Hejhej!

Söndagar är så sega, har jag sagt att jag hatar söndagar?
Idag har jag bara slappat, inte gjort någonting alls. Sitter bara och väntar in morgondagen i stort sett. Imorgon efter skolan ska jag på information på Lundbergs körskola, nice! Jag funderar på att göra färdigt min fotouppgift till onsdag, vi ska fota ordet stress, eller vare nu var...Har lite ideer faktiskt!

För övrigt så var gårdagen riktigt bra, var på hockeymatch med Iza. Det var kul, efteråt gick vi på Max och åt, där blev vi nog live hög på colan och började skratta en massa XD (Y)


Hoppas er helg har varit bra ^^

Gammal bild på mig och Fox

Random

Random ilder jag tog idag ^^


Perfection

The Cullens
Konsten att läsa tankar

Boken Konsten att läsa tankar har jag under flera månader gått och funderat på om man inte ska köpa, boken verkar intressant och jag har faktiskt höga förväntningar :)

Källa: http://www.bokus.com/b/9789137131269.html

Konsten att läsa tankar är en humoristisk, insiktsrik handbok om hur man med psykologisk manipulation, sociala tekniker och förmåga att avläsa subtila ickeverbala signaler kan förstå, genomskåda och påverka andra utan att de märker något.Och vem vill inte besitta dessa kunskaper?

Se när någon ljuger.
Hur man flörtar på rätt sätt.
Få andra att lyssna på oss och dessutom köpa våra idéer.
Vända motstånd och förakt till medhåll och respekt.Ska skriva sedan om hur boken var ^^

Vädret

Ja asså vädret är då inte det bästa just nu. Det har blåst och snöat som fan. Det är knappt att man ens kan gå med hunden, det klargjorde jag då Fox började klättra upp på snödrivorna som är över 1 meter höga. Vägarna var oplogade i morse, awesome, och dom är säkert inte plogade än med tanke på att det fortfarande snöar lite grann ute. Blåsten har iaf avtagit, det är huvudsaken.. Hippas verkligen på bättre väder till helgen!

Mitt huvud fick en blackout igår och jag glömde helt bort min PIN kod till mobilen, det är inte ofta jag helt glömmer bort sådär. Nu ska jag ha PUK koden, och jag jag det papperet kvar? Obviously not. Det var typ 5 år sedan jag fick det där papperet. Så det blir Phone house efter skolan och fixa fram PUK koden, för inte fan klarar jag mig utan telefon xD

En påminelse till mig själv: Ge Iza 60 kr för hockeybiljetten.

Tjing!

Dagens låt

Green Day - 21 Guns

Do you know what's worth fighting for?
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?

Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul

Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire
Like a liar looking for forgiveness from a stone?

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and ITjuvlyssnat

Älskar sidan tjuvlyssnat.se:

I biosalongen innan filmen börjar.

Tjej ~17: Robin! (Hon får inget svar) Robin! (Fortfarande inget svar) ROBIN!
En kille ~17 som sitter några rader framför tjejen vänder sig om.
Killen: Tjena!
Tjejen: Vad ska du se?

Två kvinnor ~65 står och pratar vid kassan samtidigt som de packar ner sina varor. De pratar om allt från stickning och krämpor till vädret.
Kvinna 1 (har packat färdigt och börjar gå mot utgången men vänder sig om till den andra kvinnan): Det var trevligt att träffa dig live, Rut! Det blir ju mest på Facebook nuförtiden.

Två tjejer ~14 sitter i biosalongen och väntar på att filmen ska börja.
Tjej 1: Asså min pappa kör så jävla fort i kurvor, vilka jävla g-punkts-krafter!
Tjej 2 nickar instämmande.

 Världen på natten

Våran lärare visa idag på skolan en rätt så häftig bild, tagen av sattelit på natten!
Källa och tydligare bild: http://www.masterresource.org/wp-content/uploads/2009/12/earth_night.jpg


Hejdu

Stina: Jag ser ju fan ut som Dracula i den här jackan . . Stinas spontana kommentarer gör mina dagar <3

Och jag som skulle lägga mig 22:00 hur blev det med det?? Ajabaja Frida. Och nu börjar jag bli hungrig också..
Jag återlämnade skorna idag och fick 500 spänn för det, DENI! Så då är man lite rikare idag och så får man studiebidraget på fredag, fan så bra detta blir :) har tappat fotosuget lite grann, men nu har vi fått en fotouppgift på skolan som jag ska göra imorgon ska bli riktigt intressant å se resultatet för nu har jag verligen utmanat mig själv!
Imorgon ska jag gå med Iza på stan :D Ser jag fram emot!

Funderingar

Känner att jag behöver skriva av mig, men inte allt för mycket..

Varför gjorde jag så, varför sade jag så, varför tänkte jag ens tanken?
Dessa ord invaderar mitt huvud just nu. Någonting jag ångrar. Inget jag vill berätta om här på bloggen, det är ingenting allvarligt!
Jag ångrar vissa saker i efterhand (givetvis?) men jag mår alltid så dåligt vilket menar att jag blir så förbannad och besviken på mig själv då det inträffat och ställer alltid dessa frågor. Jag vet att man inte kan få allt som man vill, eller hade trott. Sånt är livet, och en sak till

Man lär sig av sina misstag.


Gammal bild på mig

Rubrik

Nej...jag vet inte vad jag ska skriva för rubrik så det fick bli såhär. .. . ok?
Jag gillar inte söndagar och måndagar, söndagar är jag riktigt seg, och på måndagar är jag ännu tröttare. Det är så överskattat att vara trött tycker jag, varför ska man vara trött?? Det är ju så jobbigt xD Aja hur som helst så då jag sitter på lektion (fotografisk bild i datasalen) så ringer telefonen, och jag halv panik går ut från datasalen och svarar och ser samtidigt som jag svarar att Iza och Linnéa är där :) Kuligt! Dom fick se vad jag höll på med...eeeh jag satt och ritade på min uppgift xD
Hur som helst

Sedan drog vi ner på stan och gick runt där. Det var riktigt trevligt faktiskt ^^
Sedan ringde pappa och frågade om jag ville a skjuts hem och javisst! Så nu sitter jag och smälter maten och ska sedan gå en promenad med Stina och Kevin, sedan ska Stina hjälpa mig att färga mitt hår :)


Nytagen bild på mig :)


Hos morfar

Bilderna är tagna hos morfar
Morfar och jag satt och räknade lite böcker som han skulle sälja

Händelser från mitt liv! del 4

Cykelolyckan

Jag kom inte riktigt ihåg hur gammal jag var, jag var väl kanske 13? Hur som helst. Jag och Izabell hade cyklat till stan, och skulle sedan cykla hem igen. Cykelturen hem slutade med att jag hamnade på sjukhus.

Det var en nerförsbacke, och den är vädigt känd för sina sprickor. Vad händer? Jo jag råkar av misstad köra in i en springa jag mindes att jag såg marken komma mot mig, sedan blev allt svart. Det tog några sekunder innan jag ställde mig upp och skrek allt vad jag kunde, det gjorde så ont under min haka. Iza vänder sig om och cyklar mot mig och ser såklart helt förskräckt ut. Hon tar min mobil och ringer mamma. Hon kommer i fyll fart och jag har aldrig sett min mamma så orolig. Jag var nästan inte ens vis medvetande, jag kunde gå men allt omkring var snurrigt. Jag tror jag vaknade till när jag läste att det stog operation i rummet jag skulle in till.

Jag hade ett hål i hakan, doktorn ville sy ihp det, men det ville jag helst inte, så jag fick ha tejp runt hakan under några veckor. Jag har ett ärr kvar på hakan sedan det hände.
Varenda gång jag går den där vägen tänker jag på då jag cyklade omkull.

Och en sak till åste jag lägga till att jag cyklade inte så värst mycket efter det som hände. Och ja jag hade hjälm då jag cyklade omkull!

Jaha...

Min speciella hund


Snö

Drömmar

Mina drömmar har verklgien varit konstiga senaste tiden, någon vill säga mig något!!
För någon vecka sedan drömde jag om att jag sprang runt på en tågstation i panik för att hitta tåget som går till Göteborg.
Sedan för några nätter sedan drömde jag om att jag glömde tågbiljetterna till Stockholm och Göteborg..

Jag hoppas för guds skull detta inte händer då jag ska iväg i Mars!!


Sedan för ett tag sedan drömde jag om att jag var ute och gick. Plötligt anfaller en fiskmås mig, och vad gör jag? Jag griper tar i fiskmåsen och den dör! Sedam helt plötsligt är jag hemma i köket och håller på att tillaga den där fiskmåsen xD och så står jag och pratar med någon och så kollar jag ut gebonm förnstret och hörde en Uggla, och jag blev tydligen otroligt fashinerad för jag har aldrig hört en uggla förut xD

Onsdag

Längesedan jag skrev känns det som. Förkylningen är fortfarande kvar, men nu är det istället något annat som inte riktigt är som det ska. Jag har fått det lite svårt att andas, jag andas väldigt tungt. Ibland då jag andas in känns det någonting konstigt, som jag inte kan beskriva, men det är inte roligt. Jag hoppas att det inte är någon allergisk reaktion!
Blir det värre så kommer jag besöka doktorn..

Händelser från mitt liv! del3

Hummelviksgårdens "Crazy" Fox

Tanken hade kommigt upp hos oss, om att skaffa en hund. Givetvis var vi osäkra på vad för sorts hund vi ville ha osv. Jag vet ärligt talat inte hur vi kom på Tollare, men det måste ha varit att mamma såg en bild på internet och tyckte dom var fin. Pappa tyckte också dom var fina. Kort därefter fick vi reda på att det fanns en uppfödning i Köpmanholmen, bara några mil ifrån där vi bor.
Ett år senare står det klart, vi ska skaffa hund, jag kommer aldrig glömma då det var bestämt att vi skulle köpa en valp, det var ofattbart för ja gvisste att vårat liv skulle förändras när vi skaffat hunden.
Valpen föddes i C kullen och vi döpte honnom "Crazy" Fox - Hummelviksgårdens "Crazy" Fox.

Den här bilden är nog första ögonblicket han är hos oss
Under Foxens trotsartid var han en slyngel, jag var så förbannad på honom. Han testade verkligen mig till max och han tyckte säkert det var skitroligt. Men det försvann vid 1års åldern och jag tyckte han var en helt annan hund! Jag är så glad att han finns vid min sida, han är världens bästa hund <3

Fox nu för tiden:Fox crazy moments:

Min älskade...

0-2b0087f56309164e12b215b53371c4ad.png

Kolla varifrån!

Min älskade hund som ser ut som en gris xD <3 vi sitter och kollar på vänner och käkar chips :)


Lalalaa

Är fortfarande sjuk, men jag mår åtminstonde bättre! Jag har drömt otroligt konstigt dessa dagar, jag har sprunge och letat efter tåg på en väldigt ovanlig tågstation, jag har hittat en fantasiby i skogen, jag har hittat ett stort hål med en massa små gångar  iskogen..ja herregud, måste vara tabletterna jag tar mot förkylningen som gör detta xD

Har glömt att posta fortsättning om mitt liv, men jag lägger upp det så småninom när jag orkar. Jag har ingen ork just nu för det är så mycket att skriva om.

Vi höres!

Händelser från mitt liv! del 2

Åker utomlans för första gången
Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var, man vad ska jag tippa på..hmm kanske 12! Det var min födelsedag och vi fick ett plakat där det stog att vi skulle utomlands. Vi skulle åka med farmor och Karl - Ivar, Farmor ville fira sin 60 årsdag utomlands.
Vi skulle åka i September till Zakhyntos i Grekland. Staden hette Argassi.
Jag sov inte mycket natten innan vi åkte, det verkar vara någon sorts grej som inträffar många innan man ska utomlands, man kan inte somna!
Vi anlände till Arlanda på natten med enn plan som var 2 timmar försenat.
Det var 30 grader varmt då vi kom fram, det badades och solades. Vi gjorde även en daglig utflykt till ingenmansland typ, vi besökte kloster och kyrkor. Det var inte roligt att åka hem igen.

Bilder jag tagit ifrån Zakhyntos (!Dessa bilder är tagna för 2 år sedan då vi var där för 2:a gången!)


Imorgon ska jag berätta om då vi skaffade hund

Filmcitat!

Tycker det skulle vara roligt med lite filmcitat! xD

Mama always said life was like a box a chocolates, never know what you're gonna get. - Forrest Gump

There is no spoon. - Rowan Witt "The Matrix"

May the Force be with you. - Star Wars 1977

E.T. phone home. - E.T

- Wow, lakritsbåtar, får man ta?

- Nej för helvete.

- Tack. - Sunes sommar


Vafan ere nån jävla nutidsorientering de här eller? - Vanheden

eeh...ja är ute å letar lite svampar och så... - Vanheden

 

Jag kan flyga, jag är inte rädd... - Stig-Helmer Olsson

Here's Johnny! - The Shining

 

Det fanns dåligt med citat på internet, men dessa var dom jag tyckte var bra ^^


Moorgon

God morgon alla :)

Min röst var verkligen inte min egen i då jag klev upp i morse, jag lät som en 13 årig kille mitt i puberteten. Jag hademer halsont och mer feber, fast jag mår ändå bättre idag än någon annan. och jag hoppas på att febern går ner!

Nej nu ska jag ut med Fox!

Händelser från mitt liv! del 1

Ja jag tänkte dela med mig saker jag aldrig kommer glömma bort som har inträffat i mitt liv, bra och dåliga saker, roliga och tråkiga upplevelser!

Tiden på förskolan.
Min tid på förskolan var mycket blandad, från början var det rätt så bra. Jag fick mina första vänner, och jag har till och med några av dom kvar än idag! Dom äldre i förskolan ifrågasatte mig hela tiden varför jag var så smal, och vissa tog på mina handleder och såg näst intill äcklade ut och sade att jag var för smal, dom kallade mig en massa saker, viskade bakom min rygg. Det fortsatte även då jag bytte skola och då blev det näst intill värre, under den tiden mådde jag riktigt dålig och jag var så nära på att byta klass bara för att jag inte orkade med kommentarer och rykten, men jag stannade kvar och så småningom försvann det, efter 4 år... jag vågade aldrig visa mina handleder för andra, jag hade alltid svettarmband på mig, jag var för rädd att någon skulle kommentera mina handleder.

Imorgon tänker jag skriva om min första utlandsresa!Fever fever leave my heart alone . .

Sedan i måndags har jag haft värk i hela min kropp, det blev värre på tisdagen och på onsdagen blev jag näst intill snurrig och fick lov att koncentrera mig väldigt mycket på lektionerna. Sedan i slutet av dagen bestämde jag mig för att besöka skolsyster, och hon testar min feber och jag har fått feber och en början på en förkylning, och skulle min kropp värka om några dagar til lskulle jag besöka doktorn.

Att vara sjuk var det jag minsta jag ville nu, faktiskt! Vill inte missa något på skolan, men det är som det är och inget ja kan göra något åt, för jag går inte till skolan näst intill förkyld med feber, och hosta!

Nu ska jag gå och se vänner :)

Dagens låt

Ja som sagt, dagens låt :D

U2 - One


Tisdag

Jag måste stolt citera mig själv och mitt enorma självförtroende:
- Hade jag varit kille hade jag haft jävligt snygga kläder!
Tyckte det var bra sagt av mig, faktiskt!

Jag var så snäll idag och bjöd Iza på mat på stan, det blev Subway :) Om det är fler som vill bli bjudna av mat någon dag så kanske jag gör det någon gång XD haha!
Jag gjorde 2 fina köp på stan idag också. En skjorta och en ny svart hood tröja, riktgit nöjd :)
På tal om något helt annat, fan vad min kropp värker, har aldrig varit med om detta förut, och undrar verkligen vad det kan vara. Men jag hoppas det fösvinner till imorgon!!
Aja.
Tro det eller ej men imorgon tar jag fram mina Converse <3Bilder

2 nya bilder :)Måndag

Skolstart, jag tycker det suger men det är bara att bita ihop och hänga med!
Dagen har varit riktigt bra, träffade Iza efter skolan :)
Men nu håller jag på att få ett nervsammanbrott på pappa som leker med Fox och hans jävla pipleksak, en dag kommer jag döda den där pipleksaken!

Idag då jag gick på stan själv medans jag väntade på Iza så började jag tänka på kärlek osv och blev lite depp. Just nu suger det att vara singel, ja jag känner att jag måste säga de. . å andra sida finns det ju inte direkt något jag kan göra åt saken. Det är så komplicerat att förklara över internet, men jag delar mina innersta tankar med mina vänner. Nog om det tills vidare...

Till helgen är det Rockkarusellen på sliperiet, dit ska Iza och jag :D Någon som är på?


Mina nya ringar <3


Light away

Denna låt har fastnat i huvud just nu, texten är sorglig. Den handlar om en pojke som  försöker hjälpa sin sjuka mamma

Light Away - Volbeat
Down by the lake of Mississippi
A boy was born poor and abandoned
And as he walk you could hear him yearning
For a home and he prays

And by the fields he sang for rising
All for his faith and memorizing
All of the songs his mother learned
From the lord himself

Heaven light a way for a fallen
Let me ease the pain from my mother
But he feels the deception in his head

Another day was born and rising
And on the stool the boy was trying
To earn a coin for his mother, and hoping
That freedom will lead her away

Mr. Cadillac Blood: Dear little friend
I've heard your story
Please take my hand and I'll promise
We'll find a way and we'll be fighting
For your mother, and her wings

Heaven light a way for a fallen
Let me ease the pain from my mother
But he feels the deception in his head

Heaven light a way for another
Let me ease the pain for a fallen
We are on our way so much stronger
Heaven light the way for another
And he feels no deception in his headFilmer

Ja jag tänkte dela med mig om vilka filmer jag vill se i år, eller kommer att se!

Eclipse - 3:dje filmen i Twilight serien. Filmen har premiär den 30 Juni


Harry potter and the deathly hollows
- Sista filmen i Harry Potter serien, dock kommer filmen delas upp i 2 delar, av vad jag har hört i alla fall. Filmen har premiär den 19 November


Remember me - Har premiär den 26 mars


Alice in wonderland - Premiär 5 Mars


Toy Story 3 - Premiär den 18 Juni

AvatarOkej, jag kommer nog att vara upptagen dom närmaste 6 timmarna xD

Morfar

Bilder tagna hos morfar

Hej!

Hejsan på er, jag vet att det är en väldigt dåölig fotouppdatering just nu, men lustan att fotografera går i periodder, men nu har jag ett par nya bilder som jag ska visa upp så småningom!

Ikväll ska jag se på avatar! Ska bli riktigt kul att få se denna omtalade film ^^

Höres senare!

Volvo C30

Källa: http://www.aftonbladet.se/kampanj/volvo/article4863379.ab


Succé för Volvo - Vampyren

29 april släpptes dvd:n av filmen Twilight till de svenska fansen. Tack vare vampyren Edward har Volvo nått en yngre publik i USA.

Efter fyra minuters exponering i filmen har intresset exploderat för Volvos C30-modell.

 

I slutet av förra året hade filmen Twilight premiär i USA och Sverige. Onsdag 29 april släpptes dvd:n till de svenska fansens förtjusning. Filmen är baserad på boken ”Om jag kunde drömma” av Stephanie Meyer – en del i den populära bokserien om vampyren Edward.

”Glöm en prins med en häst – jag vill ha en vampyr med en Volvo”. Så lyder budskapet på en av de Twilight t-shirts som har dykt upp i filmens kölvatten. Att vampyren Edvard kör en Volvo C30 i Twilight har fått stort genomslag. En bidragande faktor är att den silverfärgade Volvon har fått en ovanligt stor exponering i filmen – hela fyra minuter på vita duken.

Stort intresse för bilen

Redan innan filmen släpptes i USA så översvämmades Volvo med förfrågningar om modellen C30.

– Vi visste att den skulle attrahera en viss demografisk grupp, men vi trodde inte att den skulle skapa så här mycket snack innan filmen ens kommit ut, säger Linda Swick, president of International Promotions till Variety.

I filmen kör den populäre skådespelaren Robert Pattison en Volvo C30 – i Stephanie Meyers böcker kör dock ”Edward Cullen” en silverfärgad Volvo S60R.

Bilen har en femcylindrig 2,5-liters turbomotor som ger 295 hästkrafter. De stora bromsskivorna skvallrar om att det är Volvos prestandavagn. All Wheel Drive och en ställbar fjädring gör att den ligger klistrad under vampyrens utflykter.

I Sverige förknippar vi Volvo C30 med ett hållbart miljötänkande – i USA är dock bilkulturen lite annorlunda och Volvo C30 uppfattas där först och främst som en sportig bil. Innan filmen hade Volvo C30 endast förekommit i ett fåtal exponeringar för de amerikanska köparna. Nu kommer modellen för alltid att förknippas med den godhjärtade blodsugaren.

 

 

- Just som jag förstog, det måste gå förbannat bra för volvo. Synd att Edward Cullen inte hade en Saab..


Åker till morfar!

Herregud, helt spontant så slog det mig att jag ville åka till morfar! Så jag hörde av mig till honom och frågade om jag kunde komma till honom imorgon och javisst! Så jag åker till Uppsala imorgon bitti, helt sjukt, men kul :D


Raketer

Ganska så misslyckade bilder på raketer


Skor!

YEES snart är dessa skor MINA!! Dom finns inte i stan, vilket jag inte alls fattar, men ja som vi alla vet. . .Övik suger.


RSS 2.0