Lördaa!

Agerar chaufför ikväll, har kört syrran till någon av hennes kompisar. Ska snart skjutsa pappa till Brux på rockabillyfest.
Jag har haft ett riktigt skönt lov faktiskt, alldeles lagomt. Nu är det inte länge kvar tils allt är slut på skolan, vad konstigt. Jag har varit duktig och gjort färdigt lite skolarbeten nu ikväll, så nu återstår det bara 2 st till. Projektarbetet och rapporten...och ja kom på nu att vi har tal i svenska nationella, men det är jag också snart klar med!

Men det får bli när jag återkommer till skolan på måndag!


Eyes

Mina ögon är något jag faktiskt är riktigt nöjd över, ja då det är lite mascara på dom förstås.


New Love In Town


3 år

I år är det 3 år sedan mamma och pappa flyttade ifrån varandra. Jag förvånas över vad tiden går fort, jag låg och tänkte på detta då jag lagt mig igårkväll.
Jag bor permanent hos min pappa, vilket jag inte alls trodde jag skulle göra i början. Atmosfären i början hemma var som ett stort svart energimoln, jag ville inte alls vara hemma då. Jag bodde under vissa veckor hos mamma, men jag är så hemmakär så det slutade alltid med att jag blev hos pappa. Att ta det beslutet att jag skulle bo permanent hos pappa var jobbigt, jag trodde jag skulle såra mamma och göra henne jätteledsen. Jag var jätteledsen och fick jättedåligt samvete. Jag gillade inte heller lägenheten mamma bodde i just då i Bonäset, den var för liten. 
Nu har mamma flyttat till en större lägenhet i Järved, trivs bättre där, och jag är definitivt hos mamma mycket mer nu för tiden.

Jag visste inte att jag själv skulle känna mig så bunden till där jag verkligen bor, har bott i huset i över 10 år. Som pappa frågade mig för ett tag sedan: Hur ska det gå för dig när du flyttar hemifrån?
Men det är en helt annan sak, jag är redo att flytta hemifrån. Det kommer förstås att kännas riktgit konstigt, men jag är endå 100% redo att göra det.

..


Road to nowhere


Feelings that filled me left me cold
On this road to nowhere



Dessa

Det blev dom här från Din Sko, haha jag kommer att dö, seriöst.

Köpte sedan ett par ballerina från H&M


Klart!

 

Jajjemän :D Då var det klart! Biljetten ligger här framför mig, skrev ut den. Billigast så ;)
Nu ska jag bege mig till stan och titta på skor till studenten!


Aliens?

Haha ja måste ju berätta den skumma dröm jag hade inatt då jag sov hos Iza. Vi hade sett på Harry Potter innan vi lade oss igår. Jag kom ihåg att Harry var med i drömmen, och några andra människor jag inte kände till, vi gick in till någon byggnad för att leta efter något vi letade oss långt ner i byggnaden. Helt plötsligt genom ett par dörrar ser vi 3 doktorklädda människor, varpå en av dom är pappa, dom styr på typ kuvöser och i dom ligger Aliens, jag skriker av skräck och springer (jag hatar verkligen den här panik/skräck känslan man får i drömmar, dom är så otroligt verkliga) . Vi var utanför byggnaden då vi fick reda på att Harry hade dött...? Jag hade insett 2 saker, det var Aliens på pappas jobb, och att min pappa verkligen har döljt något för mig. 
Jag var orolig hela tiden, jag var rädd för att dom där rymdvarelserna skulle komma dit jag bor och döda oss, så jag sov inne hos Ellen, för jag var rent utav skräckslagen. Jag pratade med pappa, och han sade att det var sant att dom gömde 3 st Aliens på hans jobb, men 2 av dom var döda och en var väldigt sjuk. Jag oroade mig över att den skulle ta sig från pappas jobb. Så pappa tog mig till hans jobb för att visa mig, vi tittar in i ett fönster, det var ingenting där. Pappa sade att den har rymt.....
Sedan vaknade jag!

Har lite minnesluckor från drömmen, så det kanske är lite osammanhängande, men aja. Haha pappa skrattade gott då jag berättade om drömmen! ;D

Vet inte?

Jag som trodde jag skulle kunna hålla mig uppe till midnatt (för att kolla om studiebidraget kommit då), men det blir nog inte av, håller på att somna här framför datorn. Kan inte sova allt för länge imorgon, jag ska ta en promenad med hunden, han skulle nog må bra av en långprommenad, men det beror på hur vamrt det är imorgon.
Sedan ska jag åka in till stan. - Det är lite halvsurt, man har en bil som bara står här på gården, slut på bensin. Jag har inte råd att tanka den, särskilt inte nu! Folk klagar på att jag inte har något jobb, ja men hur lätt är det då? 
Man vänder sig till sina föräldrar och frågar snällt om dom kan tanka bilen, men dom verkar vara fattigare än vad jag är. Blir bara less. Pappa får snart köra in den i garaget så jag slipper få dåligt samvete för att den bara står där.

Studiebidrag

Hehe imorgon ramlar pengarna in, och dom kommer ta slut lika fort! Jag ska nämligen köpa festivalbiljett för 1.500, livet är hårt - then you die. Sedan för restrerade pengar som är kvar ska jag köpa pumps till studenten, sedan är jag fattig ända till slutet av maj. Life sucks. Jag har sökt jobb och så, men inte en har hört av sig. 
Neej, nu blir det TV med lite snacks.

Looklet

Hittade en jätterolig sida där man kan göra egna outfits. Skitbra, då kan man se på ett ungefär hur ens kläder skulle se ut om man funderat på hur det ser ut! Inte för att kläderna jag har finns på den hemsidan, men liknande finns det ju!
http://looklet.com/

Whyy?

Varför sitter jag ens och lyssnar på den här låten? Absolut det sämsta jag har hört!
Den här låten förtjänar inte ens att hamna i min Musikkategori.

 


April 26, 2011

En låt och en bok som påverkat dig:

En låt som påverkat mig, är My Chemical Romance´s låt - Na Na Na. Jag själv kommer inte på någon riktigt bra förklaring till varför jag gillar den, jag sökte upp låtens betydelse:

Stand up for what you believe in and show everyone your true "colors".
Not be afraid to do what you want because of everyone else

Vid många tillfällen dyker Nanana upp i mitt huvud, liksom skit i allt, bara kör på!


En bok som har påverkat mig är Blondinbellas bok Egoboost, när jag läst klart den boken insåg jag vad mycket det är som stämmer med en själv, den där boken fick mig att tänka i andra banor.
"Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring."

So there you go!

Vet inte varför jag kom på att skriva om detta...kul? Hehe!

Tisdag va?

Hur kan man vara så trött trotts att man kliver upp klockan halv ett? Mitt på dagen. Jag känner mig snuvig och har lite ont i huvudet, kan det vara pollen som spökar?

Haha jag har inget vettigt att blogga om..jag ska laga mat idag, Tacos...det som är så svårt....eller inte.
Jag lyssnar på Rihanna, hon är så otroligt bra, att jag inte upptäckt det tidigare!

Aja, kommer nog blogga mer ikväll. Hörs.

Sunset


Klocka och hylla


Måndag

Haha jag hade inte alls koll på att det var en röd dag idag, så jag blev förvånad då pappa var hemma då jag klev upp. Har inte planerat att göra något särskilt idag, bara ta det lugnt.



Jag vill ha mitt studiebidrag nu, så jag får köpa det jag planerat att köpa. Vill få det gjort någon gång!!

Granskning och tankar

Sitter och lyssnar på Britney Spears, det är nostalgi - och ja hon är faktiskt bra också! Jag har tänt ljus, bara för att jag tycker det är så mysigt med ljus, dom sprider ett lugn i mitt rum på något vis. Jag granskar mitt rum. Brumma ligger bakom mig på soffan och Fox ligger på golvet. Rummet behöver verkligen städas, imorgon blir det storstädning här inne, dammtorning och sånt. Jag sitter bara och väntar på att årets första spindel ska uppenbara sig på någon utav väggarna. Jag tittar på mitt lilla fönster ovanför sängen och funderar på hur jag skulle reagera om någon knackade där, eller tittade in. Bäst jag drar för persiennerna..vill inte alls veta hur jag skulle reagera, skulle i alla fall skrika av ren skräck och aldrig mer vara i närheten av fönster som är nära marken. Funderar på om jag ska gå och ta på mig min pyamas och sätta mig i soffan och mysa med täcke. Jag går in på weheartit.com och kollar på bilder, bilder som visar kärlek. Jag avundas dom människorna, dom har någon. Dom har varandra, men å andra sidan så ler jag och tänker att sådär vill jag också ha det, en vacker dag. Britneys låt Lucky spelas, denna låt väcker känslor, blev nästan alltid tårögd då jag hörde den här låten förut, det är samma sak nu.

Jag funderar på vad jag ska hitta på under lovet. Jag förstår inte att det är sista april till helgen, det går så fort. Vad ska jag hitta på då. Ingen aning.


Only girl


Idioter

Jag sitter och är så jävla förbannad.

FY FAN vilka idioter det finns, det är nästan så att jag börjar gråta.


Tid, det finns alltid tid för en idiot
plats, det finns alltid plats för ett svin till
nu, kommer du få slåss för allting
de bränner dig - de älskar dig


Lov

Äntligen lov, som jag längtat, men det har faktiskt gått riktigt bra nu i slutet på skolan, är snart färdig med allt så stressen och det riktiga hatet mot skolan har lagt sig, men det återkommer väl sedan då man är tillbaka igen förstås.

Jag sitter och lyssnar på partymusik och taggar inför imorgon, jag hopaps verkligen det blir utgång! Fri entre på Harrys, då borde man passa på!
Nu ska jag ta en dusch, sedan får jag väl se vad som händ, kanske går jag och lägger mig, kanske går jag och tittar på film eller något. Men imorgon ska jag sova, riktigt länge!

Haha på tal om något helt annat:


Det är alltid blåsta puckon som addar mig på msn, som bara vill en sak. Man kan inte heller avgöra om dom är seriös eller inte, men det är skitsamma, dom framstår ju dom dumhuvuden i alla fall. Men jag skulle reagerat annorlunda om jag kännt killen. Det finns dom som frågar chans och vill inleda förhållande på nätet, det fattar inte jag? Är man verkligen så desperat? Jag är verkligen inte typen som letar kärleken på nätet, överskattat - i alla fall för mig. Jag kan lära känna en människa på nätet, men inget mer.
Jag blir så förbannat trött på dom här människorna som är så omogna. Nej nu ska jag duscha!

Skola

Är ikapp allting nu och känner mig på en stadig nivå just nu på skolan, så skönt det känns, som en sten lättat från kroppen..eller hjärtat kanske man säger?
Idag efter skolan så har man äntligen lov, men vi måste tyvärr gå ända till klockan fyra ungefär, vi ska ha någon vandring runt stan tydligen...aja, det äre värt, då slipper man åtminstonde skola imorgon!

Dags att försöka få lite projektarbete och rapport gjort!


Motor Harley Davidson

Jag lovar mina vänner, hade jag haft pengar, då hade jag utan tvekan köpt mig en!


Mina vänner

Jag vet inte om ni kommer att läsa detta, men jag skriver det endå.

Jag har aldrig trott att jag ska finna ett gäng som jag älskar att umgås med, men nu under det senaste halvåret har jag gjort det, och efter att ha umgåtts med er inser jag vad bra jag mår när jag är med er, alla bekymmer och problem är som bortkastade och jag har det verkligen jätteroligt med er. Jag vet inte alla vad ni tycker om mig, men ni ska veta att jag tycker om er!

Ni är fan bäst!




Har inte kort på er alla, men ni vet vilka ni är ;)


Before n After

 


Life


Dreamworld

Att leva i en drömvärld är det absolut smärtsammaste som finns, när du sen vaknar upp ur den.
Att leva i en drömvärld är smärtsamt, när man vaknar ur den.
Jag hatar det.



Norrsken


Låtvalet

Okej låtvalet till denna video fick mig att asgarva


Döh

Så idag har man gjort svenska nationella, jag var färdig en timme innan man fick gå, så det var ju bara att sitta där och hålla ut. Så jäkla trist.
Sedan for jag hem och gick ut med Fox, vi gick ner till hamnen, man kan äntligen gå där nere nu, fast det är liite lerigt. Jag fattar inte varför dom inte har skottat där i vinter, det har dom ju alltid gjort förut!

Imorgon ska jag gå och se Water for elephants med Iza, hoppas den är braa! Lite tråkigt dock att Björn Rosenström spelar imorgon och man har inte råd att dra dit...
På lördag är det studentfest med temat back in the days, ska prova ut lite kläder och sånt ikväll!

Wanna update!

Min garderob som sagt... ut med det gamla och in med det nya bara! Jävla pengar.





Jaha

Kvällen igår blev inte alls som jag tänkt mig. Pappa blev besviken på Ellen och mig som tänkte fara och köpa Thaimat, vilket skapade en ytterst dålig stämning och hela kvällen blev förstörd. Jag drog därfrån, tog bilen till affären och handlande mig lite snacks, åkte hem, var sedan nere i mitt rum resten av kvällen. Var inte upp en enda gång. Nu är jag så jävla less på allt, det är ingenting som är bra längre. Pekar finger mot hela världen. Fuck off!

Måndag

Haha Fox är då söt han, han kommer och tittar på mig i köket, och så vänder han om och går igen. Random hund det där!
Var på stan idag, för första gången på typ veckor, kul och trevligt var det. Tackar för sällskapet Iza!
Nu är jag extremt sugen på Thaimat, så jag och syrran ska åka iväg nu och köpa :)

Sälunge!

Jag vill ha en sälunge, helt klart.
Källa: Aftonbladet.se

Kan man vara nå sötare?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Glömde

...att säga det att jag fick en snygg hatt av farmor då jag var hos henne, den har varit hennes en gång i tiden, samt fick jag också en läderryggsäck. Har inte tagot kort på ryggsäcken men den ser väl ut ungefär såhär:

Hatten:

April 2009

Nu går vi tillbaka i tiden, jag tyckte det var något med de här dagarna, för 2 år sedan vid detta datum befann jag mig hos Amanda i Malmö! Det känns som att det var förra året jag var hos henne, tiden går så fort! Amanda är en kompis jag har haft kontakt med över nätet i flera år och sedan bestämde vi oss för att träffas så jag åkte ner till henne! Det går inte att beskriva hur otroligt glad jag var över att träffa henne, jag var där i bara 3 dagar tror jag, alldeles för kort tid visade det sig i slutet! 
Jag önskar att jag tog mer kort när jag var där!

 

 


Helg

Då var det helg, har inget planerat. Ska kanske till skolan jag ev ska börja på i höst, de har öppet hus i helgen.
Jag har tappat lusten för att blogga, det finns inget intressant som händer i mitt liv just nu. Men okej, jag har ytterligare en blogg på gång just nu, jag har gjort en översikt på bloggen, vad den ska handla om och så, men vet inte vad den ska heta eller så. 
Jag återkommer med det sedan!

Hos farmor

Tog lite kort då jag var hos farmor. Vill ta mer "vanliga" kort, och inte hålla på och fotografera finare bilder när jag är på resande fot, känns som att det blir mer minnesfullt med lite vanligare och alldagliga bilder :)


Då jag kom dit bjöd farmor på supergood mat, var mätt och belåten kan jag lova er!

 

Tog kort på älven ifrån farmors vardagsrum, samt ett kort ifrån hennes kök

Vi for ut och åkte bil

 

Vi stannade till i Sandslån


Detta kort tog jag på älven innan jag for hem, isen hade nästan helt försvunnit





Hus/Byggnader

Kort på hus/byggnader

 


Linkin Park

When you suffered it all
and your spirit is breaking
you're growing desperate from the fight

 

Do you feel cold and lost in desperation
you build up all the failiures all you've known
remember all the sadness and frustration
and let it go, let it go.


..


Eller inte?

Tanken har slagit mig, om framtiden och sånt. Vill jag verkligen fortsätta att gå på skola efter gymnasiet? Jag blir mer och mer osäker på det, om jag verkligen vill. Jag ska ta tag i jobbsökandet imorgon efter skolan, och hoppas att man kanske får napp. För skulle jag få ett jobb här hemma, tänker jag inte fortsätta med skola.
Jag har i alla fall bestämt mig för att söka till en skola och hoppas på positiva besked! Grejen är den att jag vill inte alls sitta och studera i Kramfors, det finns bara en skola här i norrland som har foto och det är den i Kramfors, och jag vill fortsätta studera fotografering efter gymnasiet, fast inte här! Jag vill studera i någon större stad, Göteborg, där skulle jag ha sökt in på fotolinjen på Göteborgs universitet. Jag vet att jag kanske inte är fullt redo att flytta hemifrån, MEN om jag skulle komma in på den där skolan skulle det inte finnas någon återvändo för min del, då skulle jag utan tvekan flytta dit.

Hade jag haft ett jobb och sparat mina pengar hade jag utan tvekan flyttat till Göteborg och sökt jobb där. Men jag antar väl att jag får börja här i Övik, där det knappt finns jobbmöjligheter. Tro mig, jag känner folk som sökt jobb här i 2 år men inget företag har hört av sig till någon av dom människorna.

Nu ska jag gå och tillaga kyckling!

Måndag

Har ingen blogglust, helgen har varit jättehärlig!
Vart är solen någonstans? De bara ljuger på vädret.
Är väldigt stressad just nu, håller snart på att explodera, när det extrema stressen kommer lägger jag bara av med allt jag håller på med, jag bara måste för annars går det inte.
Stress är inte bra för mig.

RSS 2.0