28 September

Lustigt...jag tror hela tiden att det är Oktober, jag glömmer bort att det är september. Men det är snart Oktober så då slipper jag tänka mer på det!
Så imorgon händer det saker återigen, och det ska fan gå bra har jag bestämt mig för!! Sådetså.

Just nu sitter jag och tittar på vänner, funderar på att ta en dusch och sedan sätta mig tillbaka i soffan och käka lite chips. Gott :)

Hare bra så länge ^^

Intressant..

Vi har fått en ny fotouppgift, vi ska fotografera 3 bilder till en filmaffish. Filmen utspelar sig på landsbyggden, människor som försvinner spårlöst, och dom antar att det ligger ett psykologiskt hot bakom allt försvinnande.
Vi ska då fotografera 100 bilder, sedan välja 3 av dom vi tycker om, använda dom till affishen. Sedan fota 5 olika vinklar.

Detta kommer sannerligen att bli väldigt intressant

Jagvet!

Jag har inte bloggat nu på ett tag, har tagit en kort break, och så får det nog förbli. Det är nästan som att jag tappar motivationen att fotografera på hösten och vintern för jag tappar ideer på vad jag ska fotografera, jag har ju trotts allt en fotoblogg så bilder är ju i fokus, men nu har jag inget. Tomt i min skalle.

Så vad händer annars då? Jag sitter och lyssnar på Abba, yes I sure like them! Är trött som fan, men det är å andra sidan inte något avanligt, funderar på att vila mig en stund innan maten blir färdig.

Yes and that was it!

Hare!

Dagens låt

Enjoy The Silence - Depeche Mode


Lista

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Ptjaa har ite direkt något favoritgodig
Kläder just nu: Linne och jeansleggings
Musik just nu: Volbeat!!
Vad sa du senast: Ööhh..hejdå typ
Fisk eller badkruka: Haha, badkruka
Saft eller mjölk: Saft!
Hur många kuddar sover du med: 1
Favoritväder: Sommaren, sol, värme . always.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Kompis, mobil, dator
Spelar du nåt instrument: Spelade piano, men slutade
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska såklart ;)
Bästa film: Eclipse
Tror på liv på andra planeter: Hmm..
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Yes
Snarkar du? Vet inte?
Stjärntecken? Fisk
Rädd för insekter? Som fan, så jävla äckliga
Vad vill du jobba som? Fotograf
Chips, morötter eller godis? Chips!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Skriver du dagbok?
vill du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Oyes. Skulle vila pierca mig i tungan och tatuera in något på ryggen.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? För pengar skulle jag , men aldrig annars
Vilken hand håller du gaffeln i ? Olika
Är du rädd för blod? Nope
Gillar du att sjunga? Ibland
Vad gör du om du får hicka? Försöker få bort den
Kaffe, te eller inget? Te :D
Har du en besatthet? Näää

Tecken!

Det är mycket som talar för tat jag INTE ska vara hemma denna helg, enligt mig! Har redan råkat ut för 2 tecken. 1 är att pappa och Ellen inte ska äta hemma på söndag, och då måste jag fixa egen mat..orka det..jag vet att jag måste lära mig laga egen mat, och ta ansvar. Ta ansvar kan jag när jag är i den situationen, har faktiskt varit ensam hemma i en vecka drygt! Det 2:a tecket är att tydligen så ska pappa bort på lördag kväll, vilket innebär att jag är ensam på lördag, nice kan man tycka, jodå, lite. Men jag ser detta som en möjlighet att åka bort, men vafan vart ska jag åka då jag inte har ett öre på mig? x)

Vi får väl se vad jag hittar på.

Hej!

Sept. 21


Helgen

Jag bestämde mig för att åka ifrån Övik till farmor i helgen! Så åkte dit på fredag eftermidda och kom nyss hem ^^ Vi har varit på stan i Sollefteå och kikat runt lite grann, tanken var att vi skulle åka till Kramfors på Dollars, och dit åkte vi på eftermiddagen. Sedan får vi en sväng förbi Sandslån för att hämta upp en vattenkokare som farmor lix skulle ha för att jag skulle kunna dricka te xD Hittade inget speciellt på Dollars, lite besviken faktiskt för dom brukar ha haft bra grejer ^^

Helgen har varit bra i alla fall, nu laddar jag inför ny vecka


2 bilder


Dagens låt

Break - Three Days Grace


11 September 2001

Asså..sjukt att det gått 9 år sedan attackerna i NY skedde. Det känns som att det hände för 4 år sedan. I alla fall så har jag idag kollat på blandade videos från attacken och hört samtal från människor som befinnugt sig i planet eller byggnaden då det hände, så otroligt hemskt. Jag tål knappt att titta på klipp och bilder från händelsen. Det finns så otroligt mycket klippen och bilderna säger.
Ca 3 000 människor dog under attackerna!

Taget från Wikipedia:

Det är så sorligt! Jag har tidningen från händelsen kvar uppe i vinden, kollade på den då jag var upp igår.
Ganska otroligt också att trotts attackerna tänker dom bygga upp ett nytt Word trade center, som beräknas bli kvar 2013Till minne av alla som dog i attackerna

HAHAHAAHAHAA!

Jag dör x''''''D seriously!


Dagens låt

Uprising - Muse


Up in the attic


Du är ju så hemmakär!

Pappa och jag pratade om det tänkbara ställe jag vill flytta till nästa år och så sade han:
"Jag vet inte om flytta är så bra för dig, du är ju så hemmakär, du kommer ju få extrem hemlängtan" - Han har helt rätt i det han säger, jag skulle längta hem som fan hela tiden. Men det är ju det man ska göra någon gång i livet också, flytta hemifrån.  Så det är väl helt något man får stå ut med då man flttar hemifrån, och jag vet att jag skulle klara av det faktiskt!

Bild från Deviantart


Framtiden återigen!

Hade en diskussion med mamma förra veckan om nästa år då jag går ut skolan. Jag har så länge jag kan minnas drömt om att flytta till Göteborg, men jag förstår att dom inte vill skicka mig dit, jag är inte redo för det och blablabla, dom har rätt.
Så jag gav Västernorrland en chans till. Pappa pratade något om en Högskola i Nyland, (den skolan hade mamma tydligen tipsat mig om tidigare, men då har jag väl varit så arg på henne så jag vägrat lyssna). Så jag sökte på "Högskola i Nyland" och fick slutligen fram Hola Folkhögskola, ligger i Prästmon i Nyland, och där finns det även Fotoinriktning!
Det fick mig nämligen att tänka om, jag ser det till en fördel om jag skulle flytta dit. Dels för att det blir närmare hem, och Nyland är ett ställe jag känner till väl.

Till ansökan bifogar du:
Ett personligt brev
5 bilders reportage på temat ”Utanför”
E-posta dina bilder, bifoga en CD eller kopior (max A4)
Källa: http://www.folk-hogskola.se/Foto_10079.htm

Man kan bo på skolan, hyran ligger på 3600, där ingår lunch och frukost.
Men ÄRLIGT så är jag inte alls sugen på att bo på skolan, MEN om det inte finns något annat att vända sig till får man väl helt enkent bo där. Jag har ingen direkt anledning till varför jag inte vill bo på skolan, jag vill helt enkelt inte. Så jag fortsatte att leta hyresrätter i Kramfors och hittade förvånande en bostad i Sandslån! Hyran ligger på 3.505, el, vatten och värme ingår i hyran.
Jag ska prata med Studievägledaren på onsdag och då tänker jag ta upp lite av dessa saker. Så får an väl se vad som händer framöver. Jag oroar mig för detta lika mycket som jag oroar mig för körortet.

Sept. 6Dreaming of...Om jag skulle bli rik...

Jag vet inte hur många gånger jag sagt just dom orden: "Om jag skulle bli rik". Nu säger inte jag att jag kommer att bli rik, men jag vill! Haha. Då finns där en listapå vad jag kommer att göra, vill göra och kommer att köpa då om jag skulle bli rik, och här pratar  vi om miljontals kronor.

Om jag skulle bli rik, skulle jag:

Köpa en massa bilar.
Har sagt det förut att om jag skulle bli rik skulle jag köpa 2 bilar åt pappa och 2 bilar åt mig själv. 2 personbilar och 2 veteraner. Fast självklart skulle jag också köpa en bil till mamma. Jag skulle köpa en bil till mina närmsta, och mina vänner!

Bli fadder

Yes, det är något som jag verkligen vill göra. Att vara rik och inte bli fadder känns halvsnålt faktiskt

Skaffa motorcykel och körkort till motorcykel

Självklart, det är alltid något jag velat! Det ser ut att vara så jävla nice när man ser dessa på somrarna!

Köpa min drömlägenhet någonstans i sverige
Varför inte när man har en massa pengar?

Köpa en  lägenhet utomlands
Skulle vara coolt faktikst

Besöka en massa olika länder för att kunna fotografera landskap, samt chilla!

Köpa miljontals typer av skor och kläder

Köpa en båt

Köpa en snöskoter samt vattenskoter

Har velat haft åtminstonde en snöskoter sedan jag var liten

Och mycket meer, som jag inte kan komma på just nu


Projektarbete!

Nu har jag äntligen kommit igång med mitt projektarbete, har bestämt mig förvad jag vill göra. Det kommer i alla fall bli något fotografiskt, berättar senare ;)


RSS 2.0