Blogg byte

Kära vänner, det är med liite sorg i hjärtat och meddela att jag inte kommer blogga mer på denna blogg. Jag känner såhär, att har man en blogg som heter Fridalarssonfoto ska man fasen lägga upp bilder mest, men jag gör ju inte det. Så jag har startat upp en ny blogg där jag kommer kunna variera mig med både bilder och text. Jag kommer inte ta bort den här bloggen, den kommer alltid vara kvar. Alla minnen är ju nedskrivna här. Så kommer absolut inte att radera bloggen. Har haft den sedan 2009. Men jag tycker det är dags för uppdatering och gå vidare så här är min nya blogg:
http://paperwing.blogg.se/
Följ gärna mig där!

Kram!Tisdag

Så denna dag har vart braa! Sovde till klockan halv tolv, klev upp, åt frukost och gick med hunden. Fick sms av Jocke som undra om han inte kunde få låna garaget igen, så han kom hit och va hos mig ett tag. Sen promenerade jag till Emelie och så drog vi på stan, jättemys! :)
Asså det är ju lite skämmigt att jag tycker min mobil tar bättre kort än min kamera xD Jag tror jag fan ska börja fotografera med min mobil istället. 
Sen har jag funderat på om man ska byta bloggnamn, jag mena jag lägger ju knappt upp kort längre.
Jag tror det kommer att bli så.
Återkommer!.True story..
Så många frågor
Så många hemligheter.

 

 

 


En dag i garaget
Min uppgift:
Jag fick sitta och tejpa runt ett baklyse, blinkers och framlysen för dom skulle tonas. Kanske inte låter så kul, men vad fan gör hellre det än att bara sitta och titta på!


Maha

Weihoo, vilken jävla kväll det var igår! Fan vad kul vi hade!! Jocke och Jerry kom hem till mig och förfestade, vi körde lite "drickaspel" som vi så fint kallar det. Seen drog vi på krogen, jag tror fan vi drog hem vid fyra eller något inatt x) Askul var det i alla fall!
Uuh måste nog sova nu, kvart i fyra. Jag ska ju ev låna ut garaget till Jocke imorgon då han ska fixa lite i sin bil, det märks väl hur det blir med det :)

Gonatt!


Party!

Krogen och feest ikväll då. Det var minsann inte igår man var på krogen här i Övik, typ i somras sist.

 

 Lala

Jaa då var man hemkommen till pappa då, har ju vart hos mamma i ett par dagar. Vart hundvakt :) 
Asså är det inte typiskt, när man lämnar ifrån sig telefon, då jävlar vill folk ha tag på en?

Jag var "akut" ner på affären för att köpa nå kokosmjölk som skulle användas till maten. När jag kommer hem har jag ett missat samtal från Jocke och ett sms från honom: Ö var fan har du glömt mobilen nu då?
Såå jag ringde upp honom. Han sa att han kanske behövde någon som bogserade han, hans bil hade stängts av i Gullänget. Så jag åkte dit, han hade fått igång bilen men jag fick följa efter honom hem utifall att den skulle stängas av. Fick köra Jocke och hans kusin till Domsö dom skulle titta på nå jävla bilgrejer såklart x) Har fått skjutsa runt en del ikväll i alla fall, men det var trevligt ^^ Men sen resten av kvällen har jag hängt med Jocke och Jerry :)RSS 2.0