Hero

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust


Maat

Har lovat pappa att laga mat idag, eller ah det var mer såhär "Men pappa, om jag fixar maten idag, kan vi äta tacos idag dåra??" Han tyckte om det förslaget så då får det bli så, nice!


Tokio Hotel

Här har ni dom, my heroes! Bandet som alla hatar och älskar. Jag började lyssna på dom 2007 då Bill hade sitt svarta spret med blonda slingor och Tom hade sina dreads, och JA jag var jättekär i Bill, han var den enda och he was the one! Jag var i västa fjortisperioden under 2007/08 då jag lyssnade på dom, under dom två åren var det faktiskt som roligast! Iza och jag hittade på en massa galenskap, sånt glömmer man bara inte!

Tokio Hotel är det första band jag verkligen fallit för att lyssna på, jag vet inte hur mycket pengar och tid jag lagt på dessa människor, det lär vara flera 1000 timmar och en massa tusenlappar! och det är för att jag älskar dom, jag är inte galen! Monsoon fick mig att börja lyssna på dom, till en början var det bara deas engelska låtar som gällde, men jag gav dom tyska en chans och dom tyska låtarna var så mycket bättre än dom engelska! Men deras nyaste skiva Humanoid är det faktiskt blandat, där finns det både tyska och engelska som är bra, fast deras tidigare är det bara dom tyska som är bra. Jag är så imponerad och stolt över att dom har kommit så långt idag, att dom fortfarande gör sina låtar på tyska. Ett riktigt macho band skulle ju sluta skriva låtarna på sitt eget språk och börja skriva på engelska om dom riktigt slog igenom, det har inte TH gjort, inte än i alla fall!

2008 skulle TH spela i sverige för första gången den 3 April, vi fick reda på det 5 dagar innan julafton, vilken julklapp! Men saker blev inte riktigt som tänkt, Bill blev sjuk och de fick lov att ställa in hela deras turné. Jag blev verkligen skitledsen, i  flera veckor! Men med tiden så släppte allt, och jag visste att någon gång skulle dom komma hit!
Den 21 Oktober 2009 sitter jag vid skoldatorerna, går in på Kenzas blogg och läser: Tokio Hotel kommer till sverige den 4 Mars och den 5 Mars, haha jag kunde verkligen inte stanna kvar i skolan den dagen, det gick bara inte. Dom skulle spela i sverige på min födelsedag, jag fyller 18 och ska fira min födelsedag på globen med Tokio Hotel! Jag kan inte beskriva hur det kändes eller hur det var, kan bara med ord: Kärlek och lycka på riktigt hög nivå!

Tokio Hotel är och kommer alltid att förbli mitt favoritband!

Ready. Set. Go!


Darkside Of The Sun - Live

Shopping!

Har köpt ett "plagg" från Nelly.com, och jag hoppas att kläderna kommer passa mig!


Colourful pt1

Sandslån

Colorful pt2

Sandslån


00-00-00


Hemma!

Då var man återigen hemma efter en veckas resande, var från förra torsdagen i Sandslån med Izabell til på söndagen, det var egentligen tänkt att jag skulle åka hem på söndagen och åka till stugan på måndagen, men ändrade planer så fick jag lov att åka till stugan redan på söndag. Men nu är jag tillslut hemma, jag har fått otroligt fina bilder från Sandslån denna helg som jag så småningom ska ladda upp, men just nu har jag lite att göra, så det får bli senare idag.
Åker eventuellt till Ulvön på lördag till söndag och sedan åker jag till Rättvik på måndag!


Konstigt

Haha det är egentligen vad konstigt, när solen är uppe så är jag näst intill dödstrött på kvällen, värme värme, men då solen går ner blir jag riktgit pigg, som nu till exempel skulle jag kunna ta en promenad, men det hade jag inte orkat för ägra timmar sedan...Solenpåverkar verkligen es trötthet märker jag...

Bild frå helgen:

Dagens låt

Im So Lonesome I Could Cry - VolbeatSmdier planer

Nu går det undan här, jag skrev ju tidigare om att jag evetuellt ksulle iväg igen, och det är ungefär 90% säkert att det blir så också, äker bort med Iza från torsdag till söndag, sedan på måndag skjutsas jag till Myckelgensjö och stannar där tills på onsdag lr torsdag tror jag. Behöver nästan ite packa upp något, jag har inte ens börjat packa upp för jag kände på mig att det skulle bli som tänkt! Ska bara ringa ett samtal vid niotiden och höra hur det blir sedan vet jag hur det blir ^^

Verkar som att det kommer att komma regn?
Inte roligt!


MoiHomee!

Yes då var man hemma från Sandslån, inte roligt alls om jag får säga det själv. Jag har haft det roligt i helgen. Så jag blir nog inte hemma så länge till (i hopp om att jag glömt något där) så kanske jag kommer åka dit nu till helgen igen med Izabell, vi planerar och ser vad som händer ;)

Bilder:
The Ark

Såhär ser The Ark ut i nuläget, men då jag började lyssna på dom 2004 så hade Ola salo långt svart hår med ljusa slingor. Jag HATADE The Ark från början, deras låt One Of Us Is Gonna Die Young spelades på radion flera gånger i timmen, jag blev dötrött på att höra dom och det blev inte mycket bättre av att pappa och Ellen tyckte dom var bra. Jag vet inte hur eller varför men av någon anledning så fångade dom mitt intresse, Ellen hade en tidning där Ola Salo var med i. Jag gav dom en chans till, Ellen hade en skiva med deras låt i, jag lyssnade på låten och jag blev fast! Några månader efter så köpte jag State Of The Ark, jag kan alla låtarna på den skivan utantill. Sedan släppte dom Prayer For The Weekend, den tyckte jag inte var lika bra som dom tidigare skivor dom släppt, har för mig att Prayer For The Weekend har ett tema eftersom Ola Salo spelade Jesus i musikalen Jesus christ superstar gjorde dom en skiva i samband med den musikalen, sedan svalnade intresset för dom, jag tror det var för att dom tog 4 års paus! Och nu har dom släppt In Full Regalia och den skivan älskar jag, låtarna är precis som The Arks låtar beskrivs, glada. När man är på dåligt humör kan man alltid lyssna på dom och bli lite gladare, bara för att dras musik är det, helt underbart! och Ola Salo är verkligen en människa som bjuder på sig själv, han är spontan och väldigt rolig! Fler sånna människor till folket :)

The Ark var det första band jag började lyssna väldigt mycket på, men jag var inget big fan av dom. The Ark är mina hjältar number 2, mina hjältar number 1 kommer nästa vecka ;)

It Takes A Fool To Remain Sane - (är nog deras populäraste låt)


Clamour For Glamour


Artister/band

Jag har bestämt mig för att berätta om mina favoritband, anledningen till varför just jag lyssnar på dessa band, deras musik, kommer även lägga upp bilder och videoklipp, så det blir en grupp eller artist varje vecka. Kul va? :)


Perfection

Robert Pattinson
Dagens låt(ar)

Är inne på värsta The Ark perioden just nu, shit vad jag älskar dom! :)

Take A Shine To Me - The Ark


I've been hangin' around
For a year at the lost and found
Waiting for a chance to be seen
Honey, take a shine to me

låten verkar bara finnas i live verison just nu på youtube, men vafan ;)


One Of Us Is Gonna Die Young
Cadillac

There's a Cadillac out in the dark
There's a guitar gangster lighting a smoke
And he feels the night, and he feels the fire

Sandslån
Is it tradgedy or comedy?


Myckelgensjö


FB grupp


Må FAN ta den som gnäller på att det är för varmt i sommar!

At home

Jag har spenderat helgen i Sandslån, det har varit riktgit härligt och roligt, men just nu är jag så trött så det blir sängen med en gång.
För närvarande så hatar jag vädret, regn och åska är verkligen inte min grej!

Hoppas på bättre väder i veckan!

Godnatt!

Bilder tagna från bussHalkbanan!

Imorgon är det dags för halkbanan på Hörnefors! Måste upp 7 imorgon bitti..>< och ja, jag är nervös, men jag tror att det går över när man väl satt igång :) Det enda jag gruvar mig lite för imorgon är Fox, han måste vara ensam hemma hela dagen, men det går säkert bra!

Önska mig lycka till! ;)


En lördag natt


Mamma: Sommaren é Kurt, den nästan regnar burt!


Ursäkta min torra humor..


Hjärta


Hemma

Fan vad jag far hit och dit, nu stannar jag hemma i ett par dagar, sedan åker jag igen.


Dagens låt

Hero Of War - Rise Against


RSS 2.0