Hemåt!

Yes, nu tänker jag åka hem och slutföra min fotouppgift. Dagen har varit riktigt bra faktiskt, förutom regnet ><

Fredag

Datorn åker hem till mamma ikväll! så det blir intem ycket tid vid datorn framöver. Men nästa fredag ska mamma och jag kolla på tågbiljetter. Kommer att mobilblogga för det mesta, och så ska jag se till att köra igång med andra delen av vad jag tycker om Tokio Hotels nya låtar

Hare!


Andar

Believe in ghosts? om inte behöver du inte läsa


Jag ska berätta mina upplevelser om andevärlden. Vi har bott i huset i snart 10 år, från början då vi flyttade hit så tycktes det finnas något i huset, jag hörde någon som suckade nere i källaren då jag var ensam hemma, och första tanken var att jag trodde det var någon som tagit sig in i huset, men det var givetvis inget, sedan hade jag upplevt att någon gått i mitt rum, men det var ingen där. jag var kanske 7-8 år då. Garagedörren hade öppnats vissa nätter. Men sedan efter ett år så slutde aktiviteterna här. Då jag blev äldre så upptäckte jag mer av andevärlden och fick då reda på det som hänt här hemma. Har upplevt annat övernaturligt hos någon annan men det tänker jag inte gå in på.

Nu 10 år senare har det hänt en del saker, tycker jag! djuren verkar kolla efter något man själv inte ser. En morgon då jag klev upp så var jag stensäker på att det var släckt i mitt rum och min dörr var helt öppen, men då jag går in i mitt rum så är dörren stängs, lampan är tänd och garderobsdörren är öppen. Efter det där inträffade gick 6 lampor i vårat hus på mindre än 2 veckor. Sedan har det varit lugnt ett tag, en kväll i somras då jag var ensam hemma visste jag säkert att jag lagt tvättmedlet på tvättmaskinen men då jag kom tillbaka så var den på en hylla.

och nu denna vecka har jag upplevt konstiga saker, ytterdörren har varit låst då vi alla som bor här nästan aldrig brukar låsa dörren då vi är hemma. 2 ggr denna vecka har det inträffat, Ellen och pappa for ner på affären och jag satt och såg på teve, då dom kommer hem är dörren låt och Ellen frågar mig varför jag låser och jag visste att jag inte ens rört dörren. Idag då pappa var ute med Fox var dörren också låst då han kom hem. dessa saker har visserligen hänt med jämna mellanrum men i alla fall
Och efter dessa upplevelser börjar jag tro att det börjar komma något tillbaka hit till oss, fast det är inget ont eller elakt, jag tror det är någon som bara vill oss väl, kanske denna person hört mina tankar om att jag vill ha dörren låst? vad vet jag ;)

Har ni upplevt något eller sett något?

Haha tagen...

0-137340da6daf0e92a6293128dd779526.png

Kolla varifrån!

Haha tagen på bar gärning Fox? ;) nej han luktade bara. Försöker att prata med pappa om det där eviga snacket om att fara på ikea och köpa en soffa jag är ärligt talat less på att vänta nu. Det enda som är snyggt på mitt rum är mina väggar. Men aja ska gå och lägga mig nu godnatt


Lördag

Sitter och tittar på modomatchen och ärligt så önskar jag att jag var där >< Jag säger hela tiden att jag ska gå men det blir aldrig av, man har varken tid eller pengar.

Har varit på stan idag och där var det fullsatt, julmarknad :) Imorgon är det skyltsöndag funderar på att åka in, och så kanske man ska ta tag i fotouppgiften!


hare bra så länge!

Ny header

Japp en ny header, är jävligt nöjd över den faktiskt ^^
Den visas inte för mig då man går in på min blogg, men den ändras nog så småningom!
Vad tycker ni?

Nya bilder

Hej på er!

jag har en massa fina bilder på lager..vi har fortfarande ingen dator, men vi har nu fått hjälp så att vi får en dator, skitbra! Jag får låna mammas dator men hon har inte något bildredigeringsprogram, och jag är beroende av redigering av bilder än fast jag inte gör något mycket alls!
Så vad händer annars då?
Har sovigt hos mormor inatt, viket jag tyckte var aldeles perfekt för hon bor 10 minuter från skolan. Skolan är snart slut för dagen, då ska jag ta bussen hem till lille Fox och ta en sväng och träna med honom, det behöver han! Har lagt mycket tid på Fox den senaste tiden, ett annat intresse bortsett från fotot är hunden sådetså ^^


Vi får höras senare

haha jag...

0-1d93c41b6f01f4afcf5b4c43fbcca99a.png

Kolla varifrån!

haha jag tror jag dör xD detta är min humor på hög nivå


Skomani

Dessa skor vill jag ha!Uttråkad

Tagen med webbkameran, lite å göra


Är på...

6cb0f6131b2366f58724559fcd3232a3.png

Kolla varifrån!

Är på bion med ellen :)


Måndag

Så jävla konstigt, i morse mådde jag hur bra som helst, men då jag kommer till skolan mår jag illa, tror inte det kommer bli någon lång skoldag för min del idag. Jag kan inte koncentrera mig då jag mår illa i skolan.

Aja hörs något

100 dagar

100 dagar kvar tills Tokio Hotel!! Kan inte fatta det, helt obegripligt!

Lost

I feel lost in myself
There's an alien in me
Who are you
Who am I
Blodd is all I see
The wrods in the mirror
Are makin' me shiver


Klara och...

0-666505c8f5de719e4533d02b9241e70a.png

Kolla varifrån!

 

Klara och jag sitter och ritar :)

 


Vi är...

0-2ad0fcd75a0a84a1039ec3354efab21a.png

Kolla varifrån!

 

Vi är i Junsele :) vi har handlat lite och nu fikar vi!

 


är i...

0-59d58d078e86677f4aca76effdce9c73.png

Kolla varifrån!

 

är i Myckelgensjö nu :)

 


Stina och...

0-5c35ff9b8a9e4f676db8e60393c6afda.png

Kolla varifrån!

Stina och jag har bakat :)


Är hos...

0-5a2d6cf44931f351516b16d7b20e0543.png

Kolla varifrån!

Är hos Stimps :) hon håller på att klippa Kevin, tror han kommer bli jättefin då han är färdig ;)


Kritik del 1

Japp, nu tänker jag faktiskt skriva vad jag tycker om Tokio Hotels nya låtar från Humanoid! tänker dela upp den i två delar!


Noise/Komm
När jag hörde låten första gången blev jag rent chockad, väntade mig inte att det skulle låta så. Jag gillar båda verisonerna lika mycket, tycker om den elektroniska ljudet från början, en lugn låt på något vis

Darkside Of The Sun / Sonnensystem
Min favoritlåt! Jag älskar introt i låten, jag vet inte vad instrumetnet heter men det låter så jävla bra, låten är mestadels rockig och jag har en tendens att lyssna på framförallt trummorna i låtar och denna låt hörs trummorna så bra! Jag tycker det låter lite som 80 tals pop ärligt!

Automatic/ Automatish
Första Humanoid singeln, soundet i refrängen i låten påminner om låtarna i zimmer 483 tycker jag. Jag tror att denna låt lbir en megahit, eller rättare sagt den ÄR det, den är riktigt bra.

World Behind My Wall / Lass Uns Laufen

Den här låten påminner om en annan men kan inte sättap å vilken låt, tycker soundet i refrängen är mycket annorlunda, första tanken då jag hörde det första gången var att denna låt skulle vara bra i en barnfilm xD?? Ja tankarna flyger iväg mycket ibland. Men jag älskar låten

Humanoid
Jag fastnade för denna låt direkt, jag tänkte "Här har dom verkligen fått till det" och som fan att dom har, texten påminner om mig vid vissa situationer, då jag är förbannad exempelvis. Låten som byuter helt sound mer in i låten, det gillar jag mycket! Jag gillar dock den tyska mer än den engelska

Forever Now/ Für Immer Jetzt
En lugn och avslappnad låt, gillar Bills heeey i refrängen, gillar texten mer än soundet i denna låt

Pain Of Love/ Kampf Der Liebe
Denna låt hörde jag första gången i refrängen, en sneak peak typ, och jag gillade låten direkt, låten ger mig styrka! Tycker att texten är väldigt annorlunda

Dogs Unleashed/ Hunde
Denna låt är så jävla bra, också en utan mina favoritlåtar, denna låt påminner faktiskt mycket om 80 talest popkultur, tycker jag. Det var det första jag tänkte då jag hörde låten, och jag tror min mamma skulle gilla den. Mycket annorlunda text också, handlar om hundar, fast den har ju givetvis ett annat budskap ;)


Fan moment

Jag bara måste dampa loss lite, fan vad snygga dom är!! *Fangirl scream*

Fattar inte att jag ska se dom om 106 dagar OMFG!

Säger som vissa andra, vi kommer alla som ska dit äntligen få se att dom existerar, och inte bara på bilder och på youtube!!


Hallå!

Asså jag har ett problem, då jag ska förhandsgranska min blogg så kommer den nya headern upp, men om jag går direkt på fridlarssonfoto så kommer den gammla headern upp, och jag har gjort precis som man ska göra. . .hjälp??

Header

Ny header som jag slängde ihop, gillar den, simpel liksom ;)

Nu ska jag hem, ses!

Friendship


FRIENDSHIP IS A PRICELESS GIFT


A friend is someone we turn to
when our spirits need a lift.Our friendship stays, strong and true.Thanks for being a good friend!


Retush

Gjorde en retush på ett kändisansikte ;) Kanske inte den bästa retusheringen men fan det är första gången

Före                                    efter

Fox

Försökte att ta kort med Fox...men det gick inte så bra . . ;)

Going ego!

Ego bilder på mig


Dreads

Stort tack till Maria som gjorde dom :)


Måndag

Hejsan allihopa!

Sitter på skoldatorerna, för det är den enda changs jag får tillgång till en dator. Det må vara helt jävla sinnensjukt, men jag tänker på TH mer och mer på grund utan att jag inte har någon dator. Det är en utav mina vardagliga rutiner att gå in på THF och Tokiohotel.de och kika, men nu vet man ju fan ingenting om vad som händer. Så viktiga är Tokio Hotel för mig.
aja

Har skaffat dreads som sagt! Ska ladda upp bilder så småningom :) Ska ha dom till Februari/Mars, det beror på hur pass fort mitt hår växer, och redan då jag tagit bort dreadsen har jag planer på vad jag ska göra med mitt hår, fast vi får se hur det blir.

Det är snart jul, nytt år, tiden gå fort och nästa år känner jag på mig att det kommer hända en del i mitt liv. Jag fyller 18, jag ska börja på körskolan, förhoppningsvis har jag körkort till sommaren/hösten, jag ska se Tokio Hotel live 2 ggr, och jag VET att det kommer hända så mycket mer!

Aja, fortsättningsvis kommerj ga att mobilblogga. Höres :)

Är på...

0-4bf60d445de19530c3f30ffb4f6579d5.png

Kolla varifrån!

Är på stan och kikar med pappa :)


för andra...

6e1a537fd90929ea31a20c81ad5cf4f3.png

Kolla varifrån!

för andra gången! takida :)


Det röda...

0-4745a6343bb8fce8eb94ea85067b3e80.png

Kolla varifrån!

Det röda ni ser på vattnet är blod, på det där stället slaktas delfiner, jag började gråta då dom visade reportaget. Då fick man alltså se hur dom stack dom stackars oskyldiga delfinerna med pålar. Inte fan har väl delfiner gjort människan något dumt? det är en sjuk värld vi lever i


Här har...

4dd45a0203ff150094ddace7ef152d1d.png

Kolla varifrån!

Här har Brumma sin plats, i min garderob. Måste vara något hon gjorde hos sin tidigare ägare :)


Tidningar

Snart är dessa två mina:Picture Star Tokio Hotel och tyska BRAVO.
Bara posters i den ena och en förbannat snygg TH poster i BRAVO

Skolaa

Återigen tillbaka till skolan, tidig dag idag. Vi slutar klockan ett, då ska jag bege mig hem och vila. Det är så jävla kallt ute, man orkar inte gå på stan då det är så kallt, visserligen har jag ju redan tagit fram vinterjacka och vantar, men endå. Jag hatar att frysa.

Aja, vet inte vad jag ska skriva. Det finns fortfarande ingen dator hemma så kommer fortsätta med mobilbloggandet


Tshüs

Sjuk, så...

0-2cef9279463d0608b5feb71d5feaf3d8.png

Kolla varifrån!

Sjuk, så jag sitter och kollar på ett utav mina favoritprogram :) fifth Gear


"Djur kan...

0-32b6e39e341c5ed5c5842262f189aa3e.png

Kolla varifrån!

"Djur kan prata, vi är bara extrem dåliga på att lyssna!" - jag


Tagen från...

2cde7683607fafa0d633522a4df2aed2.png

Kolla varifrån!

Tagen från ÖA. Haha xD Detta tyckte jag var väldigt roligt! Tänk om bilar skulle köra sådär x'D


Jag lagar...

0-41969f522f33e077892c2c9eea5f813a.png

Kolla varifrån!

Jag lagar mat, känner mig inte alls iakttagen ;)


Random bild.

720f19fd82ecbce95ccebf9da681b068.png

Kolla varifrån!

Random bild. Nu är det snart premiär för new moon! Och jag har ingen att gå med, så ja.. Någon??


Slarvbild men...

0-78eb8ded3d5b10ad6726aa03392a40df.png

Kolla varifrån!

Slarvbild men ni ser att det är Tokio Hotel dvds och cds och jag håller på att planerna någonting ;)


Hos farmor...

211ef468de1b9cacc73d666c65e8c52a.png

Kolla varifrån!

Hos farmor med Ellen som ni ser på bilden xD har skaffat dreads, laddar upp en bild sedan :)


Är hos...

2d1181cc1f0436c0c9e3fcbeb2b1d1c5.png

Kolla varifrån!

Är hos mormor och ger hennes katt mat :) ska snart åka hem, jag hoppas det blir tacos ikväll! I helgen kommer det hända mycket, men vad tänker jag inte säga ;) höres senare


Dom vann!!

Helt INSANE!! Tokio Hotel vann best group, dom vann alltså över dom band som varit relativt stora längre än vad Th har! Green Day och Black Eyed Peas! Jag började nästan gråta då dom vann, jag tycker det är så stort att dom vinner över dessa stora artister! Och uppträdandet var inte heller långt ifrån att jag skulle börja gråta, det var så bra! World Behind My Wall!!

Grattis till er <3

det börjar...

29eee1b76f06b80038431a34bef017aa.png

Kolla varifrån!

det börjar dra ihop sig! Så ett stort lycka till till alla artister på ema! Och ett stort lycka till till killarna i TH!! Jag håller tummarna för er!!


Snygg va?...

3150e767c60b042f8321cffa00280b2f.png

Kolla varifrån!

Snygg va? ;)


Jajjemän såhär...

0-10795e9d178758b3e179722941bab575.png

Kolla varifrån!

Jajjemän såhär ser det ut i köket just nu ;) ni får se slutresultatet sedan


Nu har...

2a7b7777012d59ad9860f19c4eca2d76.png

Kolla varifrån!

Nu har snön landat i Övik, det var visserligen mer snö i morse men!


Pågående

Pågående arbete!


Slutfört arbete

Dax att uppdatera sig i skolarbeten! Har gjort ett vykort, monogram och ett visitkort till min lärare


HAHAH!

HAHAHA detta gjorde min dag asså! från msn.se:

Lyckat att polisanmäla en örn? xD Låt oss hoppas att Örnen hör av sig till polisen

Och Google hade gjort om. Söta kakmonstret! :DPappa har lämnat in datorn och vi ska få besked om vad det är för fel imorgon, så nu återstår det bara att se!!Pallaaa..

Still all the leaves will keep on falling


FYYY Vad jag är less, ja orkar inte! Jag vill hem och sova. .

2Återstående lektioner kvar...eller ja 1 egentligen

Asså det...

0-1986bb919d8cdbaa29b6c9addb38c5bb.png

Kolla varifrån!

Asså det måste vara någon fobi jag har, stängda dörrar, asså toalettdörrar och dörrar till förråd visst men andra dörrar till andra rum, tycker det är lite otäckt man vet ju inte vad som finns där inne liksom.i


Nähä filmen...

1699039c3741ccd4f38e002c9d250897.png

Kolla varifrån!

Nähä filmen kom aldrig upp på bloggen igår, men då försöker vi igen! 101 dalmatinerna! :)


Skooor!

Ich liebe skor!! Det är bland det bästa jag vet att kolla på då man är på stan, fast ännu bättre är det väl då man kan köpa skor??

Funderar på att ta kort på ALLA mina skor då jag kommer hem idag, bara för att ha något att göra, och därefter lägga upp dte på bloggen. Så småninigom =)

Jo...tänkte ta upp dethär om Tokio Hotel biljetterna, pappa och jag var in på OKQ8 för att ta ut biljetterna, och jag trodde inte alls det var något problem alls att få ut dom, men så hände det som inte fick hända, det gick inte. Snubben hörde av sig till någon som fick prata med pappa, när han lägger på säger han: " Dom går inte att hämta ut här, dom måste hämtas ut i Sundsvall" Jag började gråta då vi satte oss i bilen och åkte hem, jag trodde verkligen det var kört. Men snälla pappa sade att det skulle ordna sig och att vi skulle åka till Sundsvall så småningom och hämta ut den. 15 mil för att hämta ut en biljett,

Lyckat Frida Larsson lyckat...

Countdown!

Tackar Amandas blogg för hon har en nedräknare ;)


120 DAGAR TILLS TOKIO HOTEL!!


Mittnytt

"Vad gäller den fjortonåriga flickan så ska hon ha överfallits av en okänd man i Bonäset någon gång mellan klocka åtta och nio igår kväll."
Citat ur artikel från mittnytt.

Bonäset är någon kilometer från Järved där jag bor, jag blir rädd när jag läser detta. Jag kommer inte våga gå ut själv någonting framöver, jag undrar om det ens är tryggt med Fox...


Livet är...

0-68385163e6ac9c96e25c125d353ed23a.png

Kolla varifrån!

Livet är så jävla underbart! Helt otroligt att man ska behöva åka till Sundsvall för att hämta ut en Tokio hotel biljett. . DET ÄR FAN FEMTON MIL DIT! Aja det ordna sig förhoppningvis


Disneyfilm för...

0-517795459951ce49ed3d68cb01c527de.png

Kolla varifrån!

Disneyfilm för min del ikväll, uppdaterar sedan om vilken film jag såg :)


Tacka vet...

0-52d455d128d83e2e4714ffc0291443fe.png

Kolla varifrån!

Tacka vet jag 90 tals filmreklamer, det väcker minnen :)


Attention

Attention - Tokio Hotel (ej officiell text dock)

I'm trying to tell you
I'm trying to know you
I'm dying to show you
Lying to get you

As soon as you got me
You go and drop me
It's cool when you burn me
I love how you hurt me

Oh no
I'll never let you go
Oh no
I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely
Than live without your attention

I scratch your sweet name
Right into my skin
You left me bleeding
But I couldn't give in
I swallowed the poison
To get infected
Give back my heart that your body rejected

Oh no
I'll never let you go
Oh no
I hate that I need you so

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely
Than live without your attention

I'm standing in the pain
That's smothering me
It's more than cold and
My own brother can see
That I'm starving for your love
And I need attention
Or I'm gonna die

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely
Than live without your attention

It's not what you said
It's the way you say it
It's not what you did
It's the way you do it
Sick and tired of needing your affection
I chose to be lonely
Than live without your attention

Attention

RSS 2.0