.....


Heluu

Är nästan 2 veckor sedan jag bloggade. Whatever! Jag är numera mycket inne och bloggar på tumblr, eller ja laddar upp bilder, rebloggar andras bilder osvosv.
Jag är lite besviken på min hårfärg, jag vete fan om man kommer orka ha det rött så jättelänge, det tvättas ur jättefort, och färgen jag egentligen ville ha var ju illrött, det är typ mörkrött nu, men får väl se om man kan få håret illrött så småningom? Löshåret passar inte heller med min hårfärg, vilket suuuger. Men mamma kom på en briljant ide faktiskt, färga mitt underhår svart, och färga löshåret svart i samma veva - kan bli nice, men det får nog vänta till hösten!

Längtar till helgen också, på fredag grillning och lite feest, sedan på lördag åker jag till min kära farmor som jag inte sett på hela sommaren! Kommer bli asbra!

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Getaway/vänskap

Meen hallådär, det var inte igår. Det var helt jävla awesome i Gävle, och nee jag orkar inte ladda upp bilder, eller jo en måste jag nästan ladda upp från sista kvällen där

Så kan det gå, fy helvete vad jag skrattade - det var längesedan jag skrattade så mycket.


Men anledningen till att jag bloggar just ikväll är inte att jag hade helt awesome dagar i Gävle, nej jag tänkte faktikst ta upp en sak om vänskap.

You have created new color’s inside me

Jag har olika typer av vänner, och olika relationer med dom såklart. Man har aldrig samma relation med någon, har jag upptäckt, ganska obvious egentligen? Jag har förlorat vänner som jag inte trodde jag skulle förlora, eller njaa förlorat kan jag väl inte påstå, men som jag inte umgås med längre, men fortfarande har kontakt med då och då, vissa saker har väl också förändrats mellan mig och vissa. Men det jag vill komma till, om ni någon gång hittar en människa du kan berätta verkligen allt för, känslor, problem, djupa saker - Ja hela paketet - var rädd om sånna människor, man kastar inte bort en sån vänskap. Jag har hittat den personen, behöver inte säga så mycket mer om det, det säger väl sig själv endå hur den personen påverkat mig?
Man ska ju vara rädd om alla sina vänner oavsett vilket relation man har, såklart. Men man har mer eller mindre ett speciellt band med någon i vänskapskretsen.

Yee

Hejhej Bloggen!
Ska jag vara ärlig, som jag har sett dom senaste åren, inser jag att på sommaren finns det verkligen ingen tid till att blogga, inte för min del. Jag ids faktiskt inte, jag är mer isolerad och har mindre och göra på hösten och vintern, men på sommaren är jag oftast fullt upptagen med saker hela tiden. Har inte ens laddat upp bilderna från Metaltown...ääh det får nog vara så länge, kanske laddar upp när jag känner att jag verkligen orkar och här tid.

So whats new?
Jag åker till Gävle imorgon, på festival - Getaway Rock. Det var inte alls planerat att jag skulle åka dit. Hade ju egentligen inte råd - trodde jag, men efter att jag blivit tillfrågad om jag ville följa med, och efter jag inett jag att jag faktiskt kommer få pengar, så bestämde jag mig för att åka dit. Kommer nog bli askul!

Nu ska jag nog gå och sova, ska upp och iväg på stan en sväng imorgon före klockan 11 - Haha Im so screwed, klockan är liksom snart 2 på natten.
Gonatt!

Crush

Jag har 2 nya kändiscrusher! Hoho, interesting!

1. Cat Casino (Eric) - Spelar gitarr i gruppen Deathstars
Hör och häpna så är det faktiskt en svensk. Skitsnygg, jag dör.


2. Andy Sixx (Andrew Biersack) - Sjunger i gruppen Black Veil Brides
Gryym röst, skitsnygg, dont need to say no more


The Apocalypse Is Over

Jag sitter och tittar på The Ark på sommarkrysset, missade det igår så får se reprisen nu. Så många känslor. The Ark är min hjältar, jag älskar dom. Men jag har inte sett dom live, vilket är helt jävla sjukt egentligen. Jag måste se dom, så jag planerar på att skrapa ihop pengar och se dom på Gröna Lund i september, för det här går inte, MÅSTE! Skiter i om jag får åka dit själv faktiskt, jag ska se dom.

RSS 2.0