Jacka

Har snackat med mamma i en halvtimma om min födelsedagspresent och balklänning, och mamma klickade hem denna jacka åt mig:Jag vill verkligen försöka på att sattsa lite nytt och annorlunda, då fick det bli denna. Jag gillar dock inte att det är ljusa knappar, vill ha svarta eller mörkbruna. Men det går väl kanske att ordna??

Jag hoppas att det kommer sitta fint på mig :)

Kära katt

Idag är det 3 år sedan vi tog bort Baggan, en barndomsvän. Vad tiden går fort, jag börjar glömma bort saker med honom märker jag emellanåt då mamma eller pappa berättar saker jag vet att jag själv kommit ihåg. Ibland är jag rädd att jag ska glömma bort han helt på något vis..

Baggan var en katt som många respekterade, trotts sin storlek var han en kaxig typ. Men oss i familjen älskade han, men mot vissa gäster var det en begränsad tid på hur pass mycket man fick hålla på med honom ;)


Wtf?

Jaa...


28 Feb


Chiquitita, tell me what's wrong
You're enchained by your own sorrow
In your eyes there is no hope for tomorrow
How I hate to see you like this
There is no way you can deny it
I can see that you're oh so sad, so quiet

Chiquitita, tell me the truth

I'm a shoulder you can cry on
Your best friend, I'm the one you must rely on
You were always sure of yourself
Now I see you've broken a feather
I hope we can patch it up together


Lilla vännen

Fox, du är så klumpig och klantig. Du är precis som jag, ibland undrar jag om det är som vissa säger, sådan matte, sådan hund.

Fox sprang in i en isborr. Det skulle jag också kunna göra!


Jared

Jag drömde om Jared Leto inatt, och nu när jag vaknat kan jag fråga mig hur fan det kommer sig egentligen? Jag finner inget svar. Men i alla fall

Jag är först på en 30 Seconds To Mars konset och jag står längst fram, sjunger med i deras låtar och sånt. Sedan helt plötsligt sitter jag på en soffa bredvid Jared och pratar om något jag inte riktigt kommer ihåg. Jag pratar med honom på svenska och han svarade på engelska. Sedan frågade jag han om han spelade WoW (World Of Warcraft) han skrattade och sa något i stil med att han gjort det. Sedan snackade vi om Mario Cart och Nintendo DS....

Sedan vaknade jag..jäävla weird!


Köra bil

Haha egentligen borde jag inte alls köra bil, som mamma och pappa säger så har jag alltid för bråttom. Innan jag tog körkortet visste jag en sak och det var att jag kunde bli agressiv bakom ratten, och ja det är sant. Vad förbannad jag blir! Jag VET att jag kör helt rätt, och jag VET vilka reglerna är, jag tog körkort för 3 månader sedan. Listan är lång på saker jag blir arg över.
Jag vet att detta humör måste bort, jag måste behärska mig trafiken, för annars kommer det att hända något.

Stitch

Asså gud vad söt han är!


Road.

So leave me at the roadside,
And hang me up and out to dry


Usch

Helt plötsligt försvann mitt pigga och glada humör. Nu är jag sur och less. Jag vill vara ensam, ifred. Men det är svårt att kunna vara vara ensam och ifred då man vill sitta vid datorn och datorn är stationär så man kan inte flytta sig någonstans. Jävla skit.
Inte orkar jag prata med någon heller.
Life suucks.

Utmaning

Blev utmanad av Ida

4 saker jag gjort idag:
- Åkt buss
- Varit ute på skattjakt (skoluppgift)
- Ätit semla på UH m Paula
- Lyssnar på musik

4 saker som jag längtar efter:
- Sportlovet
- Sommaren
- Helgen
- Något

4 saker på önskelistan:
- Iphone
- Dator
- Bil
- Veende

4 saker jag avskyr:
- Kylan
- Idioter
- Barnvagnar i stan
- Justin Bieber

4 personer jag utmanar:
De som vill ;)

--

And the shadow of the day
Will embrace the world in grey
And the sun will set for you


Outside


Impulsköp

Köpte denna tröja från Gina idag, 49 kronor, var bara tvungen!


HundHurricane

30 Seconds To Mars något förlängda verison av deras låtTrenchcoat

Jag älskar dessa jackor! Ska fasen in på stan imorgon och prova ett par stycken


Jag vill ju även ha skinnjackor som jag visat tidigare, skulle vara coolt med en röd skinnjacka som dom hade på Bik Bok förut, hoppas det kommer tillbaka!

Det här "fotografiska"

Jag satt och tittade på Fokis blogg där hon lagt utt ett videoklipp på hennes och Rickys lägenhet. Det var Ricky som pratade blablabla, och han pratade nästan hela tiden om den där utsikten. Då började jag fundera, Ricky fotograferar mycket, och hade jag flyttat in i den där lägenheten hade jag pratat om utsikten minst lika mycket som honom. Ibland undrar jag om de som fotograferar ser världen annorlundare än de som inte fotograferar. Det här med utsikt är som konst för mig, älskar vyer och sånt där. Det ska inte vara en betongvägg, fan vad trist!

Dessa har jag tagit då jag var i Grekland för några år sedan, det kanske inte ser så himla speciellt ut. Men då vi kom till hotellet och skulle till vårat rum fanns det en öppen plats längst upp, där kunde man se grannön Kefalonia, och jag lovar er, jag tyckte det var jättevackert. Kanske inte fick världens bästa bild på just det, men bara denna bild påminner mig om hur vackert det var.

Utsikt från en campingplats, från farmors husvagn. Här skulle jag kunna bo hela somrarnaDrömutsikter (inte jag som tagit dessa foton)Asså....

Herregud, det här ska jag göra i ÅR, det är ju helt sjukt!


Last night

Hehe ja vad ska man säga om gårdagen? Förfestade med klassen. Det slutade med att en av mina klasskompisar hällde vindunken över mig så jag fick dricka ur den haha xD Men det var en riktgit rolig kväll, roligare än förra gången. Var ganska så lite folk där denna gång, men konstigt då platsen är typ 2 kilometer från stan? Kanske ta lite närmare nästa gång? Har hört att stället det var från början inte vill anhålla studentfester, men herregud det är väl bra bita ihop tycker man. Fast ja för mig kvittar det egentligen vart det är, men många klagar över att det är just på Brux.

Dansade stora delar av kvällen, träffade min kära vänner. Vi gick till max där min kväll slutade.
Tack återigen för kvällen!

Synd att jag inte hade en kamera, den hade syrran glömt hos mamma. Hon får sluta glömma saker överallt..

And I was like Nanana!


Awesoome!

Kläderna jag ska ha på fredag ;)

Hehehe


Alla hjärtans dag!

Usch Alla Hjärtans Dag är så otroligt överskattat, jag mår illa. Verkligen.


När spriten..


"När spriten kommer fram, då vet man att det är helg!"
- Sagt av mig själv xDHöghus

Så inatt har jag drömt om höghus igen, samma skräck, samma rädsla. Inte roligt det här..
Har ju en tendens att upprepande drömma hemska drömmar om att ag är i höghus som rasat, sedan när jag är i höghusen är jag skräckslagen och helt galen, kan ligga på golven i höghuset och vara totalt borta. Har även drömt om att jag varit i höghus då det är storm och huset har svajjat.

I want!!!


Sockar på djur

Jag blev så förbannad och ledsen på dessa videos:HUR kan man tycka att det är kul? Hur kan man tycka att det är sött? Stackars katter och hundar som får gå igenom detta. Tycker riktigt synd om dom. Samma med kläder, varför ska man ha kläder på djur? Det är inte människor, det är DJUR vi pratar om. "Det är irriterande när man hör hunden/katten gå, med klorna"
JA men skaffa inte en katt eller hund då om det är så irriterande? Folk har inte vett.

Skor igen

Har tittat på dessa och har blivit sugen på att köpa dom. Men jag vill veta vad ni tyck?
Ska jag slå till?

Sommar!


Ge oss sommar 2011!!
RSS 2.0