedan klockan nio i morse, klev upp, kastade i mig frukost för klockan tio skulle jag träffa Stina och gå ut och gå, vi var ute en timme, sedan begav jag mit till stan för att träffa mormor som jag inte sett på flera månader! Vi tog oss en fika och pratade, bestämde med henne att jag skulle komma och hälsa på henne nästa vecka för det var verkligen längesedan jag var hos henne! Haha mormor är så söt, innan vi skiljdes åt tar hon upp något ur sin väska och säger, den här ska du få ta hem, haha och hon räcker fram en ostbit, min favoritost som hon köpt på ostaffären som finns här i stan. Tack! =)

Är seg just nu och egentligen inte alls på humör, får se om man kanske blir på bättre humör sedan. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, det visar sig.

.


Haha vad fan är det som händer?
Bara en undran?

Jäkla påhitt!



Måndag

Heej, hemskt mycket hej! Asså än fast jag är arbetslös så ser jag skillnad på dagarna, asså dvs - Söndag och måndag. Pratade om det igår med pappa och farmor, jag sa att jag hatade söndagar. Pappa sa att det borde väl inte vara någon större skillnad för mig som är arbetslös, men jo! Det är någonting med den där dagen, man gör ingenting, man är seg, allt är bara allmänt trist! Sen när det är måndag har man som startat om på nytt på något vis, idag bestämde jag mig för att dra på stan och titta på lite kläder, men blev besviken förstås. Sen ringde Cilla och frågade om vi kunde ta en promenad runt höglandssjön, så jag träffa Jocke och Cilla på stan, sen for vi hem till mig och hämtade Fox, sen begav Cilla och jag oss iväg runt sjön, mys var det.
Imorgon blir det Max m Paula, sen resten av veckan får man se, ska träffa Jocke någon dag. Jaa krogen någon dag också! Sen ev badhuset på lördag, om man har råd x)

.



Tycker att den här bilden passar till det jag tänker skriva om.
Jag känner mig så stark som människa just nu. Att jag har lärt mig hantera mina tankar, (det handlar för det mesta om känslor, att jag är ensam och sånt där) det har gett mig ett väldigt gott resultat, och jag "kastar" bort de tankar som jag vet får mig att må dåligt. Man är väldigt tankspridd om kvällarna när man ska lägga sig, det är bara då jag tillåter mig själv att fundera lite. Men jag bekymrar mig inte så mycket om kärlek och känslor längre.
Jag har lämnat ett kapitel i mitt liv och har startat ett nytt kan man säga.

Jag skakar på huvudet och skrattar åt saker som jag tror jag ska ta åt mig på, vilket förvånar mig, för jag har haft det så lätt att ta åt mig när det kommer till vad folk säger och skriver. Rycker bara på axlarna och går vidare helt enkelt. Fast det är ju klart, så beror ju det helt på vad det handlar om!

Texten på bilden får mig att tänka på att bara skita i alla bekymmer och bara leva, ha kul, vi lever bara en gång, ta ingen skit helt enkelt - Swag!

 





Hejhej!

Vad är det med mig och trötthet, trotts att jag håller på att slockna sitter jag här, vid datorn. Skyller fan på Tumblr.
Blev en hastig omvändning för mig ikväll, var påväg och skulle gå och lägga mig då Jocke ringer och frågar om jag vill hänga med på bilträff, det var tydligen någon bilträff på Willysparkeringen. Var så jävla trött. Äsch vafan tänkte jag och tog bilen och åkte dit. Det var fulla parkeringen med bilar, jag funderar på vem som ha lyckats med att genomföra detta asså, askul! Sånt här borde arrangeras oftarte!
Hade dåligt med bensin i bilen så jag åkte hem efter ett tag, kunde inte köra runt hur mycket som helst. Men kuul var det, och värt trotts jag var så jäävla trött.

Det är 2 sidor som håller mig vaken om nätterna, Tumblr och Weheartit. Jäkla sidor haha x) Men det är bra sidor, riktigt bra sidor!



Umeå

Öööh, så är man hemkommen från Umeå. Vete fan vart jag ska börja, ja det blir ju klart kaosartat redan då jag ska sätta mig och köra Jockes bil. Inga problem och köra den, bara det att man fick ju "världens bästa" förklaringar från baksätet vart man skulle köra, framför allt då jag skulle tanka. Jocke och Jerry skrattade så dom vek sig dubbel, haha kul att jag roade någon i alla fall. Körningen dit gick bra, Cilla satt och matade mig med godis fram x) Sen var det bara att hitta in till vandrarhemmet, skulle man ha koder och skit. Men vi kom in tillslut. Vi satt där ett tag och drack innan vi gick till Jockes bil och spelade musik, sen begav vi oss iväg på krogen, fast det var jääävla långt att gå, tog säkert en timme innan vi hittade det där jävla stället x)) Det var kul så länge set varade i alla fall, vi dansade. Sen började Jerry må dåligt så då gick vi hemåt, vi var där kanske 40 min, vääärt. Aja det kommer förmodligen fler gånger. Sen blev det säkert 1 timmes kö på Max innan vi gick tillbaka till vandrarhemmet och sov.

Koort:





Haha ååå vi såg en jättesöt igelkott då vi var påväg till krogen, bästa bilden jag fick eftersom den gömde sig hehe =)



Drinkaar



Dunk dunk i bilen =)



RSS 2.0