Hell yeah

Ajjemän, då har man bokat rum i Umeå! Var inga problem verkade det som. Det här kommer att bli succé, jag lovar er! Haha ska köra Jockes bil med fyllos, haha kommer dö XD Skrattade åt Jocke som ringde mig tidigare idag "Jerry och jag ska bli stupfulla!" HAHAHAHA jävla cpbarn, åå blir inte förvånad, inte ett dugg.
Så får väl se nu, eftersom vi tydligen kommer åka ganska sent imorgon eftermiddag så måste vi betala idag över interet, så jag antar jag måste träffa mina kära vänner ikväll och betala det där.

Annars då?
Köpte en kjol från H&M idag, var tvungen helt enkelt, den är så jävla snygg.

Funderar bara på vad man ska ha upptill..
Tips?


Jahaja!

Haha då har man ägnat stora delar av kvällen till att planera helgens planer x) Vi har planerat på att dra till umeå i helgen, jag, Cilla, Jocke och Jerry. Det var Jocke som kom med idén igår. Det är typ bestämt att vi ska dit, om vi får någonstans att bo. Är ju lite kort varsel att få ett dubbelrum en natt denna helg, skulle jag tro, men har lovat att jag ska höra av mig till 4 vandrarhem imorgon och kolla om det finns plants någonstans. Finns det inte plats ska vi ev hyra stuga. Såå man får se vad som händer. Ska tydligen köra också.

Har lite mycke att göra imorgon, så får nog ställa väckarklockan x)

Gonatt!


Mumu

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN:
HUR RAGGAR DU:
VAD HETER DU:
KALLAS:
VARFÖR:
VAD HAR DU GJORT IDAG:
VAD SKA DU GÖRA IDAG:
VAD VILL DU HELST HA NU:
VAR ÄR DU NU:
SAKNAR DU NÅGON NU:
RÖKER DU:
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT:
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN:
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU:
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG:
VEM PRATADE DU MED SENAST:
VAD PRATADE NI OM:
VAD GÖR DU JUST NU:
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN:
ÄR DU BLYG:
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
NÄR KRÄKTES DU SENAST:
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ:
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT:
HAR DU GLASÖGON:
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ:
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG:
ÄR DU HOMOSEXUELL:
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT:
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV:
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET:
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG:
HUR SVARAR DU I TELEFON:
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN:
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU?
HAR DU DVD-SPELARE?
VAD ÄR DU RÄDD FÖR?
HAR DU GOTT BORDSSKICK?
VAD ÄR ATTRAKTIVT?
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU?
KLIAR DET NÅGONSTANS?
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU?
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON?
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG?
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU?
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE?
ANVÄNDER DU TANDTRÅD?
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I?
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR?
VAD KÖPTE DU SENAST?
BRUKAR DU KOMMA I TID?
HUR KÄNNER DU DIG NU?
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER?
KAN DU LAGA MAT?
VAD PLUGGAR DU?
ÄR DU AKTIV I SKOLAN?
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR?
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Sitter och tittar på familjen flinta, åå nostalgii! och gud så trött jag är, varför går man inte och lägger sig då? Dum man är. Nämen ska strax krypa i säng. Är så less, jag har fortfarande min läkpiercing i tungan och den är liksom aningen för lång nu D: Var tvungen och fråga både Jocke och Cilla om dom hade någon stav de kunde låna ut XD Jocke tipsa om tradera men vafan dom har ju för långa stavar. Får helt enkelt vänta tills jag får pengar.
Imorgon ska jag sova LÄNGE!! Skulle kunna sova bort hela veckan, vill att det ska bli helg!
Nä nu ska jag gå och lägga mig. Trevlig natt!



Öööh

Klev upp alldeles för tidigt idag, varför? Såå onödigt. Jag trodde väl att jag inte kunde somna om förmodligen, men det hade jag nog visst kunnat.
Vene vad jag ska göra i veckan, har inte ett öre kvar.
Får se vad som händer.



Gårdagen, och annat.

Haha jaa gårdagen var A-W-E-S-O-M-E!!! Fullt ös! Man mår som man förtjänar idag, så värt det! Förfestade med Cilla, Jerry och så hennes kompis Jeff, vi satt och kollade på hem till midgård på youtube, skrattade, drack. Jocke kom med vattenpipa :D Sen kom Stefan och hans kompis, och asså jag fattar inte Stefan och Jockes grej, det började med att jag träffade Stefan på krogen i somras och han slog vad med mig på att om han kunde knäppa upp min bh på en sekund skulle jag ge han en grogg, fine tyckte jag, det klarar han inte. Men tro på fan att han lyckas. Sedan dess har både Stefan och Jocke varit som fan på mig och knäppa upp min bh. Igårkväll också. Jag ska fan kittla Jocke så mycket någon gång så han får kippa efter luft, har varnat honom. Jocke hällde något konstigt i min grogg också, någon alkodrink som han hade köpt i turkiet. Han trodde jag skulle tycka det blev äckligt men nehejdu, det blev godare. HAHA!

Sen idag så käkade jag lunch på stan med Cilla och Jocke, sedan promenerade jag och Cilla hem till henne. Hon och jag har bestämt att vi helt klart måste börja umgås då vi är bakis, för det belv tydligen en hit idag då vi umgicks. Våran humor är cp som vanligt, och våra ideer är sjuka, och lättroade är vi, för vi satt i flera minuter och skrattade åt Jockes vattenpipa. Haha!
Jag och Cilla var ute och gick idag, sedan bestämde vi oss för att sätta oss ner på en bro och prata. Åå filosof som man är tyckte det var så vackert och sitta där, solen var bakom tunna moln och gav ett sånt fint ljus över veckefjärden och träden blev som svarta siluetter. Vi började prata om rätt så djupa saker, funderingar om livets mening och andra personliga saker. Hade kunnat sitta där med henne hela kvällen om det inte hade varit för att jag skulle iväg och äta och att hon skulle hem till Jocke.

En bra dag idag också, helt klart!
Nu ska man bara ladda upp för nästa helg.

Möö


Varför ska pappa alltid få för sig att gå långt med Fox när han vet att han ska skjutsa mig? Jävla pulveer. 
Vill ju åka till min babe och festa loss!



Vafan

Haha var ute och gick med Fox, jag tror jag ser Jockes kompis Jerry sitta på en bänk i närheten av affären, jag fortsätter gå men skickar ett sms till Jerry och frågar om han är i Järved, och mycket riktigt det var han jag såg, haha xD Så jag vände om och gick dit och pratade med honom. Han väntade på att bli hämtad av Jocke.

Haha asså vilka är oddsen?? 



Yees

Då var papperna fixade så jag kommer få aktivitetsstöd nästa månad, awesome! Vet inte hur mycket jag kommer att få dock, kanske 3000? Ränkade ut att jag skule få över 4000 men då är det skatt och skit på det. Aja en ny telefon ska inhandlas då i alla fall!

Rock On The Hill imorgon, taggad!



Fullt upp

Det blev väl fullt upp idag också, typ. Ja för det första sov jag ju till typ halv ett på dagen. När jag klev upp regnade det som fan ute. Men det var bara till och klä på sig regnkläder, kliva ut och se glad ut, Fox vill ju ut. Jag hann inte med så mycket mer förrän jag skulle ner till mamma. Åt där, sedan hade mamma och Patrik fått tag på 2 gratisbiljetter till kvällens hockeymatch. ingen av dom kunde åka på matchen ikväll så då åkte pappa och jag :) Det var trevligt! Fast det gick ju som det gick mellan Modo och AIK, pinsamt.

Imorgon ska jag se till att ta mig till arbetsförmedlingen och städa, sen får man väl se vad som händer =)

Åå

Asså jag skriver ner en massa jag vill diskutera, men tar bort allt tillslut, det är liksom - Aa fast nee hela tiden då jag skriver. Så ångrar jag mig och skriver om något annat, värt eller? Har säkert gjort så 5 gånger nu, men det här inlägget ska jag fan inte radera!

Tycker att vissa människor på internet är patetiska. Prata med Paula om det, dom här jävlarna som addar en på msn och bara ska cama, och så vill man inte, då blir som sur och tar bort en. Eller någon som bara är allmänt dum i huvudet och ställer massa personliga frågor, som har med sex och kärlek att göra. Vafan skaffa ett liv? Nu ska jag inte bara ha fördomar mot killar här, tjejer är säkerligen likadana om killen i fråga ser bra ut, måste fan fråga Jocke om han råkat ut för någon sån där x) Jobbiga människor helt enkelt, jag mena hur såvrt är det att bara bege sig ut till verkligheten? Liksom många är väl kanske inte så jävla seriösa heller, men det är ju deras eget fel, för hur dom än gör så blir dom framställda som puckon.
Man har ju hört från många vänner som har åkt på sånna här människor. Cilla berättade nyligen om en kille som hade frågat henne på helgon.se om hon ville träffa honom för en natt. Haha vafan hade han noll koll på hennes civilstatus eller? Hon är ju i ett förhållande x) Fast vissa kanske inte bryr sig om det. Haha oh, humanity.



.. .

Cilla och jag pratade om hennes kompis som flyttat till Stockholm

Cilla:
"Att man inte inser hur mycket man verkligen gillar och uppskattar en nära vän, förrän den personen flyttat iväg, eller att man inte sett den personen på ett bra tag"

Så sant så sant!

Det här med kläder

Jag och Cilla satt och funderade och dividerade på vad fan man ska ha på sig på lördag. Är ju Rock On The Hill på parken på lördag. Rockigt såklart, man fan vad dåligt med kläder man har endå asså, är lite trött på mig själv för det, jag har så tråkiga kläder så det finns ju inte asså. Måste verkligen köpa mer kläder så fort jag har råd till det, och jag vet fan inte när jag kommer att ha råd.

Kanske blir någor i den här stilen, mjaah får väl see.


Onsdag

Hallåhallådär!
Sitter för närvarande och titt på big bang theory. Har fasen inte varit hemma på hela dagen idag x)
Har klippt och klistrat lite grann nu, framkallade ju kort till mitt album :) Så rooligt med minnen!

Så vad har hänt idag då? Jo det ska jag tala om för er
Träffade en efterlängtad Paula som kommit hem från Borås, hon skulle tatuera sig, så jag fick vara med och göra henne sällskap och servera henne klementiner, eller vare nu var xD Det var kuul i alla fall :)
Hade lovat Cilla och köra henne till djuraffären så hon kunde köpa orm mat, dvs möss. Så jag stack hemåt vid fyra, fick panik för djuraffären stängde klockan sex och maten var inte ens färdig klockan halv sex, så jag fick kasta i mig maten och åka iväg. Vi hann dit i alla fall, åå sedan skulle man minsann få se Cillas orm Lucifer äta, hahha det var coolt och se! Haha och Cilla och jag, jag vet inte asså, vi är så jävla cp då vi är med varandra, fan vad jag skrattat ikväll. Folk måste tro vi är dum i huvudet om dom hör vad vi pratar om ibland, haha men det skiter vi i xD
Fick också träffa en efterlängtad Jocke en sväng ikväll, han kom till Cilla. Fan människan jobbar i 12 timmar varenda dag, hur orkar han? Aja det uppskattades och träffa han en stund i alla fall. Gillar det han sa då jag stack:
- Frida, när jag jobbat färdigt, nästa helg, ska vi supa som fan!
;)

Kort

Vad dålig man har blivit på att ladda upp kort här på bloggen, jag ångrar lite i efterhand att jag döpte min blogg till Fridalarssonfoto, för då tror man ju automatiskt att det är mycket om fotografering i min blogg, men när laddade jag upp en hel kollektion med bilder sist? Det är ju månader sedan.
Har blivit så laaat, måste jag ju erkänna.
Men jag ska redigera bilder från sommaren osm gått, helt klart. Så småninom.

Header

Yupp ny header enkel, orkar inte anstränga mig mer. Men jag gillar den.



The First Wives Club

Ni vet när man har tvn igång bara som "bakgrund" för man sitter vid datorn, fast man slänger man en blick på tvn då och då. Filmen The First Wives Club visas på fyran nu och det var bara något dom sa jag tyckte var så bra.

Brenda: Let's examine the evidence. Look! all bottles and gallon jugs! 
Elise: I had guests! 
Brenda: Who? Guns N Roses?

- Klockrent.

The Ark

Det är verkligen med sorgen i hjärtat, och tårar i ögonen att veta och säga att nu har The Ark gjort sitt. Dom spelade sin absolut sista spelning på Gröna Lund igår, och jag var inte där. Jag hade inte råd, men hade jag verkligen ansträngt mig hade jag fått sett dom för första och sista gången igår. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för detta.

The Ark betyder så otroligt mycket för mig, jag har lyssnat på dom sedan barnsben. Deras musik hjälpte när jag var ledsen och deppig. Jag mindes innan jag började lyssna på dom vad jag "hatade" dom, men när jag i själva verket satt och lyssnade på "One of us is gonna die young" flera gånger om. Sedan köpte jag deras skiva State Of The Ark då var jag fast.

Jag har bestämt mig för att tatuera in "It takes a fool to remain sane". Ska lägga undan pengar varje månad, så får man väl se när jag kommer tatuera mig, förhoppningsvis någon gång i vinter.

 

 


Jamen

Man kanske ska informera att mitt hår numera är svart? Höhö, gillar det!




Dagens

DAGENS VILL HA: Vet intee
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linne, hood
DAGENS SMINK: Foundation, mascara, ögonskugga
DAGENS FRISYR: Tupperat
DAGENS HÄNDELSE: For på stan
DAGENS LÅT: Ingen
DAGENS PLANER: Jag vet inte
DAGENS SAKNAD: Jocke!
DAGENS DUMMASTE: Haha 
DAGENS SJUKA: Haha inget
DAGENS DROG: Cola
DAGENS KRAM: Ingen.
DAGENS PUSS: Ingen.
DAGENS KÖP: Present till farmor
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Glad, men trött
DAGENS ORD: -

När det går överstyr

dagens låt:
dagens frisyr:
dagens smink:
dagens klädsel:
dagens händelse:
dagens planer:
dagens vill ha:
dagens saknad:
dagens tråkigaste:
dagens mat:
dagens kärlek:
dagens mående:
dagens köp:
Dagen idag har väl vart sådär, jag har suttit och tänkt för mycket, överreagerat. Jag skäms över mig själv.


Så nu vill jag veta, är det någon fler än jag som känner såhär? (Okej det här kan man tolka som man vill, en kärleksförklaring, eller något man helt enkelt skulle kunna säga till en vän) Ska tala om för er att jag är totalt livrädd för att detta en dag ska inträffa, att den människa som påverkat mitt liv så mycket, min bästa vän ska lämna mig, det är så otroligt dumt att tänka i dom här banorna när han har sagt till mig att "Jag kommer inte lämna dig" så varför tänker jag på sånna här dumheter? Vissa saker får tankarna och frågorna att bara att snurra i huvudet, man börjar bekymra sig och må dåligt, men så får man svar på sina frågor och funderingar, så har man bekymrat sig helt i onödan, för att man är dum nog att göra det. 
Just det här har inträffat mig idag, tankarna gick överstyr och jag överreagerade - helt i onödan. Jag skäms över mig själv.


Hmmm

Uhuu vad negativ och less jag vart ikväll, blööö!
Den här helgen kommer bli såå tööör, än fast jag inte vet vad som kommer hända så har jag bara på känn att den kommer bli trååk. Fast det är vad man gör det till.

Usch hoppas det blir bättre dag imorgon.

 

 

bild från weheartit


Viktigt

Tack vare dig andas jag på nytt


Det är så viktigt, ni vet. Dom här människorna som förgyller din vardag, som gör dig stark, som gör dig lycklig.
Den här sommaren har inte varit lätt för mig om vi ska prata om känslor och hur jag mått psykiskt. Under den här sommaren har en person blivit väldigt viktig för mig, han har hjälpt mig, så otroligt mycket, och gudarna ska veta vad otroligt tacksam jag är, kunde jag trolla skulle jag ge han allt vad han ville ha.
Tur man har dig.
----------

"Vad tror du om att vi skaffar oss en dekal till våra bilar som det står Volvomaffian på?"
Hahaha x)

Måndag

Jävla regn, blir bara deppig av sånt här väder.
Så dagen har vart braa i alla fall, träffa Cilla i stan, vi satt på UH (café) och surrade i säkert 3 timmar innan vi stack hem till henne. Hon har skaffat en orm, Lucifer! Så jävla söt!! 
Umm sedan kom Joakiim, pratade bilar, tittade på youtube, är tur att man har en vän som man kan prata bilar med utan att känna sig korkad xD Stackars Cilla blev nog uttråkad. 
Så imorgon ska jag träffa Stina, som vart förkyld! Så ska bli ytterst roligt och träffa henne!

Jag känner att det är någonting som inte stämmer, men jag vet inte vad och varför. Någonting är på gång.

Mööh

Ska bli intressant och se hur jag kommer klara mig när jag börjar jobba, när man återigen ska vända tillbaka dygnet. Jag försöker ju att lägga mig en relativt vettig tid, men jag somar endå inte förrän vid typ 2 eller 3, för jag blir plötsligt pigg när jag lägger mig ner. Orka.
Så imorgon väntas en heldagsdate med Cilla, det är ju inte utan att man längtar. Var längesedan det bara var hon och jag. Är mer att jag är med henne och Jocke. Så det ska bli kul :D

Kopiera denna lista till din blogg o fyll i dina svar.

Lovar du att vara ärlig? Oyess!

Du heter: Frida

Smeknamn: Har inget, men Cilla kallar mig Frideloo X))

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Finns många

Beroende av: Allt

Vad tror folk om dig?: Att jag är glad och trevlig säkert

Stämmer det?: Japp

Vad får du oftast komplimanger för?: Att jag har fina ögon

Vad säger du för att imponera på någon?: Vet ej

Hur imponerar man på dig?: Det är inte så svårt ;)

Brukar du skratta för dig själv?: Haha jaaa

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Du får sova så gött ;) - Jocke

Var bor du?: Örnsköldsvik

Trivs du där?: Till och från

Äger du några converse: Oyes

Sprit, cider, vin eller öl: Cider

Brukar du bli för full: Nä

Vad har du för mobil operatör: Halebop

Är du allergisk mot något: Nä

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem det är som ringer

Vem ringde du senast?: Ellen

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Haha som om att jag kom ihåg allt morfar sa?

Antal timmar sömn inatt: Vet inte?

Sov du ensam: Japp

Brukar du komma i tid: Alltid

När mår du bra: När? Jag mår väl bra typ hela tiden

När blev du fotad senast: Vet inte :O

Hur känner du dig nu: Trött

Vanligaste färg på dina kläder: Svart 
Vad tycker du om fötter: Haha vilken fråga xD Tycker väl inget särskilt om dom

Vad saknar du: Värme och sol

Hade du en bra kväll igår: Njaa

Favorit dryck på morgonen: Oboy

Rakar du benen: Japp

När brukar du oftast gå och lägga dig: Ja nu när man är arbetslös så lägger man sig alldeles för sent

Är du blyg?: Lite kanske

Sysslar du med någon idrott: Nä

Vill du hellre ha mail än brev: Mail är överskattat, ett brev är personligare! 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Mjaa

Har du spytt offentligt: Nej

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ;)

Är du nöjd med ditt liv: Det där går till och från, men just nu är jag det.

Är du bortskämd: Kan jag inte påstå

Vad gör du i morgon: Ska på stan och träffa Cilla :D

Vad är det värsta du vet?: Det här kan bli intressant, det finns ju mycket jag ogillar, men när någon av mina vänner blir orättvist behandlad blir jag så jävla förbannad!

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Har ju dåligt med pengar nu så jag slösar inte så mycket

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Hmm.. vet inte

Vad längtar du till?: Imorgon

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Japp, definitivt!

Vad använder du för shampoo?: Färgshampoo, kommer inte ihåg vad den heter dock

Vad är det finaste du fått?: Åh, typ datorn - studentpresenten xD :')

En speciell dag du minns: Studentdagen

Hur gammal är du: 19

Tycker du om någon just nu: Tycker om många

Du samlar på: Inget

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Det beror helt på, men Jocke, Cilla eller Stina

Gillar du golf: Mjaa

Vilken tid gick du upp idag: Halv tolv

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp

Har du strumpor på dig nu: Ja

Är det okej att gråta: Klart?

När grät du senast: Förra helgen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Oj, köpa mig en fin lägenhet och en bil

Bär du glasögon eller linser: Inget av dom

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Haha nej?

När går du upp ur sängen en helgmorgon: 12

Har du piercing: Jaa

Vill du gifta dig: Kanske

Vill du ha barn: Inte just nu

Solar du ofta: Ja när det är sommar och varmt

Är du bra på att laga mat: Jag vet faktiskt inte, jag tror det

Är du flygrädd: Nä

Hur vig är du: Kylskåp

Är du musikalisk?: Nää

Vad dricker du helst när du är törstig: Saft

Vilken är din favoritglass: Mjukglass

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: har aldrig smakat

Vad äter du helst när du ser på film: Chiips

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Har du tandläkarskräck: Nope

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll

Vilken ögonfärg har du: Grå/ blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna:Nej

Röker eller snusar du: Nope

Har du skrivkramp nu: Nej


Fiskarna


Tråk osv

Umm seeg dag idag, är halvtrött så vet inte om man bara ska lägga sig ner och sova.
Var på stan idag, helt utan anledning egentligen, eller mja, skulle köpa sminkborttagning, men sånt kan man ju för tusan köpa nere på affären. 
Sedan har jag äntligen köpt mig en tändare, som inte finns i detta hus, sjukt egentligen. Så det blir till att tända alla mina ljus i mitt rum framöver, längtar <3 Sedan har jag fått rökelser av Cilla också, så det kommer att användas!

Får väl se om det blir något ikväll, Jocke skulle höra av sig. Eller så dyker han väl bara upp som han gjorde sist xD

Annars blir det nog slappkväll, skulle vara skönt endå.

Aja man ser vad som händer.


Lillördag

Det är väl så man kallar onsdagar? Guess so, för jag ska på krogen med J och C ikväll, hoppas det blir awesoome!
Är ju hundvakt hos mamma i veckan, så ibland händer det ju att jag måste promenera upp till pappa för jag glömt någonting x) Det hände idag, det regnar som fan. Blev dyngblöt trotts jag hade paraply. I alla fall då jag skulle ner till mamma igen så sade pappa att jag kunde ta bilen ner till mamma tills jag skulle åka iväg ikväll, tack pappa! Då slapp jag promenera ännu en gång i detta jävla regn. Fast jag måste lika förbannat ut igen, med hundarna!



Daamn!

Den här dagen har vart så upp och ner. Fast mest neråt, jag är less och förbannad. Det skulle bli världens dramatik om jag skrev anledningen till varför jag är så förbannad, så jag låter bli helt enkelt. Drama är det SISTA jag vill vara med om nu. Så kan ju berätta om helgen istället.
Det var fest i fredags, och det blev alldeles för mycket jäger. Jag kunde nästan inte gå. Men efter jag hinkat i mig en massa jävla vatten så gick det bra. Det var en värd och kul kväll! När kvällen var slut trodde jag att jag givetvis hade supit bort mobilen, för den fanns ingenstans. Men så på lördag ringde mamma och berättade att Cilla hittat min mobil i hennes soper, HAHAHA kom inte alls ihåg att jag lagt den där, minnesluckor från kvällen helt klart. Jag hade suttit i Jockes bil också, det kom jag fan inte ihåg.

Igår så var jag seeg som fasen, såklart. Men så jävla bakis var jag inte endå, det var faktiskt värre på midsommardagen. Jag stack till Cilla och hämtade min mobiltelefon, satt hos henne och pratade en stund, sedan hamnade jag i sällskap med Jocke och Jerry. Vi åkte till barnens dag, fast åkte mest bil, det var trevligt i alla fall! Var hemma vid två inatt.

Jag hade liksom planerat och sova länge idag, men det gick inte för sig, för pappa satte igång ett jävla projekt på övervåningen så han började borra. Vilket resulterade att jag vaknade på helt fel sida. Så har bara varit allmänt butter och seg idag. Men imorgon ska jag fan sova ut för då är det bara jag och Fox här hemma!

Planer i veckan då?
Jag ska vara hundvakt åt mammas och Patriks hund, så kommer vara hos mamma nästan hela veckan. Jag gillar att vara ensam hos mamma, hon bor i lägenhet så det känns verkligen som att man har ett eget hem ;) 
Morfar och Kerstin kommer imorgon, så jag ska väl se till och vara hemma och välkomna dom, eller något x)
Ska på möte med arbetsförmedlingen på tisdag, sedan hade jag väl tänkt att gå en sväng på stan.
Träffa vänner också, såklart.

Sedan lär det säkert hända mer saker också.

Dagens

dagens låt:
dagens frisyr:
dagens smink:
dagens klädsel:
dagens händelse:
dagens planer:
dagens vill ha:
dagens saknad:
dagens tråkigaste:
dagens mat:
dagens kärlek:
dagens mående:
dagens köp:
dagens låt: Close My Eyes Forever - Lita Ford vs Ozzy Osbourne - http://www.youtube.com/watch?v=go9LZ8hoqK8
dagens frisyr: Ofixat
dagens smink: Inget
dagens klädsel: Jeans, t-shirt och hoodie
dagens händelse: Fick reda på att min telefon är hittad
dagens planer: Ska till Cilla ikväll
dagens vill ha: Chips och dricka
dagens saknad: Cola
dagens tråkigaste: Typ allt
dagens mat: Har inte ätit något än
dagens kärlek: Ozzy Osbourne
dagens mående: Inte så jättebra
dagens köp: Inget

Friday!

Its friday, friday!

Det var precis som jag trodde, jag storstädade idag, inte bara mitt rum, utan hela huset. Nice. Det behövdes. 
Så det verkar bli utgång ikväll med mina kära vänner som kommit hem från turkiet, längtar!

Har inget mer att skriva om dagen faktiskt. 

Har funderat på om jag inte snart ska fixa en ny header till bloggen, vet fasen inte när jag bytte sist. Så det får väl göras någon gång, så småningom!

Så trevlig helg!


.

 

You're such a killer
So shoot me down again
It won't hurt when the killing's done by a friend

 


Torsdag

Så då var torsdagen snart över, har varit ner till mamma idag, vi har promenerat, pratat, mamma klippte Fox för han såg ut som ett jäkla troll xD
Är lite grinig nu för jag har fixat färdigt min egen mat, men pappas och Ellens mat är inte färdig än och man mååste ju äta tillsammans. Är ju som sagt kräsen med maten som jag skrivit om här. Lasagne (stavning?) ska dom äta, jag ska äta rester från igår, Tacos. 

Imorgon är det fredag, fest? Krogen? Jag tror det kanske blir det!



.


Jag står här frusen fast
äntligen stilla
Som gravitation som nåt vasst
Jag ska aldrig
göra dig illa igen



RSS 2.0