Björn Gustafsson

Jag såg på Björn Gustafssons dvd inatt, haha han är så bäst! Mellanakterna på melodifestivalen, what is love, glöggen! Parlamentet, Wow Jocke, Arn, ja haha han är så awesome!

På Arninspelningen
Björn med besviken röst: Arn hade inte en sån här häst! 
Robert Gustavsson: Vad hade Arn? Hade han en Åsna?
Björn: Arn, Arn, Arn hade, Arn, Arns häst höll inte på såhär, och håller på..
Robert: Det är den här hästen vi har, det är en audition Björn!
Björn: Ja jag har bara jävligt svårt att jobba när det inte är en riktig Arnhäst, när det inte är Arns häst

HAHAHA xD


Religiös Åskådning!

Lever för denna låt asså!


FridaLarssonBlöööh!

Vill ta en massa kort, men jag har gett upp angående kameran, jag tror inte det är värt att lämna in den för det kommer att stå mig riktigt dyrt för jag vet att dom behöver göra mer än att rengöra den, den beter sig allmänt konstigt ibland, fokusen är inte där den ska vara, i mitten asså, den fokuserar åt vänster eller höger istället, äh vafan vem försöker jag lura? Hela kameran måste ju bytas ut. Garantin har gått ut.

Så jag tänker köpa en ny kamera, en riktigt bra digitalkamera, sedan tänker jag spara till en systemkamera. För nu är jag riktigt less på att min ska krångla hela tiden!
Måste bara föra över det sista från mina julklappspengar in på mitt bankkort så att jag kan beställa hem en.

Ibland

Asså ibland skulle jag bara vilja släppa allt, lämna skolan, och skita i allt och alla, och bara leva livet, och vara allmänt crazy! Detta får mig att tänka på låten My chemical Romance - Na Na Na. Precis så skulle jag känna!

Love
Gimme love
Gimme love
I don't need it
But I'll take what I want
From your heart
And I'll keep it
In a bag
In a box
Put an X on the floor
Gimme more
Gimme more
Gimme more
Shut up and sing it with me

(Na Na Na...)

From mall security
(Na na na...)
To every enemy
(Na na na...)
We're on your property
Standing in V formation

(Na Na Na...)

Let's Blow an artery
(Na na na...)
Eat plastic surgery
(Na na na...)
Keep your apology
Give us more detonation

NANANANA!!

Phrases på facebook!

Asså spåkulan och liknande på facebok är ju fasen läskigt värre!
Jag provade denna nyss: Vad kommer hända dig ikväll? och jag fick svaret:
"Du gjorde bara det här "testet" för att du ville att det skulle stå något som du kan relatera till killen du gillar, du kommer förmodligen sitta hemma och tänka på honom hela kvällen! Ta steget och ring honom!"

Haha det är ju till en viss del så jävla sant, blev halvrädd då det svaret kom upp, läskigt :O Inte för att jag gillar någon nu, men jag har som jag sagt tidigare - span x)

Storasyster

Ellen och jag är lika långa, ca 1.67? och Ellen är bara 14. Inte ens jag var så lång då jag var 14. I alla fall så pratade Ellen och jag om det på stan, om någon kanske skulle tro att Ellen var den äldre av oss (om någon såg att vi var syskon då, jag antar att det syns?)

Jag: Tveksamt att någon skulle tro att du är äldre än mig, man ser på ansiktet vem som är äldre
Ellen: Ja på dig lär det ju synas, du har ju rynkor!

Tack så jävla mycket för den.

xD

Windows


In the woods pt 2


Sunday

*lalalala, tittar runt på internet*
......
*Vad fan lyssnar jag på??*
*Trycker uppp Spotify*
Hanson - MMMBop

Haha det var inte igår!

.................


Partey tonight!
Maskar och Råttor i hörnet!

Drömde något sjukt äckligt inatt.
Jag höll på att flytta möbler i mitt rum, och så fluttade jag en byrå, och bakom byrån i ett hörn fanns det fullt av maskar, råttor och möss. Jag blev sjukt panikslagen och äcklad och kunde inte förstå HUR dom lyckats ta sig in, och jag som trodde jag var duktig på att hålla mitt rum städat. Jag granskade råttorna i hörnet och helt plötsligt börjar råttorna äta på en annan råtta så det var bara skinnet kvar på den, ingen päls, sedan åt dom upp en annan råtta.
Vaknade helt förvirrad!

Att jag drömde om att råttorna började äta varndra var nog för att jag lyssnade på ett radioprogram innan jag somnade om kannibaler, både djur och människor.

Torsdag

Har haft lite uppehåll emellanåt på bloggen här, och det är för att jag inte haft lust faktiskt.
Var ute i skogen nu på förmiddagen med Fox, och gud så vacert det är. Imorgon ska jag ta med mig kameran och ta kort i skogen, vid samma tid!
Nu ska jag äta lunch tänkte jag :)

Old
Me, Myself, And I


Aslan


Things never happen the same way twice, dear one.


-Aslan the "Great Lion"
Skor!

Jag har köpt skor igen haha xD dessa:

Hiss eler diss?

My room!

I love my room!
Det är lite småsaker kvar att göra i mitt rum, lite saker som ska bort, lite saker som ska sättas dit. Men mitt rum är bäst! Mitt rum visar hur jag är som person!
Här är slutresultatet på min omöblering :)
Det ser så tomt ut på väggarna vid sängen :(
Details:

Dagens Undran

Nu var det ett tag sedan jag använde denna!
Så dagens undran är:
Hur lyckas man tappa bort sin hund? Det låter väldigt ansvarslöst som hundägare att tappa bort sin hund må jag säga. Jag vet att man inte kan lita på sin hund upp till 100% men man ska väl alltid ta det säkra före det osäkra? Jag litar inte på min hund Fox till 100%, han kanske en dag får för sig att rymma ut i skogen och aldrig komma tillbaka, det vet inte jag, men till 90% litar jag på honom. Sedan finns det förstås idioter som kan sno hunden också, om man satt hunden utanför affären, men då får man väl se till att man inte ska storhandla just då? Jag brukar ta med Fox ner på affären, men då ska jag typ köpa mjölk, och det är gjort på 3 minuter om det är lite folk.
Och om man nu har en hund som är känd för att sticka iväg, ha den inte lös, inte ens i skogen.

Jag ska inte säga att jag har helt rätt om detta, och det är verkligen synd för dom som har drabbats av att detas hund försvunnit, men det handlar också om ansvar, och hurvida man litar på sin hund, och om ni ska åka iväg och lämna bort hunden till någon, lämna den till någon ni litar på och känner väl!

Blöh

Dagen har inte varit bra alls, har varit sur och trumpen, vet inte varför. PMS? Ja kanske det.
Är jättesugen på att titta på en disneyfilm, ska se vad garderoben med en massa VHSfilmer har att erbjuda.
Sitter för närvarande och lyssnar på Muse i like them!

Glömt!

Har helt glömt bort den här introlåten, såg på Skönheten och Odjuret idag med mamma och Klara. Den är fin!


--Onsdag

Ojoj vad trött jag var i morse, så dryg, och nu är man återigen dödstrött. Fast det är bara bra, då kan man kanske lägga sig i tid.
Sitter och drömmer mig bort till sommaren, i sommar ska jag fasen på Metaltown! Eller ja det står redan klart att jag ska dit då Volbeat ska spela där! 

Ajja, tänkte inte skriva så mycke mer. Nu blir det chokladbollar

I believe

HAHA!

Urdrag från min "drömbok"

Tänkte dela med mig om dessa konstiga drömmar jag drömmer om på nätterna. Skriver mina drömmar i en bok ibland. Vissa är väl mer normala och andra inte!

Invigningen
Jag drömde om att jag var på invigningen av centralstationen. Stationen var mycket större än jag trodde, det gick som en bro över tågspåren till en annan del av stationen. Jag hade kameran med mig och tog en massa kort, vi gick runt och hittade en godisbutik. Sedan fanns det en våning till, vi gick upp dit och ifrån ett rum kommer det människor utklädda till monster, dom skrämde oss, sedan sprang dom tillbaka till rummet dom kom ifrån och tar av sig maskerna, jag frågade en kille om han inte tyckte att det var vamt med dräckterna, fick svar att det var riktigt varmt! Sedan helt plötsligt siutter jag vid en dator på stationen, då kommer killen jag pratade med tidigare, han hade en lapp med sig med sitt mobilnummer, jag tog emot lappen och tackade, jag var ordentligt smickrad. Sedan befinner jag, mamma och Ellen oss på perrongen och tittar på avgångar. Plötsligt ser jag ett tåg och jag utropar: Titta mamma, det går tåg!

Du MÅSTE sjunga
Jag är i någon slags arena full med människor. Där dom slåss, blir skadade och jagade av något konstigt fenomen. Dessa kreaturer hade någon stav som dom slog människorna med, och när staven träffade männisokrna började dom automatiskt att sjunga, och det gick inte att sluta. Izabell var med mig, och dumma som vi var gick vi in i folkkaoset, jag ser sedan att Iza blir träffad av en stav, och hon försvinner. Jag försöker att hitta ut ifrån arenan men det är svårt att komma igenom allt. Jag blir sedan också träffad av en stav men jag blåvägrar att sjunga!
Kommer att posta fler drömmar framöver!

Ny kategori

Nya kategorin lyder "Mina drömmar" kommer dela med mig av mina skumma drömmar, samt skriva en del från min drömbok! Interesting? I dont know ;D

Ny tröja!

Köpte en ny tröja igår, inget speciellt med den, enkel, stilren. HAHA fast jag är nybörjare på outfitbilder, så ha överseende xD


Music

Musik är något som omger mig hela dagarna, jag kan inte gå någonstans utan min Ipod. Den är med exakt överallt. Jag gör undantag med att lyssna på musik när jag är med mina vänner och på vissa lektioner. Men tänk om allt ljud och musik skulle upphöra? Jag tror jag skulle bli komplett galen, tror jag skulle fått lov att sättas i ett mentalksjukhus, jag skulle a det extremt svårt att vänja mig med att det inte finns ljud. Asså kan man ens överleva utan? Inga fågelkvitter, ingen som pratar i radion, inte någon musik alls? Svår fråga för min del faktiskt. Mean är så van vid musiken idag så man kan ju knappast tänka sig en värld utan liksom.Sollefteå


Kaoz

Kaoz nere i källaren


Music

Vad hade världen varit utan musik, utan ljud? Tänk om allt ljud plötsligt skulle upphöra. Hur skulle ni reagera, hur skulle jag reagera?

Detta är något jag kommer skriva om i veckan. Intressant!

Måndag

Skolaaa! Då är det dags, fast jag var ovanligt pigg i morse då jag klev upp, jag somnade rätt så tidigt igår, det är ju gott tecken! Trodde aldrig jag skulle somna med tanke på att jag varit uppe hela nätterna på lovet. Det känns som att det är mycket på spel nu när skolan börjar, kommer bli mycket jobb och slit. Det snackas redan betyg första lektionen, galet. Fast jag fick då goda nyheter gällande mina betyg, det känns roligt :) Haha jag tror inte mina öron när dom tycker att jag är duktig x)

Ja juste, har fått reda på om kommande studentfest. 150 dagars, temat är afterski - HAHAHA har redan lite ideér på vad jag ska ha på mig, fast det kommer säkert bli skitdåligt >< men i alla fall!

2011-01-09

Jag får lätt panikångest över vad jag egentligen gör om ett halvår, efter sommarlovet. Jag måste ta tag i en del nu känner jag!
Hur som helst så har jag varit hos farmor i helgen, mysmys! Köpte en storstor tavla på Dollars, som förhoppningsvis pappa snart ska sätta upp :D

Har tagit lite kort i Sollefteå som jag ska lägga upp här när jag har tid och orkar, ikväll orkar jag inte. Så det får väl bli kanske imorgon!

Hörs!

7 Januari

Klev upp halv åtta i morse. Isn´t life wonderful? Kunde inte somna om, dessa sömnproblem jag får på vintern det kan ta upp till 3 timmar för mig att somna om, värt?
Åker till farmor idag med pappa och Ellen. Snöstormen verkar lugna ner sig, vilket är ett gott tecken! Dags för plogbilarna att skrida fram. Pappa gav mig det ultimata förslaget om att jag skulle gå ut med hunden medans han skottade, men jag sade nej. Har fortfarande inte riktigt vaknat, och jag orkar verkligen inte gå ut i snökaoset.
Funderar på om man ska storma in i syrrans rum och väcka liv i henne, hon kommer att bli skitglad, jag lovar. Precis som hon brukade göra med mig, tända alla lampor i rummet och dra upp för persiennerna och säga, kliv upp nu! Lillasyster ska minsann få igen för allt hon gjort, det ska gudarna veta!

Haha ha en bra dag!

4 Januari

Måste ju bara tillägga att från idag om 3 månader fyller jag 19....huvva. Nu kommer åldersnojjan. Att fylla 18 var helt awesome, men 19 det känns ärligt bara hemskt, ett år närmare 20....
Jag vill inte fylla år mer..

Skoor


BOOM

BOOM BOOM POW

NU KÖR VI 2011Notera

Notera tiden: 00:42
Nu ska jag möblera om rummet
Hare!

RSS 2.0