Volbeat konserten

Jag måste ju berätta lite highlights från dagen den 17 Oktober ;)

Vi bilade ner till Sundsvall på förmiddagen för att gå på signering med dom, min första signering, jag var skitnervös ärligt talat. jag skulle få träffa hela bandet liksom, 1 meter framför mig, det kändes helt overkligt! Jag hade förväntat mig hur mycket folk som helst då vi kom in, men det var inte så farligt faktiskt. Allt gick väldigt fort, det var liksom Hej och Tack, men endå, det var speciellt för mig att träffa dom.

Efteråt vandrade vi runt i Birsta, vi återvände till butiken Rocks där dom ahde signeringen, och pappa och jag knäppgökar hade inte sett från början att hela bandet var där inne xD Michael köpte några filmer. Ångrar lite att man inte tog kort tillsammans med någon av dom, men ja, sånt lär man sig till nästa gång!

Vi åt, sedan bar vi iväg mot Sundsvall till arenan. Det var typ 2 urdåliga förband som spelade innnan Volbeat. Sedan kom dom in, dom var hur bra som helst live, Michael har bra humor, dom hade strålande energi. Dom spelade alla mina favoritlåtar, en låt som jag blev speciellt förvånad att dom spelade var Soulweeper.

Jag kommer garanterat att se dom fler gånger, då blir det ståplats och förmodligen i Stockholm. Sådeså :D

Höstlov

Yaaa, då var det lov, äntligen, så skönt!
Jag hade tänkt att åka till morfar under lovet, men jag blir hemma istället. Måste spara pengar, jag funderar faktiskt på att redan nu börja köpa julklappar. Jag vägrar ge mig ut på stan och leta julklappar 3 dagar innan julafton, jag klarar inte av när det är så mycket folk på stan, jag blir bara förbannad på alla.
Vad har jag för planer? Nja, inga faktiskt! Jag har lovat mamma att vara hundvakt så jag kommer att få bo i mammas lägenhet, nice :)
Jag var på Halloweenfest i Bjästa igår, haha det var kuul :D Hoppas det blir fler gånger. Vi skulle vara utklädda, jag var vampyren Jane Volturi från Twilight Serien, fast det gick väl inte så bra...men alltid något.

Såå vad händer annars då?
Sitter och lyssnar på Rise Against, tittar på tv.

Jag hatar söndagar.

.


I still hear you sing my sweet love Evelyn
In fact I'm so cold, but I made up my mind to see where it will lead
In fact I'm so lonely I...2010-10-28

ELLEN ÄR BÄST
Gud så trött jag är. Jag som trodde jag var duktig på att lägga mig tidigt, men där har jag så fel. "Ikväll ska jag lägga mig senast tio" och vad händer tror ni? Jo man sitter uppe till klockan tolv, och så somnar man inte förrän typ halv två.
Blööh jag vet inte vad jag ska skriva om.

Jag återkommer :)


List

Snodd av Ida ;)

SENASTE:
Dryck: Cola :D
Telefonsamtalet: Pappa
SMS: Pappa
Sång du lyssnade på: Hypnotize - SOAD

Gången du grät: Kom faktiskt inte ihåg.

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: Svart
färg 2: Rött
färg 3: Lila


BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: 2 St :)
Hur många barn vill du ha: Ingen just nu
Har du några husdjur: Katt och hund
Vill du ändra ditt namn: Noope
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Kom inte ihåg :O Var troligen bara hemma
Vilken tid vaknade du idag: 07:00
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
Någonting som du längtar till: Lovet nästa vecka :)
Senaste gången du träffade din pappa: För typ 2 minuter sedan
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Nej, jag skulle faktiskt inte vilja ändra något med mitt liv, jag är nöjd med mitt liv och trivs jättebra.
Vad lyssnar du på just nu: Young Dad - Hoffmaestro
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ajjemän
Vad gör dig irriterad just nu: Veende


DU/JAG/VET INTE:

Vad är ditt namn: Frida
Stjärntecken: Fisk
Kille eller tjej: Tjej
Grundskola: Alne
Gymnasie: Park

Högskola: Vet inte än
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grå/blå
Längd: 1,68
Vad gillar du gällande dig själv: Är väldigt snäll?
Piercings: Öronen, var för ett år sedan piercad i läppen också
Tatueringar: Noone
Höger eller vänster: Högerhänt

DIN FÖRSTA:
Operation: Har aldrig opererat mig
Piercing: Öronen
Tatuering: Har ingen
Bästa vän: Jag vet faktiskt inte
Sporten du spelade: Höll på med hästar.

Husdjur: Katt
Vaccination du minns: Bra fråga..stelkrampssprutan?
Alkohol du drack: Vende


VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon förstås!
Kramar eller pussar: Kan inte välja haha
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Varför inte båda?
Snygg mage eller snygga armar: Jävlar det där var svårt..Kan inte bestämma.
Tatueringar eller piercingar: Spelar ingen roll
Känslig eller inte: Inte alldeles för känslig.
Ragg eller förhållande: Förhållande.
Bråkstake eller tveksam: Jag vet inte, någonstans mitt emellan??

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Nope
Tappat glasögon eller linser: Nej

Haft sex på första dejten: Nää
Krossat någons hjärta: Det hoppas jag verkligen inte
Har du blivit arresterad: Nej
Dissat någon: Yesyes

Dagens låt

Hoffmaestro & Chraa - Highwayman
MSN Pulver!

Killar som frågar om man vill se dom runka, som vill att man ska flasha, som vill ha camsex, som bara är ute efter "en sak".
- Ni är patetiska dumskallar!

Guldklimp till ni som är normala!


Måndag

Tell me exactly
what am I supposed to do?

Dagen har varit...jobbig, har inte mått bra alls idag. Då pratar jag psykiskt. Det är inte lätt att vara ung.
Ibland undrar jag om hur mitt liv varit om jag var en helt annan, hade jag fått bestämma så skulle det livet vara väldigt annorlunda jämfört med det liv jag lever idag.

Finns det ingen som kan tala om för mig om min framtid?

Kalla mig löjlig, emo, tönt eller vad fan ni vill , men man måste väl få må dåligt?? När jag mår dåligt skriver jag av mig, och då känns det lite bättre..

Hur har er dag varit?

Restless


So send me to the pharmacy
So i can lose my memory
I'm elated
Medicated
Lord knows i tried to find a way to run away

I think they found another cure

For broken hearts and feeling insecure
You'd be surprised what I endure
What makes you feel so self-assured?


Dagens låt

Whats The Point (Acoustic) - Johnossi

This looks nice!

Frisyrer på killar som är heelt ok ;)
Fox och Brumma


Alkohol och Tobak

Det här är något jag inte har skrivit om, så jag tänkte göra det.
Jag tänker säga det helt ärligt, ja jag har rökt. 2-3 ggr har jag gjort det, jag tänker inte säga när eller med vem. Mamma och pappa vet om att jag har provat, jag förstog att dom inte skulle bli arga för jag hade intte börjat med det. Jag var lite rädd att jag skulle falla i något beroende, men jag har inte haft några problem med det. På insparken rökte alla i mitt sällskap förutom jag, jag stog emot, jag ville inte. Så jag kan säga helt ärligt att jag röker inte och jag kommer nog aldrig att börja med det heller.

När det kommmer till alkohol så har jag inte kommit i kontakt med alokhol förrän i år. Tidigare så har jag faktiskt inte varit så intresserad av att dricka, har inte sett någon vettig anledning till det - det gör jag inte nu heller men. Jag har aldrig blivit riktigt full någon gång, jag dricker tills jag känner att det är bra. Visst har jag på känn att det kommer gå utför ågon gång, men det är då det.
Att barn i åldern 12-13 börjat dricka tycker jag gränsen gått, kan dom verkligen hantera alkoholen när man är så liten? Tycker det är hemskt. Jag vet ärlit inte vilken ålder som är liksom bäst och mognast ch börja på, jag mena alla är ju olika, kanske 17-18?? Många börjar väl kanske vid 15-16.
Jag festar inte varendavarenda helg heller. - Tycker ni att jag är tråkig? Jahapp, det är ju erat problem. Ni känner mig inte ;)

Homee

Så nu är jag hemma från mamma. Fick just den briljanta idén att använda rapsolja i håret, ska bli intressant och se hur det blir ;)

Jag återkommer!


Tankar

Jag önskar att man var liten igen, allting var faktiskt så mycket lättare då. Man blev kompis med någon på bara några minuter, sedan hade man inte fördomar mot någon och man var precis den man ville vara. Nu när man blivit äldre tycker jag det är svårare med att få kontakt med folk och lära känna, det är tminstonde inte lika lätt som förut tycker jag. Pratade om detta med en av mina vänner "Det känns som att nu måste man verkligen tänka på hur man beter sig, för att inte framstå som ett pucko" - Fast man ska å andra sidan vara sig själv förstås. Men jag tror att många anpassar sig nog också till hur dom andra i gruppen beter sig, för att hålla sig till en stadig nivå.
Nog om det..

2010 har varit det bästa året hittils faktiskt, inte nog med att jag har fått sett mina favoritband live, det har också varit ett allmänt bra år hittils. Jag kände på mig att detta år skulle bli bra! Det som har varit mindre roligt var att vi tog bort Mårriz i Mars, tänkte på honom igår så snön kom, att det är första vintern utan honom - Han älskade vintern

Det värsta året hittils måste nog ha varit 2008, mamma och pappa separerade, det var en väldigt lång process för mig, det tog flera månader för mig att känna att "Nu mår jag bra" jag nästan sket i skolan helt för jag tyckte det var så jobbigt.

Så nu är jag nyfiken på hur 2011 kommer bli..hmmm ^^

Ipoden

Ipoden är seriöst mitt liv, jag KAN INTE vara utan den, skulle dö av tristess! Glömmer jag den hemma då jag är påväg till bussen vänder jag om och hämtar den, skiter i om jag missar bussen. Det är nästan så att jag skulle kunna  gå hem från skolan under en rast för att hämta den om jag glömt den. Den är lika viktig som mobilen och börsen!
Sedan är det väldigt viktigt att den är fulladdad, är det dåligt batteri på morgonen så får jag nästan ångest över att jag inte laddat den kvällen innan. Därför laddar jag den så fort det ör mer än hälften som farit. Jag passar på att lyssna på musik så fort jag får tid till det, det är nästan 24/7. När jag går till bussen, från bussen till skolan- Ibland på lektionerna, efter skolan, på stan, i bussen påväg hem, när jag går ut och går med hunden. - All the time. Det har inträffat en ågng att batteriet tagit slut på en 5 timmars bussresa och det var inte roligt mina vänner! Vad gör man då liksom, bara sitta rakt upp och ner? Nej tur dom visade Twilight på bussen just den gången!


Dagens låt

Mirror And The Ripper live - Volbeat


10 Hundraser..

En lista på hundraser jag skulle vilja ha:

1. Dobermann

2. Långhårig Tax

3. Nova Scotia Duck Tolling retriever (Tollare)

4. Kleinspitz

5. Schäfer

6. Border Collie

7. Rhodesian ridgeback

8. Siberian husky

9. Saarloos Wolfhond

10.Västgötaspets

Det kom snö!

Föga fårvånad jag blev då man tittade ut genom fönstret och det ligger en massa snö på backen. Jag gillar inte alls vintern, men när det har snöat jättemycket och det är snö på träd och buskar så är det faktiskt väldigt fint ute.

Vintern är liksom ..grå och trist tycker jag, hösten är den mest färgglada årstiden, fast sommaren tycker jag är ganska så färgglad också.
Jag tycker det kommer fram mer negativitet på vintern än på sommaren, jag ska ta några exempel:
På vintern är jag alltid trött, det spelar ingen roll hur länge jag sovit, jag är endå lika trött.
Jag har svårt för att somna och somna om - det kan ta upp till 3 timmar för mig att somna ibland, sedan helt automatiskt så vaknar jag oftast en timma innan jag ska kliva upp, vilket innebär att jag somnar om och är dötrött då jag ska kliva upp.
Vaknar jag 8:00 en lördagmorgon så kan jag inte somna om heller för då tar det ca 3 timmar för mig att somna om igen
- asså är detta psykiskt eller? Jag börjar nästan tro det...aja.
Jag blir ofta mer nedstämd och ledsen på vintern
Vintern är helt enkelt inte min årstid.

Sommaren har däremot med sig mycket positivt:
Jag blir mycket piggare och gladare
Jag sover oftast hela nätterna utan att vakna
Jag är inte dödstrött på morgonarna
Osvosv

Herergud hur kan jag skriva om något sååå ointressant, väder och årstider..snacka om svenskt.

Hur är det mer er? Märker ni någon skillnad på sommaren och vintern?

Natt

Dom övriga i huset har gått och lagt sig, ska snart gå och lägga mig jag med, är så trött! Imorgon blir det eventuellt en visit till staden och kika lite, jag får se hur det blir, beror på vädret. Sedan imorgon kväll blir det middag hos mami, nicenice!

Nej godnatt hörni!

2006-2010

Åren har gått.. ;)

2006:

2007:

2008:

2009:

2010:


Dumt sagt!

Detta är ganska ovärt att ta upp, men jag gör det i alla fall!
Jag förstår inte att folk har hjärta att säga och skriva till andra människor att dom är fula, eller inte ser bra ut, vad får man utav det egentligen? Sånt där kan man lika bra hålla för sig själv. Det kan bli väldigt personligt för vissa som verkligen tar åt sig. Jag har råkat ut för människor som skrivit till mig att jag är ful. Jag tar inte åt mig, för jag tycker dessa människor som sade det till mig är ytliga idioter, samtidigt så tänker jag, är ni så snygga själva?. Jag känner dom som faktiskt blivit riktigt ledsna på grund av denna situation att någon sagt att man är ful. Man ska inte döma folk efter utseende, ska man ha den inställningen att "mina vänner ska se bra ut" tycker jag man kan dra sin kos, vad spelar det för roll egentligen?.

En annan sak som jag tycker är värd att ta upp medans jag diskuterar utseende och fördomar. "Om din stil sticker ut mycket, kan du bli bestraffad av omgivningen" dvs att du blir utfryst och ignorerad. Ja det är faktiskt verkligheten, det måste jag hålla med om. Min stil för 2 år sedan var inte alls lik den jag har nu, och visst kan jag se öfrändringar nu jämfört med hur det var förut. Men jag tycker det är så onödigt och dumt att döma efter stil, men det är så det går till. Tydligen.

Acceptera att vi alla ser olika ut, lev med det!


Fox


Myckelgensjö


Kärlek

I told my boyfriend I was tired and wanted to fall asleep in his arms,

His reply:

"I know baby. I want you to fall asleep in my arms too because it's the only place you are safe. Someone would have to kill me before they would ever lay a finger on you. At least, when you are in my arms, I know you are safe for a moment."
- Så fiint!

När jag tänker på att vara tillsammans med någon, att vara kär, jag udrar verkligen hur det känns, det måste vara en underbar känsla, sedan att känna sig älskad av någon annan på ett annat sätt än den kärlek man känner inom familjen. Det måste helt enkelt vara en underbar känsla!
När jag ser på mina väner när dom är tillsammans med sina killar så ser jag att dom är så lyckliga, och det är jag så glad för, och jag vet att någon dag kommer jag också att få uppleva det.

Michael Poulsen is talking!

Snodde detta från Paulas blogg, saker som Michael sade under konserten:


Michael: I get kinda worried you know, cause its a whole bunch of guys looking at me, singing along: I only wanna be with you... But thats alright. I love you too.

Michael: Are you ready?
Publik: *ööö*
Michael: *slutar spela* Wait, wait, wait. What? I said, are you ready?
Publik: *ÖÖÖ*

Michael: Are you still here?
Publik: *ÖÖÖ*
Michael: Thank god, hehe.

Michael:
Our next song, is a love song... Do you believe in love?
Publik: *ÖÖÖ*
Michael: Are you in love?
Publik: *ÖÖÖ*
Michael: You'll get over it. It'll last for like... Two month or so... But, yeah. I'm happy :D

hahaha!

Volbeat live!

Yeez, var då med pappa och såg Volbeat i sundsvall i söndags, äntligen! Dom var aaawesome live, sedan tyckte jag Michael var jävla bra också då han snackade! Fast nästa gång ska jag fan ha ståplats, och JA jag kommer förmodligen att se dm måånga fler gånger :)
Signeringen:Concert:


Truue
Dagens låt

I wanna go crazy - David Guetta (Ft. Will I Am)


.......


I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärleks kraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv


Oct


Det är ju ny generation nu, eller vad trodde du?

Jag satt med Stina och pratade om de äldres syn på oss ungdomar.
Jag har flera gånger sagt till både mormor,morfar och farmor att min framtida kille kommer troligast att röka, snusa eller dricka. När jag säger det så blir dom näst intill förskräckta, ja men i vilken värld lever vi i? Det är ju inte så att vi lever i deras tid då cigaretter inte ens var tillverkade xD Nejmen ni fattar precis vad jag menar, och vad är egentligen för fel på att han festar, röker eller snusar? Det är ju inte direkt så att jag kommer börja göra det för att han gör just dom grejerna, och tycker inte min familj om honom ja det är deras problem. Ärligt talat så skulle jag inte bryr mig så mycket om killen gör dessa grejer, han kanske inte gör någon av grejerna heller!
Visst kan jag hitta en som inte gör dessa grejer, men då känns det som att då måste jag leta ihjäl mig.

Som Stina sade: Dom tror ju att du ska komma med värsta kostymsnissen xD haha ja det ligger nog lite sanning i det skulle jag tro. Tror dom äldre måste inse det, (I alla fall mina mor och farföräldrar) att det är ju lite dagens ungdom, dom flersta dricker, röker eller snusar, så jag ser inte något ovanligt i det.
Jag kommer aldrig glömma bort farmors reaktion när jag sade det till henne, hon blev storögd och helt förvirrad. Hur kan du vilja vara med en sådan? Men det får du ju inte???
Jag har inte sagt att jag VILL att han ska göra just dom grejerna, att han dricker bryr jag mig inte så mycket om, om han röker eller snusar, visst bryr jag mig lite, men det är fan hans eget problem. Jag kommer ju inte direkt dissa honom för att han gör dessa grejer om jag är kär.

Han blir ju inte världens idiot om han skulle göra dessa saker!

Ja...

My head is bursting!
Såhär på kvällarna far tankarna iväg för många, blanf anant jag. Jag sitter och tänker på mitt framtida förhållande, när kommer det inträffa? Vem är denna person som jag kommer bli tillsammans med?
Jag har svårt att se mig själv kär, bli tillsammans med någon - Det är inte så konstigt egentligen..
Det ligger en osäkerhet bakom allt detta också förstås, mina vänner förstår, och jag vet att jag ska vara försiktig.

Ibland kan jag ställa mig jsälv fråga, varför är inte jag tillsammans med ngon då alla adra är det? Eller ja den frågan ställer jag till mig själv nästan varenda dag. Ska man leta efter kärlek? Ska man inte leta efter kärlek? Alla säger så olika på dom frågorna, jag själv vet inte..

Aja nu tänker gå och lägga mig innan jag får ont i huvudet..

Måndag

Yeej, måndag, dont we just loove it?
Öhm..nej.
Jag sov inte bra alls inatt tack vare min hals som ständigt sviker mig, det kliar och man hostar så att man håller på att spy. Var så jävla trött. Men vafan nu ska vi inte klaga. The Baseballs gjorde mig lite piggare idag iaf.

Lunch på Max idag, det bli la nice!


Hahaha

Ja men precis!! Så sant xD

Imorgon..

ska smink inköpas! Har helt slut!!
Kan bara inte estämma vad jag ska köpa för sort kajal eller mascara, en sak vet jag och det är att det MÅSTE vara vattenfast, jag kan fan inte vara uten de :( Vattenfast är dyrt men det får bli bra endå, får väl slösa lite pengar på smink denna månad!
Hej?

Lyssnar på Bullet For My Valentine för första gången på typ...3 år. Hej 2007?  ;)

Världen återigen

Nu är jag förbannad och upprörd på denna värld igen! Lyssnar just nu på ett radioprogram om homosexuella killar som blir mobbade, misshandlade och dom som tagit livet av sig på grund utav att dom just blivit illa behandlade av andra.
Killen som din intervjuvar säger:
"Konserter och sånt, det avstår jag helst från att gå på, för jag är rädd att folk ska få reda på att jag är det och misshandla mig" - Han sade inte riktigt så men i den stilen.
"Trapphus gillar jag inte att gå i heller"

- ÅH jag skäms så otroligt över att vara människa, vad i helvete är det för fel på killar som gillar killar? Mycket beror ju på uppfostran och ja sin egen åsikt förstås, men måste folk verkligen mobba och misshandla en homosexuell människa? Den personen är ju fan trotts allt också en individ som är precis som oss. Detta ger mig flashbacks om det dom berättade på konferansen Eccue Homo (stavning?) det var en homosexuell kille i umeå och var ute på krogen, en annan kille kommer fram och småflirtat med honom, Han följer honom hem. Varpå den andra killen brutalt misshandlar och dödar den andra killen, han hade huggit av hans huvud och ristat in med en kniv på golvet: Bög 1. Jag blev så ledsen då jag fick höra dethär, en stackrs oskyldig människa! Varför kan inte folk behandla alla lika, oavsett om personen är homo eller bisexuell??

Jag personligen är glad att jag itne blev uppfostrad till någon homofob. Jag älskade Magnus Karlsson när jag var liten, för jag tyckte det var coolt med en kille som var kär i killar.


Nej asså folk borde tänka lite längre, och varför i helvete ska man slå ihjäl någon bara för det? Vad får du utav det? En person mindre i samhället där det återstår flera tusen??

Dagens låt

Decode - Paramore


Ja

När jag först kom hem i morse så stormade det ute och ösregnade, sedan gick jag och lade mig i tre timmar och då jag vaknade och skulle gå ut ut så hade det slutat regna, och inte en vindpust..härligt!

Peaceful world!

Nej jag förstår inte..

Sitter och kollar runt på bilddagboken...Fjortisdagboken..Nä men seriöst vad är det som händer med världen? 14 åriga tjejer som näst intill blottar sig på internet, vad är dom ute efter? Bekräftelse förstås. Men måste man då dra ner tröjan så att tuttara syns? Klart att framförallt killar som inte fattar bättre säger att tjejen är snygg för att hon är halvnaken på bilden. Vet att jag inte borde klaga på detta, men jag kan inte låta bli och skaka på huvudet när jag ser vissa tjejer på den där sidan. Fokusen på bilderna är knappt på ansiktet hos många tjejer, och killar säger att "hon är snygg" haha ursäkta? Såg du ens henens ansikte...idioter!

Jag blir bara arg.

Onsdag

Vad veckan går foort!
Så snart är det dags för inspark, första studentfesten. Temat är färgglatt...hmmm....måste leta in mig i garderoben ikväll och se om jag har något färgglatt någonstans haha xD
Så idag har det varit skola, sedan drog jag på körskolan, satt där i en timma sedan drog jag hem för att äta.

Jag gjorde något som inte är bra för min hälsa igår, jag var uppe tamigfan hela natten. Var uppe till ca halv två sedan kunde jag inte somna förrän halv fyra, jag förstår inte varför jag får sånna problem med sömnen på hösten/vintern.

Är sugen på chips och dricka, chips har vi.....nice!

hare bra så länge!

Tre goda ting


Sandslån i somras

Blev utmanad av Ida att berätta 3 saker som ligger varmt om hjärtat och sedan utamana 5 personer.

Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat

♥ Att fotografera, fotograferandet har gett mig så mycket dom senaste åren, kreativitet, jag ser saker "genom kameran" - om jag åker till en ny plats å är den platsen inte "bara en plats" utan ett ställe där min kreativitet sätter igång, ideer och nya möjligheter! Fotograferandet kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat för jag vet att foto är min passion!

♥ Ställen som får mig att släppa alla bekymmer och känna mig fri. Det finns två ställen som har just det. Sandslån och Myckelgensjö. När jag kommer fram till dessa ställen så är det som en suck av lättnad att komma fram. Då släpper jag verkligen allt, lämnar alla bekymmer hemma, jag bara ÄR liksom. Jag kan sitta en hel dag utan att göra någonting alls, bara för att det är så härligt att bara vara där.

♥ Min familj och mina vänner, ja behöver jag säga mer - Ni är bäst! Jag är så glad att jag har en familj, och har bra kontakt med alla, vissa tillfällen så går faktiskt familjen före vänner jag tycker det är viktigt med familjen, men det är lika viktigt som mina vänner! Minna vänner - Ja ni vet vilka ni är, ni gör mig lycklig, glad, ni får mig att skratta. Man kan inte hitta bättre vänner än dom jag har helt enkelt!

Sååå..jag är en lat jävel så jag utmanar den som vill! ;D

Kläder!!

Jag vill ha kläder! I massvis, har redan ett par klädesplagg jag vill köpa men jag måste ju spara. Vilka problem.
Annars har jag inte så mycket mer att säga, ska nog snart bege mig ut och fotografera träd om det är fint väder. Det är ju trotts allt fina färger nu på hösten :)

Hehe

So saturday night, the big night, date night, saturday night, S A T U R day Night!
No plans huh?
Not a one!
;)

Haha precis!
Har sovit halva dagen och sedan har jag inte gjort så mycket vettigt, nu väntar jag på mat.

Ser på Pokemon för övrigt!

Fredag

Äntligen helg haha!

Vet inte vad jag ska skriva mer.

Hej!

RSS 2.0